ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Φουλ του γκολ με άσους...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φουλ του γκολ με άσους...

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Φουλ του γκολ με άσους…

Φουλ του γκολ με άσους...

Καλημέρα σας φίλες και φίλοι! Η χθεσινή ημέρα για τη στήλη μας, έκλεισε με θετικό πρόσημο, καθώς επαληθεύτηκαν οι τρεις από τις πέντε επιλογές μας. Αν μας έκανε τη χάρη και η Μπεσίκτας να σκοράρει αργά στο παιχνίδι της, θα ήταν μια πάρα πολύ ωραία στοιχηματικά ημέρα. Το ρίσκο με τα κόρνερ στο δεύτερο ματς της Κροατίας δε μας βγήκε, καθώς αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις, στο τελευταίο μισάωρο οι ομάδες κέρδισαν μόλις 3 χτυπήματα από το σημαιάκι.

Το σημερινό πρόγραμμα το θεωρώ αρκετά δύσκολο και όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, αποφάσισα να ρισκάρω αρκετά στις επιλογές μου, ποντάροντας σε σημεία με αξία που συνοδεύονται από αρκετά μεγάλες αποδόσεις. Χαλαρό παιχνίδι, λοιπον, σήμερα και ελπίζω ξανά σε θετικό πρόσημο στο τέλος της ημέρας.   

Με όρεξη οι «λύκοι», χωρίς περιθώρια οι «χωριάτες» 

Στο «Villa Park» του Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα που παλεύει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Γουλβς που συνεχίζει να βγάζει μάτια, στοχεύοντας ξανά σε ένα ευρωπαϊκό εισητήριο. Οι γηπεδούχοι στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού, δείχνουν ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, κάνουν ευκαιρίες, τα αποτελέσματα όμως δεν τους έχουν δικαιώσει. Οι «λύκοι» από την άλλη μεριά συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας ξανά το πόσο κυνική ομάδα είναι. Στιβαροί στα μετόπισθεν, αποτελεσματικοί στην επίθεση, παραμένουν σε τροχιά Ευρώπης. Για τους γηπεδούχους αμφίβολοι είναι ο αμυντικός Γκιλμπέρ και ο μέσος Ντρινκγουότερ, ενώ απόντες θα είναι ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού Ένχελς, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γουέσλι και ο βασικός τερματοφύλακας Χίτον. Πλήρεις οι φιλοξενούμενοι.

Περιμένω να γίνει μεγάλη μάχη στο συγκεκριμένο ματς, η Βίλα θα τα δώσει όλα για να πάρει τους βαθμούς, ενώ η Γουλβς θα προσπαθήσει να απορροφήσει τις επιθέσεις των γηπεδούχων και να χτυπήσει στην κόντρα. Στα τελευταία 14 παιχνίδια στο «Villa Park» ανεξαρτήτου διοργάνωσης, η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ της Άστον Βίλα που μετρά 10 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν φύγει μία φορά με τους βαθμούς της νίκης. Θα ποντάρω στο αμφίσκορο. 

Κονσέρτο για πολυβόλα στο Βέιλε… 

Οι δύο πιο παραγωγικές ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος Δανίας κοντράρονται σε ένα ματς που αναμένω να έχει αρκετά γκολ. Η πρωτοπόρος και φαβορί για την άνοδο, Βέιλε, αντιμετωπίζει την τρίτη Φρεντερίτσια, η οποία θα τα παίξει όλα για όλα στις εναπομείνασες 7 αγωνιστικές, ώστε να διεκδικήσει την πρώτη και προνομιούχο θέση. Οι δύο ομάδες απέχουν δέκα ολόκληρους βαθμούς στη βαθμολογία, οπότε θεωρώ ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα είναι υποχρεωμένη να βγει μπροστά και να διεκδικήσει τη νίκη. Κατά ριπάς σκοράρει η Βέιλε εντός έδρας, το αυτό και η Φρεντερίτσια μακριά από το γήπεδό της.

Εδώ θα επιλέξω δύο σημεία, κατ’ αρχάς το αμφίσκορο και κατά δεύτερον το fun bet στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο β’ ημίχρονο, καθώς στατιστικά στην επανάληψη πετυχαίνουν τα περισσότερα γκολ στους αγώνες τους.  

Με φόρα η Φενέρ, βίοι αντίθετοι στην Τραπεζούντα! 

Με δύο αγώνες θα ασχοληθώ τη σημερινή ημέρα από το πρωτάθλημα της Τουρκίας, καθώς θεωρώ ότι υπάρχει στοιχηματική αξία σε κάποιες επιλογές που θα δούμε παρακάτω. 

Ξεκινάμε με το ματς της Φενέρμπαχτσε, η οποία υποδέχεται στο «Σουκρού Σαράτσογλου» την Μαλάτιασπορ που καίγεται για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες για την κατάληψη της τέταρτης θέσης που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά απέχουν οκτώ ολόκληρους βαθμούς από τη Γαλατά και, στις 6 αγωνιστικές που μένουν για το τέλος, ψάχνουν ένα θαύμα. Πάντως όταν αγωνίζονται στην έδρα τους μπαίνουν δυνατά σε κάθε παιχνίδι, σκοράροντας αρκετές φορές στο πρώτο 45λεπτο. Η Μαλάτια από την άλλη πλευρά που βρίσκεται ελάχιστα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, χρειάζεται βαθμούς ώστε να σώσει την κατηγορία. Θα προσπαθήσει να κλέψει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά εκτός είναι αδύναμη.

Στο συγκεκριμένο ματς θα ρισκάρω με το over 1,5 γκολ ημιχρόνου, καθώς θεωρώ ότι η Φενέρ θα μπει χωρίς άγχος και θα επιτεθεί από την αρχή, έχοντας όπως είπαμε και παραπάνω έφεση στο σκοράρισμα εντός πρώτου ημιχρόνου. 

Στην Τραπεζούντα, η ομάδα της Τράμπζονσπορ που κυνηγά τον πρώτο της τίτλο από τη σεζόν 83’-84’, υποδέχεται την τελευταία ομάδα της λίγκας, Ανκαραγκούτσου. Οι γηπεδούχοι καταδιώκουν την πρωτοπόρο Μπασάκσεχιρ και έχουν μοναδική ευκαιρία να πατήσουν έστω και προσωρινά στην κορυφή. Σκοράρουν κατά ριπάς εντός έδρας, λογικά θα επικρατήσουν της φιλοξενούμενης ομάδας, η οποία δίνει τη δική της μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ελπίδες υπάρχουν, καθώς απέχει μόνο τέσσερις πόντους από τη διακεκαυμένη ζώνη, αλλά μοιραία θα πρέπει να διεκδικήσει αν όχι τη νίκη, έστω την ισοπαλία και τον βαθμό.

Θεωρώ ότι για να έχει μια πιθανότητα ώστε να τα καταφέρει, θα πρέπει να βγει μπροστά και να σκοράρει. Πιθανότατα να τα καταφέρει, έστω κι αν αυτό δε συνοδευτεί από θετικό αποτέλεσμα. Άσσος και goal/goal συνδυαστικά η επιλογή μου εδώ. 

Πρωταθλήτρια, αλλά διψασμένη για ρεβάνς… 

Τελευταία μας στάση για σήμερα η Πολωνία και συγκεκριμένα η πόλη της Βαρσοβίας, εκεί όπου η Λέγκια θα υποδεχθεί στο ντέρμπι των play offs του πρωταθλήματος την Πιαστ Γκλίβιτσε. Οι γηπεδούχοι είναι ουσιαστικά πρωταθλητές καθώς μόνο με θαύμα θα χάσουν το πρωτάθλημα από την δεύτερη Πιαστ. Μακράν καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος η Λέγκια, έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 65 τέρματα, εκ των οποίων τα 44 εντός έδρας! Έχουν κίνητρο οι πρωτοπόροι απέναντι στην φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς στα τελευταία 3 ματς ανεξαρτήτου έδρας έχουν υποστεί 3 ήττες και μάλιστα οι 2 εξ αυτών μέσα στο κάστρο τους. Η Πιαστ θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί αυτών των νικών απέναντι στην πανίσχυρη Λέγκια, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη φορά δεν θα τα καταφέρει. Άλλωστε, μακριά από την έδρα της είναι στην έκτη θέση(!) της σχετικής βαθμολογίας μετρώντας μόλις 6 νίκες και 8 ήττες σε 16 παιχνίδια συνολικά.

Ρισκάρω εδώ και θα επιλέξω συνδυαστικά άσσο και over 2,5 γκολ. 

Μονό 

14:30 Άστον Βίλα – Γουλβς: Goal/goal (1.95) 

Μονό 

14:00 Βέιλε – Φρεντερίτσια: Goal/goal (1.72) 

Fun bet  

14:00 Βέιλε – Φρεντερίτσια: Goal/goal στο β’ ημίχρονο (3.25) 

Μονό 

18:30 ΦενέρμπαχτσεΜαλάτιασπορ: Over 1,5 γκολ στο α’ ημίχρονο (2.25) 

Μονό 

21:00 Tράμπζονσπορ – Ανκαραγκούτσου: 1 & Goal/goal (2.60) 

Moνό 

18:30 Λέγκια Βαρσοβίας – Πιαστ Γκλίβιτσε: 1 & οver 2,5 (2.37) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις