Φάουλ πρόκρισης στο Champions League

Φάουλ

Καλησπερίζω τα πλήθη. Τελευταία φορά η στήλη σάρωσε με δυάδα του 3.50 και μονό από βόλεϊ στο 6.30. Εννοείται πως ένα πάρτι στήθηκε και στο live κανάλι μας στο Telegram όπου δόθηκε live σημείο στο βόλεϊ του 4.55 (!) από την αφεντιά μου στον ίδιο αγώνα. Σήμερα επιστρέφουμε με ευρωπαϊκή στήλη που εστιάζει στα φάουλ και σκοπό φυσικά το ταμείο.

Φάουλ με Ντελ Θέρο

Στον 2ο αγώνα των «8» του Champions League αγωνίζονται η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πιστεύω ο επαναληπτικός του 2-1 θα έχει ξύλο και πάθος. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κερδίσουν. Ωστόσο, απέναντί τους έχουν την πολύ ποιοτική Σίτι που δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Στη σφυρίχτρα ο Ντελ Θέρο Γκράνδε με μέσο όρο 26,31 φάουλ. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν περί τα 11 φάουλ και θα χρειαστεί να κάνουν κάμποσα για να σταματήσουν τον ρυθμό των φιλοξενούμενων.

Εξάλλου θεωρώ ότι αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει να εκνευρίσουν τους Άγγλους με τάκλιν και ξύλο. Αντίθετα, οι Άγγλοι παραχωρούν 12,31 φάουλ και θα πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να σταματήσουν τους γρήγορους παίκτες της Ντόρτμουντ για να αποφύγουν κάποιο κάζο. Το όριο στο 19,5 και θα το αγοράσω στο over και με τα δύο χέρια.

Ελπίζουμε σε ντέρμπι πρόκρισης

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς αγωνίζονται οι Άγγλοι από το Λίβερπουλ ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης από την Ισπανία. Στη σφυρίχτρα, ο Ολλανδός Κάιπερς, που είναι μετριοπαθής διαιτητής και έχει μέσο όρο περί τα 24,1 φάουλ. Οι Άγγλοι με ένα γρήγορο γκολ θα μπουν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης και σε αυτό ελπίζουμε και εμείς. Έχουν μέσο όρο 11 φάουλ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν 10,81. Το όριο έχει τοποθετηθεί και εδώ χαμηλά (στα 21,5 τα φάουλ) και θα το τιμήσω και αυτό ελπίζοντας να υπάρξουν νεύρα και επίσης να βοηθήσει και το σκορ.

Με προσοχή η βραδιά, τονίζω διότι υπάρχει πιθανότητα σήμερα είτε να θριαμβεύσουμε είτε αύριο να περπατάμε με έναν κουβά στο κεφάλι. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι
Over 19,5 φάουλ
1.87
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 21,5 φάουλ
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις