Προσήλωση στο σκορ

Europa League

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Ημέρα για προγνωστικά Europa League η σημερινή με τους αγώνες ρεβάνς για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Τέσσερις αγώνες έχει το μενού και με ένα από αυτούς θα ασχοληθούμε σήμερα.

Europa League με ακριβές σκορ

Η Σλάβια Πράγας υποδέχεται εντός έδρας την Άρσεναλ στη  ρεβάνς της προηγούμενης εβδομάδας στο Emirates. Το 1-1 αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, σε μια αναμέτρηση που θεωρώ ότι αξίζει να την παρακολουθήσει κάποιος. Μετά την ισοπαλία, η Σλάβια αντιμετώπισε στο τοπικό ντέρμπι της Πράγας την Σπάρτα νικώντας την με 2-0 συνεχίζοντας την… παρέλαση στο Τσεχικό πρωτάθλημα.

Η Άρσεναλ πέρασε εύκολα από την έδρα της Σέφιλντ με 0-3. Δύο γκολ από τον Λακαζέτ και ένα από τον Μαρτινέλι. Μεγάλο στόχο αποτελεί το Europa League, καθώς βρίσκεται στο -9 από την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Μια ενδεχόμενη κατάκτηση την στέλνει στους ομίλους  του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ακριβές σκορ σας έχει ο Σκοράκιας κυρίες και κύριοι. Ή όλα ή τίποτα! Αλλά υπομονή. Πρώτα θα ποντάρουμε κάπως πιο safe στο να σκοράρει πρώτα η Σλάβια αυτήν την φορά, σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα, στο 2.85. Τα κενά της Άρσεναλ στα μετόπισθεν είναι βαρβάτα και πρέπει η Σλάβια να χτυπήσει πρώτη, αν θέλει να προκριθεί, αλλά και να πληρωθούμε και εμείς.

Πάμε στα τελικά προγνωστικά Europa League τώρα. Πρόκειται για το σκορ που έφερε η Σλάβια στην έδρα της στους δύο προηγούμενους αγώνες εντός έδρας με Λέστερ και Ρέιντζερς. Μόνο που τώρα οδηγεί σε παράταση, γιατί είναι το σκορ του προηγουμένου αγώνα. Το 1-1 ωσάν ακριβές σκορ επταπλασιάζεις αγαπητές και αγαπητοί. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και αν αποδειχθεί και γούρικο για τους Τσέχους. Αυτά, λοιπόν, και άγιος ο Θεός…

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Σλάβια Πράγας - Άρσεναλ
Anytime score 1-0
2.85
Fun bet
22:00
Σλάβια Πράγας - Άρσεναλ
Ακριβές σκορ 1-1
7.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις