Βραδιά για ασίστ και κάρτα

Βραδιά για ασίστ και κάρτα

Χορταστική σε σασπένς ήταν η Κυριακή -και στοιχηματικά, κάτι έμεινε και στην τσέπη, εκ νέου θα μπορούσε και καλύτερα. ΟΚ ο Χατζηγιοβάνης στο Καραϊσκάκη ήταν ζαριά, μα κι εκείνος ο Ντόλμπεργκ της Νις με 2-3 καλές φάσεις; Κρίμα. Η Βαλένθια το γύρισε από 0-2 σε ισοφάριση πληρώνοντας κατά το ήμισυ, καταχάρηκα που κόντραρα Χέκεν και Κολωνία με Χάλμσταντ και Μάιντζ αντίστοιχα, βγήκε και ωραιότατο multicombo του 2.84 στο Καραϊσκάκη ενώ, για να μη λείψει και το τρολάρισμα, πληρωνόμασταν σε τρία γκολ στο Σλάβια Μαζίρ – Βίτσεμπσκ και μπήκαν δύο ως… 49′.

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1381355878935330820

Κρίθηκαν τίποτε, και τα πάντα

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Το 3-2 του Μονάχου προφανώς δεν έκρινε κάτι πρόωρα. Η Παρί, μη ξεχνάμε, ήταν στον τελικό τον Αύγουστο, επίσης μη ξεχνάμε ότι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα επίσης με εμφατική εκτός έδρας νίκη. Αντιθέτως, ουδείς ξεχνά ότι ακόμη και μετά το 4-1 της Βαρκελώνης έβλεπες τον… τρόμο στα μάτια των παικτών της στη ρεβάνς. Η Μπάγερν είναι… ακριβώς αυτό. Μπάγερν. Η κάτοχος του τίτλου, η ομάδα που παίζει σταθερά καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο αλλά με ατέλειες στο ρόστερ: δεν έχει πολλές εναλλακτικές. Τούτο, άνευ Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι, πλήρωσε στο πρώτο. Όπως και, σύμφωνα με τους Γερμανούς (μετά από αήττητο 19 αγώνων στον θεσμό με 18-1-0) την κόντρα του Χάνζι Φλικ με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς αναφορικά με τις μεταγραφικές επιλογές και τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Ο Νεϊμάρ στο Μόναχο έφτασε τις 25 ασίστ συνολικά στο Champions League, περισσότερες από κάθε άλλον, φέτος μετρά 13 γκολ και 8 ασίστ σε (μονάχα) 21 ματς στη σεζόν και το να βγάλει μία ακόμη τελική πάσα, καλοπληρώνει.

Και, μια ακόμη ριξιά, ο Ντανιέλε Ορσάτο. Ναι, η UEFA όρισε τον διαιτητή του αυγουστιάτικου, μεταξύ τους, τελικού, όπου είχε βγάλει 8 κάρτες αλλά αρκετές προς το τέλος όταν τα νεύρα, ειδικά των Παριζιάνων, ήταν πολλά. Με 98 κίτρινες φέτος έχει μέσο όρο 4,66 στα επίσημα και, αντίστοιχα, μόνο 3 (με 9 σε τρία ματς) στο Champions League. Γενικά πάντως δεν αφήνει σκληρά φάουλ. Κι αν θυμηθεί κανείς ορισμένες στιγμές, επίπονες για τον (λίγο, εντέλει, για τη θέση αυτή) Κίμιχ, από τον Νεϊμάρ, ιδού η επιλογή. Οι Γάλλοι ξέρουν πια σε ποιον να στοχεύουν στο βαυαρικό κέντρο…


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα υπόλοιπα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο FootballBet.gr

Ρίσκο
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
Κίτρινη κάρτα: Κίμιχ
3.60
Ρίσκο
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
Ασίστ: Νεϊμάρ
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις