ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ασιατικό Champions League: Πρεμιέρα με ευκαιρίες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ασιατικό Champions League: Πρεμιέρα με ευκαιρίες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ασιατικό Champions League: Πρεμιέρα με ευκαιρίες

Ασιατικό Champions League

Ξεκινάει σήμερα το ασιατικό Champions League και δεν θα μπορούσαμε σε καμία των περιπτώσεων να λείψουμε από τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση της Ασίας με τα προγνωστικά μας. Πριν περάσουμε να δούμε ξεχωριστά τα σημερινά ματς, θα κάνουμε μια μικρή εισαγωγή με κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις ομάδες, τον τρόπο διεξαγωγής και τις χώρες που φιλοξενούν το φετινό θεσμό.

Ασιατικό Champions League: Περισσότερες οι ομάδες, δυσκολότερη η πρόκριση

Στην 40η έκδοση του θεσμού οι ομάδες που λαμβάνουν φέτος μέρος έχουν αυξηθεί από 32 σε 40, με την παρθενική συμμετοχή ομάδων από την Ιορδανία, το Τατζικιστάν και την Ινδία στη δυτική ζώνη και ομάδων από τις Φιλιππίνες, το Χονγκ Κονγκ, το Βιετνάμ και την Μιανμάρ στην ανατολική ζώνη.

Λόγω covid-19 και φέτος οι διοργανωτές αποφάσισαν να διεξαχθεί η φάση των ομίλων σε μορφή τουρνουά, με συγκεκριμένες χώρες να αναλαμβάνουν τη φιλοξενία τους. Έτσι μετά την περσινή επιτυχία του Κατάρ, τη φετινή διοργάνωση αναλαμβάνουν χώρες όπως η Σαουδική Αραβία που θα φιλοξενήσει τρία γκρουπ της δυτικής ζώνης, τα ΗΑΕ με ένα γκρουπ, η Ινδία με ένα, ενώ τα γκρουπ της ανατολικής ζώνης έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στη Ταϋλάνδη τέλος Ιουνίου.

Η αύξηση των ομάδων, αύξησε και τα γκρουπ (5) σε κάθε ζώνη. Έτσι φέτος η πρόκριση είναι εξασφαλισμένη μόνο για τις ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες σε κάθε όμιλο, ενώ στη φάση των νοκ άουτ αγώνων θα τις ακολουθήσουν οι 3 καλύτερες κάθε ζώνης. Οι αγώνες στη φάση των γκρουπ θα είναι διπλοί, με τις ομάδες να καλούνται να δώσουν 6 συνολικά ματς σε διάστημα 20 ημερών.

Οι προημιτελικοί και ημιτελικοί αγώνες κάθε ζώνης, πανδημίας επιτρέπουσας, θα διεξαχθούν σε μονούς αγώνες μέσα Σεπτέμβρη, ενώ οι ημιτελικοί σε διπλούς αγώνες τέλη Οκτώβρη, πριν φτάσουμε στο μεγάλο τελικό, ο οποίος επιστρέφει στη συνήθη του μορφή με τη διεξαγωγή δύο αγώνων για την ανάδειξη του Πρωταθλητή για το ασιατικό Champions League στις 21 και 27 Νοεμβρίου.

Η πορεία για τον τελικό ξεκινά από την Ινδία

Η αυλαία του θεσμού ανοίγει στην Ινδία εκεί όπου θα διεξαχθεί ο όμιλος με τη συμμετοχή των Περσέπολις (Ιράν), Γκόα (Ινδία), Αλ Ράγιαν (Κατάρ) και Αλ Ουάχντα (ΗΑΕ). Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης φυσικά δεν είναι άλλη από τη περσινή φιναλίστ Περσέπολις από το Ιράν.

Η ομάδα του κόουτς Γκολμοχαμαντί βρίσκεται στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος, έχοντας ανεβάσει την απόδοσή της τον τελευταίο μήνα και μπαίνει στο τουρνουά με βλέψεις που φτάνουν και φέτος μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου, ξορκίζοντας επιτέλους τους χαμένους τελικούς του 2018 και του 2020. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά στη φιλοσοφία της, με την άμυνά της να είναι το δυνατό της σημείο. Η αλήθεια είναι ότι έχει αποδυναμωθεί ως προς την ποιότητα των παικτών, παρόλα αυτά διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και ένα πολύ δεμένο σύνολο.

Απέναντί της θα βρεθεί η ομάδα του γνωστού μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό Χενκ Τεν Κάτε, Αλ Ουάχντα από τα Εμιράτα, η οποία εξασφάλισε μόλις πριν λίγες ημέρες την πρόκρισή της, ύστερα από τη νίκη στον αγώνα μπαράζ που έδωσε εναντίον της Αλ Ζαβρά από το Ιράκ. Μέτρια η πορεία της στο πρωτάθλημα της χώρας της φέτος, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση, 3 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ασιατικό Champions League: Προγνωστικά

Δεν αναμένουμε εκπλήξεις σε αυτό το ματς. Η άμυνα της Περσέπολις μπορεί άνετα να περιορίσει τις επιθετικές αρετές της αντιπάλου της. Εάν καταφέρει να κλείσει σωστά τον εξαιρετικό Σύριο επιθετικό Χριμπίν, θα μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Σε πρώτο πλάνο και τα λίγα γκολ, αφού σήμα κατατεθέν των Ιρανών είναι το under.

Στο δεύτερο ματς του ομίλου για το ασιατικό Champions League, η Γκόα θα φιλοξενήσει την Αλ Ραγιάν, με τους Ινδούς να δίνουν το ιστορικό πρώτο ματς στη διοργάνωση για λογαριασμό της Ινδίας, μετά την απόφαση της διοργανώτριας για τη διεύρυνση του θεσμού. Η περσινή πρωταθλήτρια Ινδίας δεν τα κατάφερε φέτος στη χώρα της μένοντας εκτός τελικού με την Μουμπάι να κατακτά το τίτλο. Βασίζεται σε πάρα πολλούς ημεδαπούς ποδοσφαιριστές, αλλά διαθέτει στις τάξεις της ό,τι καλύτερο διαθέτει ποδοσφαιρικά η χώρα μαζί με αρκετούς Ισπανούς λεγεωνάριους που έφερε μαζί του ο Ισπανός προπονητής Χουάν Φεράντο.

Απέναντί της απόψε η 3η της βαθμολογίας στο φετινό πρωτάθλημα του Κατάρ, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, Αλ  Ραγιάν. Στο πάγκο της ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, ο γνωστός μας Λοράν Μπλαν, με τους Καταριανούς να ψάχνουν την πρώτη πρόκριση στη φάση των νοκ άουτ στη 12η συμμετοχή τους στο θεσμό. Αιχμή του δόρατος ο πρωταθλητής Αφρικής το 2019 με την Αλγερία Γιασίν Μπραχίμι, ο οποίος μεγαλούργησε στη Πόρτο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Μεγάλη η δίψα και ο ενθουσιασμός στις τάξεις των Ινδών, αλλά η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και το έλλειμμα αγωνιστικής ποιότητας, μάλλον θα είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο στη προσπάθεια των γηπεδούχων να πάρουν κάτι από το ματς. Η Αλ Ραγιάν δεν θέλγει με την απόδοσή της, αλλά απέναντι στη Γκόα μπορεί να κερδίσει σκοράροντας τουλάχιστον δύο φορές.

Σκόρπιες σκέψεις για τους άλλους ομίλους

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της σημερινής αγωνιστικής πριν αποφασίσετε να ποντάρετε οτιδήποτε καλό είναι να λάβετε υπόψιν τα εξής:

  • Στον όμιλο που διεξάγεται στα Εμιράτα με οικοδέσποινα την Αλ Σαρίγια, την Παταχτκόρ από το Ουζμπεκιστάν, τη Αλ Κουβά από το Ιράκ και την Τράκτορ από το Ιράν, κοινός παρονομαστής των ομάδων, πέραν του γεγονότος ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη πρωτιά, είναι το αμυντικό τους παιχνίδι. Αναμένουμε να είναι ο όμιλος του under.
  •  Στον όμιλο που θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας με τους Ιππότες της Αλ Νασρ ως οικοδεσπότες, την Αλ Σαντ του Τσάβι από το Κατάρ, την ανερχόμενη δύναμη του ιρανικού ποδοσφαίρου Φουλάντ και την πρωταθλήτρια της Ιορδανίας Αλ Γουεχντά να συμμετέχει ως εκπρόσωπος της χώρας για πρώτη φορά στο θεσμό, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάθε άλλη εξέλιξη πέραν της πρώτης θέσης για την Αλ Σαντ θα είναι μεγάλη έκπληξη. Βέβαια και η Αλ Νασρ είναι εξίσου δυνατή, οπότε η πρωτιά θα παιχθεί ανάμεσα σε αυτές τις δύο.

 

Μονό
17:30
Περσέπολις – Αλ Ουάχντα
1 & under 3,5
2.50
Μονό
20:00
Γκόα – Αλ Ραγιάν
2 & over 1,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις