Οι Τσέχες και ο διπλασιασμός

Οι Τσέχες και ο διπλασιασμός

Λίρα εκατό ο φίλος σας ο Φιδέλ, ένα τεμάχιο μπήκε όλο κι όλο στη γιγαντομαχία τση Παρί με την Μπάγερν, αφήστε τους άλλους να κυνηγάνε τα 7+ και τα συναφή. Το under συντρόφια ποτέ δεν το συμπάθησα αλλά είναι φορές που η απόδοση αξίζει. Μη μας γίνει και συνήθεια, βέβαια. Αν και απόψε θα γίνει εκ νέου παιχνίδι με goal betting. Αυτή τη φορά με προβλέψεις Europa League αλλά σε απόδοση πιο απάνω.

Προβλέψεις Europa League: Γκολ διπλασιασμού στην Πράγα

Είχε δεν είχε, μούτι τα ‘κανε -που έλεγε και ο συχωρεμένος ο Κώστας ο Καίσαρης- η Άρσεναλ στο ματσάκι το πρώτο με την Σλάβια Πράγας. Εκεί που πήγανε να χαρούνε λιγάκι οι Λονδρέζοι με το γκολάκι στο τέλος, σκόραραν οι Τσεχάρες στο… πιο τέλος και πήρανε ένα διόλου άσχημο χηνάρι. Κι όσο να ΄ναι, ελπίζουνε τώρα για το θάμα. Άλλωστε με τις προηγούμενες Βρετανίδες, Ρέιντζερς και Λέστερ, έπεσε γλέντι.

Φίλοι του Χάρη του Αμπραμίδοβιτς οι Σλάβιοι, με την Τσεχία να γνωρίζετε βεβαίως βεβαίως πως έχει και από τις πιο όμορφες γυναίκες – Φιδέλ σπίκινγκ, ρίχτε ένα βλέφαρο και στη φωτογραφία, ωρέ. Αλλά εμάς μας νοιάζει η μπαλίτσα. Ενάμιση χρόνο αήττητοι στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, ενώ έχουνε και να χάσουνε γενικώς φέτος από τον Δεκέμβριο.

Ντάξει, ανώτεροι οι κανονιεραίοι αλλά είναι να τους εμπιστευτείς; Αν άγγιζε το δίμπαλο τι διπλό το συζητούσαμε, τώρα αφήστε το καλύτερα. Παρατηρώ όμως ότι η Σλάβια μετρά τέσσερα σερί ματσάκια με δύο ή τρία τεμάχια υπέρ/κατά. να σας ειπώ την αλήθεια, κάπου εκεί με τριγυρίζει για σκοράκι, κάνα 1-2, 0-2, 1-1 άμα θέτε και παρατάσεις. Με καλύφτει (sic) η επιλογή των 2-3 γκολ, υπερδιπλασιάζει κιόλα, ποιος στη χάρη μας…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Σλάβια Πράγας - Άρσεναλ
2-3 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις