Ασιατικό και ισπανικές καλύψεις

Ασιατικό και ισπανικές καλύψεις

Γεια και χαρά σε όλους. Ρεπό είχε η στήλη χθες, ένα ρεπό ελέω έλλειψης αγώνων, πλην του Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ, ανάσα ξεκούρασης για εμάς αλλά κυρίως για τους παίχτες και τις ομάδες που δίνουν τρέχουν αυτόν τον μαραθώνιο αγώνων. Είχαμε όμως και διακοπή στο θετικό σερί μας με την μη νίκη της Ράγιο, όμως όλα στο πρόγραμμα είναι.

Στα σημερινά θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με Segunda Division, εκεί είναι το ζουμί.

Ξεκινάμε με το, πρώτο χρονικά, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Πονφεραντίνα.  Παλληκαρήσια νίκη το δίχως άλλο για τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στην έδρα της Έλτσε, με  παίχτη λιγότερο για μία ώρα αγώνα, αξιοποίησε μία από της ελάχιστες φάσεις που έκανε για να ξεφύγει με το τρεις πολύτιμους βαθμούς, που την έβγαλαν εκτός ζώνης υποβιβασμού μετά από καιρό. Η  πάλεψε αλλά κόλλησε στην ισοπαλία με τη Σανταντέρ και μάλλον θα της στοιχίσει, αναφορικά με την είσοδό της στα play off ανόδου. Μπορούν την νίκη οι γηπεδούχοι.

Επόμενος αγώνας το Καντίθ – Τενερίφη. Η πρωτοπόρος απέναντι στην φορμαρισμένη και σε φοβερή κατάσταση Τενερίφη. Πολύ σκληρή για να χάσει η γηπεδούχος, ισοφάρισε με πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, στην έδρα της Ουέσκα. Σίφουνας η φιλοξενούμενη, διέλυσε την Μιραντές με 4-1 στην έδρα της, με συνεχόμενο πρεσάρισμα. Αντίθετα στυλ παιχνιδιού, η Καντίθ δίνει χώρους και παίζει με αντεπιθέσεις ενώ η Τενερίφη θέλει μπάλα και πρεσάρει με συνεχόμενες επιθέσεις. Τριπλή σε σημείο, πάω σε στα γκολ σε ασιατικό στο over 2 , επιστροφή σε περίπτωση που σημειωθούν μόνο δύο γκολ.

Συνέχεια με το Λας Πάλμας – Έλτσε. Στην μετριότητα η Λας Πάλμας, παίζει ανεμικά και αν εκμεταλλευτεί κάποιες από τις ευκαιρίες της παίρνει αποτέλεσμα, δεν έχει σωθεί μαθηματικά αλλά δεν θα κινδυνέψει κιόλας, από τις ομάδες που θέλουν να τελειώσει η σεζόν. Η Έλτσε υπέστη ήττα σοκ, 0-1 στην έδρα της από Λα Κορούνια, αν και έπαιξε για ώρα με παίχτη παραπάνω. Δεν έκανε γκολ μία από τις φάσεις της και τιμωρήθηκε σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που δέχτηκε. Κινδυνεύει να βγει εκτός play off ανόδου. Θεωρώ ότι θα σοβαρευτεί  και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από μια όχι και τόσο καυτή έδρα.

Κλείνω με το Ρασίνγκ Σανταντέρ – Αλμπαθέτε. Ουραγός αλλά παλεύει τους αγώνες η γηπεδούχος, να σωθεί προσπαθεί η φιλοξενούμενη. Μπορούν να σκοράρουν από μία φορά, τουλάχιστον και να επιβεβαιώσουν το αμφίσκορο.

Μονό

18:00 Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Πονφεραντίνα: 1 (2.25)

Μονό

20:30 Καντίθ – Τενερίφη: Οver 2 AH (2.07)

Μονό

20:30 Λας Πάλμας – Έλτσε: 2 dnb (2.25)

Μονό

22:45 Ρασίνγκ Σανταντέρ – Αλμπαθέτε: Goal/goal (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις