Νάγγετς: Τέλος η σεζόν για Μάρεϊ

Νάγγετς: Τέλος η σεζόν για Μάρεϊ

Άσχημα τελικά τα νέα για τους Ντένβερ Νάγγετς αφού ο δεύτερος καλύτερος παίκτη τους έπαθε ρήξη χιαστού υπέστη και ο Τζαμάλ Μάρεϊ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Καναδός γκαρντ τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (13/4), με αποτέλεσμα οι Νάγγετς να βρίσκονται πλέον σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς ο βασικός τους γκαρντ έδινε 21.2 πόντους από 52.3% στο δίποντο, 40.8% στο τρίποντο και 86.9% στις βολές, 4 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 35.5 λεπτά.

Στο εξής, ο Μάικ Μαλόουν θα πρέπει να στηριχθεί στους Μόντε Μόρις – Φακούντο Καμπάσο – Πι Τζέι Ντόζιερ, κυρίως όμως στους Άαρον Γκόρντον – Νίκολα Γιόκιτς που θα έχουν ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες με την μπάλα στα χέρια.

Οι Νάγγετς έχουν ρεκόρ 34-20 και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας, πάνω από τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις