Όλα ανοιχτά ως και… 6.20

Αγώνες Champions League

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Συνεχίζουμε σήμερα με αγώνες Champions League.

Αγώνες Champions League: Συγκρατημένα και με έκπληξη

Αρχή στους αγώνες Champions League με τον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μάντσεστερ Σίτι. Μόνο απογοητευμένη δεν μπορεί να είναι η Ντόρτμουντ με το 2-1 του πρώτου αγώνα. Μπορεί το γκολ του Ρόις να μην της χάρισε την ισοπαλία αφού στο 90′ σκόραρε ο Ντε Μπρούινε, όμως το 2-1 είναι έλα πολύ ρευστό προβάδισμα και εννοείται πως δεν έχει κριθεί τίποτα. Αν παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο όπως την προηγούμενη εβδομάδα έχει ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή στην Στουτγκάρδη με 2-3.

Τα βρήκε «σκούρα» η Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Μπορούσια για τους «8» του Champions League. Ναι μεν είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική. Θα μπορούσε να είχε χειρότερα τα πράγματα για εκείνη, όμως βρήκε γκολ στο 90’ και το 2-1 της δίνει ένα ισχνό προβάδισμα. Στο πρωτάθλημα γνώρισε ήττα σοκ από την Λίντς των 10 παιχτών, γεγονός που φανερώνει πως το μυαλό όλων ήταν στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Οι Γερμανοί θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα, καθώς τους φτάνει και ένα γκολ για να πάρουν την πρόκριση. Σίγουρα θα το επιδιώξει, αλλά δεν είναι απαραίτητο να ανοιχτεί και να εκτεθεί. Το άγχος μεταφέρεται στην Σίτι που είναι το φαβορί και πρέπει να το επιβεβαιώσει. Πρώτη επιλογή είναι το ασιατικό under 3 σε απόδοση 2.00. Καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει δεχθεί γκολ, οπότε σίγουρα θα έχουν το μυαλό τους αρχικά στην αμυντική τους λειτουργία.  Επίσης καθαρά λόγω προσωπικού feeling θα ποντάρω και στο να προκριθεί η Ντόρτμουντ. Ένα fun bet που πληρώνει 6.20.

Πρωτιά στα κόρνερ στο 2.30

Περνάμε στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας. Μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα στο «Άνφιλντ». Στην ρεβάνς του 3-1 της Μαδρίτης, καλείται η Λίβερπουλ να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Το γκολ του Σαλάχ είναι πολύ σημαντικό, αφού της φτάνει να σκοράρει δύο γκολ, αρκεί να μην δεχτεί. Πρέπει όμως να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα. Αλλιώς δύσκολα να πάρει την πρόκριση στους τέσσερις. Στο πρωτάθλημα νίκησε εντός έδρας την Άστον Βίλα με 2-1, αφού μάλιστα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.

Η Ρεάλ με μια πολύ καλή εμφάνιση, πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης το οποίο σήμερα πρέπει να διαφυλάξει αν θέλει να βρεθεί στα ημιτελικά. Οι απουσίες στην άμυνα είναι πλήγμα για την «Βασίλισσα» της Ευρώπης και σίγουρα θα πρέπει να συνεισφέρει όλη η ομάδα σε αυτόν τον τομέα. Προέρχεται από το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα σε μια εξαιρετική αναμέτρηση, με σασπένς κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και εκεί για μεγάλο διάστημα ήταν πολύ καλή και το στοίχημα πλέον είναι αν μπορεί να παρουσιαστεί για τρίτο σερί παιχνίδι στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε ομάδες με μεγάλη δυναμική.

Δύο βαριές φανέλες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συναντώνται απόψε. Τα κόρνερ είναι η επιλογή μου σε αυτήν την αναμέτρηση. Το να φτάσει πρώτη η Λίβερπουλ στα επτά κόρνερ το βρίσκουμε σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Η Λίβερπουλ με την λογική ότι κυνηγάει γκολ, θα μπει δυνατά και θα δημιουργήσει ευκαιρίες η οποίες θα της δώσουν αυτά τα κόρνερ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι
Under 3 AH
2.00
Fun bet
22:00
Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι
Πρόκριση Ντόρτμουντ
6.20
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Λίβερπουλ πρώτη στα 7 κόρνερ
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις