ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πανευρωπαϊκά γκολ στο χόκεϊ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πανευρωπαϊκά γκολ στο χόκεϊ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πανευρωπαϊκά γκολ στο χόκεϊ

προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα ξεκινήσει μια καινούρια στήλη στο koubanezos.gr, που θα ασχολείται με προγνωστικά χόκεϊ, το οποίο θεωρείται το πιο γρήγορο ομαδικό άθλημα και ο σκοπός είναι απλός: η επίτευξη των περισσότερων τερμάτων.

HV71 VS Μπρίνας

Η αρχή μας θα γίνει από το πρωτάθλημα της Σουηδίας (SHL) και πιο συγκεκριμένα από την μάχη της ουράς ανάμεσα στην HV71 και την Μπρίνας. Η HV71 έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Προέρχεται από την συγχώνευση δύο τοπικών ομάδων, οι οποίες είχαν μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τους, αλλά ενώνοντας τις δυνάμεις τους δημιούργησαν έναν σύλλογο, που κατάφερε να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια του Σουηδικού Χόκεϊ. Η Μπρίνας από την άλλη δεν είχε τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία ίδρυσης, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι έγινε η πρώτη ομάδα χόκεϊ που συνεργάστηκε σε διάφορες δράσεις με την UNICEF.

Στο δια ταύτα τώρα, η Μπρίνας προηγείται στην σειρά των αγώνων με 2-1. Η HV71 παρέμεινε ζωντανή με μεγάλη ανατροπή στο προηγούμενο παιχνίδι. Το κάθε παιχνίδι πλέον για αυτήν μπορεί να χαρακτηριστεί ως do or die, άρα αναμένεται να παραταχθεί με σχετικά αμυντικούς προσανατολισμούς, όπως και η Μπρίνας, επίσης.

Χαρακτηριστικό για το πόσο προσεκτικές είναι οι δύο ουραγοί είναι ότι και τα έξι μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει με το σκορ στο 2-1, πότε για την μία και πότε για την άλλη! Πλήρεις και οι δύο μονομάχοι. Αμφότερες πριν την έναρξη της αναμέτρησης μοιάζουν να ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία, αν και στα χαρτιά η Μπρίνας μοιάζει πιο ποιοτική. Βέβαια, σε τέτοια παιχνίδια η αγορά σημείου μοιάζει απαγορευτική για όποιον θέλει την συνείδησή του καθαρή. Με βάση τα τελευταία τους παιχνίδια και την σκοπιμότητα που βγάζουν σε αυτά, λόγω της κρισιμότητας τους, αξίζει το ποντάρισμα στο under 4,5 γκολ στο 2.20.

Για την ανατροπή της χρονιάς η Σπάρτα

Στην συνέχεια θα «επισκεφθούμε» την Τσεχία. Το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται στα ημιτελικά των πλέι οφ και θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Σπάρτα Πράγας με την Λίμπερετς.

Η ομάδα από την Πράγα κατάφερε κάτι που θεωρούνταν απίθανο. Βρισκόταν με 3-0 πίσω στις νίκες και κατάφερε να ανατρέψει παλικαρίσια με δύο νίκες στην παράταση την εις βάρος της κατάσταση και να ισοφαρίσει τη σειρά των αγώνων. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα απ’ το Λίμπερετς πλήρωσε την εκνευριστική αστοχία της ειδικά στο έκτο ματς και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Η Σπάρτα Πράγας έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει πρωτάθλημα μετά το 2016 και με την κεκτημένη ταχύτητα που έχει, δίνει αξία η στήριξή της στο ”νικητής με παράταση και πέναλτι” σε απόδοση 1,75.

Προγνωστικά με διπλό στη Γερμανία

Θα κλείσουμε με επιλογή από την Γερμανία, εκεί που για την 35η αγωνιστική του Πρωταθλήματος (DEL) τίθενται αντιμέτωπες η Ίνγκολσταντ με τους «πετεινούς» του Ίζερλον. Και οι δύο σύλλογοι προέρχονται από παρόμοια πορεία στα τελευταία παιχνίδια, αλλά τρεις στροφές πριν την λήξη της κανονικής διαρκείας, αυτή που δεν έχει εξασφαλίσει την θέση στα πλέι οφ είναι η Ίζερλον.

Σκοντάφτει εύκολα στις τελευταίες εξόδους της αλλά υπάρχει στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχει χρόνος για περαιτέρω απώλειες. Οι «Πάνθηρες» του Ίνγκολσταντ έχουνε χάσει την αγριάδα τους, αλλά με κλειδωμένη την τρίτη θέση είναι λογικό να κρατάνε δυνάμεις ενόψει πλέι οφ. Το κίνητρο για την Ίζερλον είναι τεράστιο και δεν νομίζω να τους το κόψει η βολεμένη Ίνγκολσταντ. Άρα, εύκολα ή δύσκολα το διπλό ίσως επαληθευτεί.

Ποντάρισμα στο Χ2 της διπλής ευκαιρίας σε απόδοση 2.30.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Σπάρτα Πράγας - Λίμπερετς
1 (extra time)
1.75
Μονό
20:30
HV71 - Μπρίνας
Under 4,5
2.20
Μονό
20:30
Ινγκολσταντ - Ιζερλον Ρούστερς
Χ2
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις