ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στοίχημα σνούκερ: Judgement Day, μέρος 1ο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στοίχημα σνούκερ: Judgement Day, μέρος 1ο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στοίχημα σνούκερ: Judgement Day, μέρος 1ο

Στοίχημα σνούκερ: Judgement Day, μέρος 1ο

Το πάντοτε ξεχωριστό τουρνουά των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ, έφτασε στο διήμερο της κρίσης. Μέχρι αύριο το βράδυ, θα έχουμε μάθει τους 16 παίκτες που θα προκριθούν στο Crucible και η αγωνία φουντώνει.

Το μενού των τριών πρώτων γύρων ήταν, όπως πάντα, χορταστικό. Μέσα σε οκτώ ημέρες είδαμε εκπλήξεις, επικές ανατροπές και πολλούς δραματικούς και υψηλού επιπέδου αγώνες. Γνωρίσαμε καλύτερα νέους παίκτες (κυρίως νεαρούς Κινέζους) που καλά-καλά δεν γνωρίζαμε και φυσικά βιώσαμε το άγχος «παλιών» και «νέων», πρώτα για την επιβίωση στο Tour και μετά για το όνειρο του Crucible.

Ο αγώνας του Στίβεν Χέντρι με τον Τζίμι Γουάιτ, στην πρεμιέρα της 5ης Απριλίου, μοιάζει πια πολύ μακρινός. Πλέον, βρισκόμαστε πιο κοντά στο… κυρίως πιάτο του Παγκοσμίου, κάτι που επισφραγίζεται και από το εξής γεγονός: Από σήμερα μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, κάθε αγώνας θα εκτείνεται σε τουλάχιστον δύο σκέλη!

Best of 19 frame είναι και οι αγώνες του πρώτου σκέλους της Judgement Day, που έχει «σπάσει» σε δύο κομμάτια. Οκτώ αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα κι άλλοι τόσοι αύριο.

Πάμε για μία σύντομη ανάλυση για το καθένα από τα σημερινά ματς (πρώτο σκέλος στις 13:00, δεύτερο στις 19:00), με τις εκτιμήσεις μας συγκεντρωμένες όλες μαζί στον πίνακα. Και αφήνουμε σε εσάς να επιλέξετε πώς θα σχηματίσετε δυάδες ή τριάδες.

Γκρέαμ Ντοτ – Τιάν Πενγκφέι

Πονηρό ματς έχει μπροστά του ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006, στον δρόμο για το Crucible. Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αποκλείσει τον Έντεν Σάραφ στον προηγούμενο γύρο, όμως και ο Τιάν Πενγκφέι ήταν πολύ καλός στον αγώνα του με τον Σάνι Ακάνι. Θα ποντάρουμε στην πείρα του Γκρέαμ Ντοτ, χωρίς να ανοιχτούμε πολύ στο χάντικαπ. Δεν είναι τυχαίος ο Κινέζος και θέλει πολύ τη δεύτερη συμμετοχή του στο Crucible. Απλώς, δεν έχει μεγάλη πείρα στα multi-session παιχνίδια.

Τζόου Γιεϊλόνγκ – Λίαμ Χάιφιλντ

Ο Τζόου Γιεϊλόνγκ μας πρόσφερε (μαζί με τον Ζου Σι) το καλύτερο ποιοτικά παιχνίδι των τριών πρώτων γύρων. Ταυτόχρονα, επιβεβαίωσε πόσο δυνατός πνευματικά, με το απίθανο καθάρισμα 73 πόντων χάρη στο οποίο ισοφάρισε 5-5, πριν τελικά επικρατήσει στο decider. Ο Λίαμ Χάιφιλντ έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, «ατσαλώθηκε» από τις δύο νίκες σε ισάριθμα decider (επί των Φαν Ζενγκγί και Έλιορ Σλέσορ), αλλά μάλλον έπιασε το ταβάνι του. Τα πρώτα frames θα κρίνουν αν ο Τζόου μπορεί να νικήσει με διαφορά, κάτι που είναι και το πιθανότερο.

Λιου Χαοτιάν – Τσανγκ Μπινγκγιού

Ο Λιου Χαοτιάν δεν είναι ο παίκτης που ήταν προ δύο-τριών ετών, όταν απέκλεισε τον Μάρκο Φου στο Crucible κι έφτασε στον τελικό του Indian Open. Δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στον Γκάο Γιανγκ, ενώ πέρασε «μπάι» στον 4ο γύρο, λόγω του θετικού τεστ του Νοπόν Σαενγκχάμ. Ο 18χρονος Τσανγκ Μπινγκγιού έχει δείξει την κλάση του από νωρίς στη χρονιά (απέκλεισε τον Μαρκ Άλεν στο UK Championship), ενώ ήταν εξαιρετικός και στη νίκη επί του Τομ Φορντ προχθές. Περιμένουμε ντέρμπι.

Μαρκ Ντέιβις – Τζέιμι Κλαρκ

Κάτι με αποτρέπει από το να ποντάρω στον Τζέιμι Κλαρκ, αν και συνεχώς με διαψεύδει από το περσινό Παγκόσμιο. Είναι φανερό ότι ο Ουαλός έχει «άστρο», γι’ αυτό η απόδοση της νίκης του επί του πολύπειρου, Μαρκ Ντέιβις είναι πολύ χαμηλή (2.00). Ο 48χρονος Άγγλος έκανε το υψηλότερο break του τουρνουά (143) στη νίκη επί του Στιούαρτ Κάρινγκτον και είναι αρκετά δυνατός πνευματικά – όχι τόσο χαρισματικός, όμως, γι’ αυτό η καριέρα του έχει κινηθεί στη μετριότητα επί 30 χρόνια. Over 16,5 και βλέπουμε…

Τζέιμι Τζόουνς – Λι Χανγκ

Είχα δώσει Λι Χανγκ στο μακροχρόνιο, όμως η εξέλιξη του τουρνουά με κάνει να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Ο Τζέιμι Τζόουνς είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και όλοι γνωρίζουμε ότι η θέση του στην κατάταξη είναι πλασματική. Επανήλθε φέτος στο Tour ύστερα από τον ετήσιο αποκλεισμό, επειδή δεν «έδωσε» στο WST τον φίλο του, Ντέιβιντ Τζον (ο οποίος αποδείχθηκε ότι «έστηνε» αγώνες στο στοίχημα). Η καριέρα του απειλήθηκε, όμως ο Ουαλός επέστρεψε και συγκινημένος δήλωσε, μετά το 6-3 επί του Μάικλ Χολτ, πόσο πολύ διψά για να ξαναπαίξει στο Crucible. Οπότε…

Ματ Σελτ – Σκοτ Ντόναλντσον

Ο Ματ Σελτ βρέθηκε να χάνει 5-2 στον προηγούμενο γύρο από τον 55χρονο, Νάιτζελ Μποντ. Προ του φάσματος του αποκλεισμού, όμως, «σεληνιάστηκε» και νίκησε 6-5, πετυχαίνοντας δύο century breaks στην πορεία! Απρόβλεπτος παίκτης είναι ο Άγγλος, σίγουρα με πολύ ταλέντο χαραμισμένο. Δεν είναι παράξενο ότι δίνεται αουτσάιντερ στον αγώνα του με τον Σκοτ Ντόναλντσον, ο οποίος επίσης πέρασε… διά πυρός και σιδήρου για να αποκλείσει τον Ντόμινικ Ντέιλ (6-5). Θα πάμε με τον ψηλό, όμως, μόνο και μόνο επειδή τον είχαμε επιλέξει και στο μακροχρόνιο.

Ρομπ Μίλκινς – Κερτ Μάφλιν

Ωραίο ματσάκι θα είναι αυτό, ανάμεσα σε δύο χαρισματικούς, επιθετικογενείς παίκτες, που για διαφόρους λόγους δεν πέτυχαν όσα μπορούσαν στο παιχνίδι. Ο Ρομπ Μίλκινς μας χάρισε ένα από τα highlights του περασμένου τριημέρου, με το απίθανο «καθάρισμα» στα χρώματα στον δρόμο για το 5-5 κόντρα στον Τζο Ο’Κόνορ (αναζητήστε το στο Youtube, όσοι δεν το έχετε δει). Ο Κερτ Μάφλιν παραμένει ερωτηματικό λόγω της απουσίας του από το Tour το πρώτο τρίμηνο του 2021. Ζορίστηκε να νικήσει τον Τζακ Τζόουνς (6-4), πέτυχε όμως τρία century breaks κι ένα 80άρι. Πάμε με το ένστικτο…

Λου Νινγκ – Λιανγκ Γουενμπό

Ο Λου Νινγκ προηγήθηκε 5-1 του Τζίμι Ρόμπερτσον, όμως στη συνέχεια «κλάταρε» και ενδεχομένως να είχε χάσει το ματς, αν στο 5-5 δεν διακοπτόταν ο αγώνας επειδή είχε περάσει η ώρα και έπρεπε να συνεχιστεί το πρόγραμμα. Ο Λιανγκ Γουενμπό, αντίθετα, αντέδρασε καλύτερα στο comeback του γερόλυκου, Ροντ Λόλερ (6-3) και είναι το θεωρητικό φαβορί. Θα κυνηγήσουμε, όμως, την έκπληξη, λόγω της αστάθειας του «τρελάρα». Προτείνουμε και το σχετικό «αβάντζο», για να μπει το ματς συμπλήρωμα σε δυάδα ή τριάδα. Ο σκέτος «άσος» πληρώνει πολύ καλά (2.25).

Και οι οκτώ αγώνες θα μεταδοθούν σε παράλληλη ζωντανή σύνδεση από τις 13:00, σε νόμιμο λινκ μέσω Facebook και Youtube. Περισσότερες πληροφορίες σ’ αυτόν τον σύνδεσμο. Όσοι είστε συνδρομητές του Eurosport Player, μπορείτε να εστιάσετε στους αγώνες Τζόου-Χάιφιλντ ή Ντοτ-Τιάν.

Προτάσεις
13:00
Γκρέαμ Ντοτ - Τιάν Πενγκφέι
1 (-1,5)
1.72
13:00
Τζόου Γιεϊλόνγκ - Λίαμ Χάιφιλντ
1 (-3,5)
2.05
13:00
Λιου Χαοτιάν - Τσανγκ Μπινγκγιού
Over 17,5 frames
2.62
13:00
Μαρκ Ντέιβις - Τζέιμι Κλαρκ
Over 16,5 frames
1.72
13:00
Τζέιμι Τζόουνς - Λι Χανγκ
1 (-1,5)
2.15
13:00
Ματ Σελτ - Σκοτ Ντόναλντσον
1 (-1,5)
2.37
13:00
Ρομπ Μίλκινς - Κερτ Μάφλιν
2 (-1,5)
2.25
13:00
Λου Νινγκ - Λιανγκ Γουενμπό
1 (+2,5)
1.53
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις