Ο Κουβανέζος υπήρχε από τις αρχές του millennium, ως στήλη στο αείμνηστο, διαδικτυακά, Sportnet.gr – ένα από τα πρώτα αθλητικά sites στη χώρα μαζί με το Sportline, που μετά έγινε Sport.gr, αλλά και το Flashnews. Άλλες εποχές, εποχές… dial up ενώ βρισκόμαστε στο κατώφλι του 5G. Μια τεχνολογική επανάσταση η οποία απαιτεί ταχύτητα στο διαδίκτυο, αμεσότητα και, κυρίως, να είσαι μπροστά από τα γεγονότα – και το πράξαμε με το αφιέρωμα Euro 2020.

Πόσο μπροστά; Όσον αφορά ένα στοιχηματικό, και όχι μόνο, site, σαν το koubanezos.gr, τη διαδικτυακή… μετάλλαξη εκείνης της παλιάς στήλης, σήμερα μπορούμε να το πούμε και με αριθμούς! 57… και σήμερα για την έναρξη του Euro 2020 (σ.σ. διατηρείται με τον περσινό τίτλο το τουρνουά, κι ας διεξάγεται μέσα στο 2021 ημερολογιακά, ελέω της πανδημίας) και ανέβηκε ήδη το αφιέρωμα Euro 2020.

Με τι αφορμή; Μα σήμερα, 15 Απριλίου, το koubanezos.gr συμπληρώνει ακριβώς 10 μήνες στον αχανή χώρο του ελληνικού διαδικτύου. «Γεννήθηκε» στις 15 Ιουνίου 2020 (να και κάτι καλό που έγινε μέσα σε εκείνη την άθλια χρονιά…) και, αντί να μας κάνετε δώρα, σας κάνουμε εμείς!

Αφιέρωμα Euro 2020

Η συντακτική ομάδα του site τα έβαλε κάτω, οργανώθηκε και αποφάσισε να βγει από τώρα μπροστά το ειδικό section για το αφιέρωμα Euro 2020 που το βλέπετε στην κεντρική μας σελίδα και, φυσικά, θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται. Τι περιέχει;

  1. Αφιέρωμα Euro 2020, και οι 24 ομάδες με τα νυν δεδομένα και με πρώτες αποδόσεις και μακροχρόνια στοιχήματα. Σε κάθε ομάδα, φυσικά, θα υπάρξει update όταν γνωστοποιηθούν οι αποστολές, γύρω στα τέλη του Μάη.
  2. Πανόραμα, ήτοι σύστημα διεξαγωγής, όμιλοι, πρόγραμμα, ζευγαρώματα, τα πάντα… όλα με ένα κλικ.
  3. News, η απαιτούμενη και πάντα ενδιαφέρουσα ειδησεογραφία για το Euro 2020.
  4. Eurostories, ιστορίες από τα παλιά και όχι μόνο. Και δεν είναι λίγες – θα δείτε…
  5. Η ιστορία του Euro, πώς ξεκίνησε αλλά και κάθε τουρνουά ξεχωριστά, ωσάν αντίστροφη μέτρηση μέχρι και την έναρξη του φετινού
  6. Euro προγνωστικά, οι στήλες των tipsters μας.
  7. Μακροχρόνια, αρθρογραφία και στήλες για μακροχρόνια στοιχήματα για το Euro 2020.

Euro euro όλοι, χρόνια μας πολλά και καλή σας ανάγνωση!

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook