«Αστεράτη» βραδιά με πολλά γκολ

Champions League προγνωστικά

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεν μας πάει η Κυριακή, όσο καλά τα πήγαμε το Σάββατο, άλλο τόσο σπάσανε τα προγνωστικά μας την επόμενη μέρα. Επανέρχομαι με Champions League προγνωστικά, με την ελπίδα να ανοίξει ένας νέος κύκλος ταμείων.

Η αξία στο 1.80

Champions League προγνωστικά, αρχικά με την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Πόρτο. Την περασμένη εβδομάδα νίκησε 2-0 την Πόρτο και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Προηγήθηκε με τον Μάουντ στο 32ο λεπτό, στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση και «κλείδωσε» το την νίκη με τον Τσίλγουελ στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην Πρέμιερ Λιγκ αντέδρασε μετά τον διασυρμό από τη Γουέστ Μπρομ. Επικράτησε πανεύκολα με 4-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, πετυχαίνοντας τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Διατηρήθηκε στο -1 από την τέταρτη θέση και τη Γουέστ Χαμ. Μία ήττα στα δεκαοκτώ τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Το Σάββατο,η Πόρτο επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 ενάντια στην Τοντέλα. Συνέχισε το θετικό σερί, μετράει πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και ακόμα διατηρείται στη μάχη του τίτλου. Οι δύο σερί ισοπαλίες έφεραν βαθμολογικές απώλειες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Έτσι, μείωσε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την κορυφή. Στο πρώτο παιχνίδι με την Τσέλσι απέτυχε να βρει λύσεις, αν και άξιζε να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ. Πλέον καλείται να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές για να έχει ελπίδες.

Η Πόρτο καλείται να ανεβεί ψηλά, να βρει χώρους και δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ. Αναμενόμενα αυτό θα φέρει και κενά στην άμυνα των Πορτογάλων. Το να δούμε γκολ και στα δύο ημίχρονα το βρίσκουμε στο 1.80 και προσωπικά μου αρέσει πολύ. Νομίζω πως θα έχει γκολ η αναμέτρηση και εύκολα ή δύσκολα θα υπάρχουν τέρματα και στα δύο ημίχρονα.

Champions League προγνωστικά: Γκολ στο πρώτο ημίχρονο μέχρι 4.00

Στην πρόσφατη αναμέτρησή της στο πρωτάθλημα, η Παρί είχε εύκολο βράδυ κόντρα στο Στρασβούργο. Κέρδισε 4-1 εκτός και πλέον περιμένει την Μπάγερν με «προίκα» τη νίκη 3-2 στο πρώτο ματς στο Μόναχο, σε μια αναμέτρηση με διαφήμιση για το άθλημα. Αξίζει να σημειωθεί, πως στις 16/17 φορές που νίκησε εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι σε διοργάνωση της UEFA ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρόκριση! Αν μη τι άλλο ενδιαφέρον στατιστικό.

Στο πρωτάθλημα με αρκετές απουσίες στην ενδεκάδα της, η Μπάγερν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο την αξιόμαχη Ουνιόν Βερολίνου. Με αυτόν τον τρόπο είδε τη διαφορά της από τη δεύτερη Λειψία να μειώνεται στους πέντε βαθμούς. Πλέον πηγαίνει στο Παρίσι με μοναδικό στόχο την ανατροπή. Η τελευταία εκτός έδρας ήττα της σε αναμέτρηση στην διοργάνωση ήταν τη σεζόν 2017-18 στην πρεμιέρα των ομίλων στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έκτοτε σε 17 αγώνες εκτός Γερμανίας μετράει 13 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Σαφές προβάδισμα δίνει το σκορ του πρώτου αγώνα στην Παρί. Εννοείται όμως πως η Μπάγερν δεν θα πέσει αμαχητί και θα παλέψει μέχρι τέλους. Δεδομένου ότι χρειάζεται δύο γκολ διαφορά τουλάχιστον για να πάρει την πρόκριση, θα πρέπει από την αρχή να μπει δυνατά στον αγώνα. Αρχικά επιλέγω το over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.02. Και ένα fun bet με το over 1,5 γκολ της Μπάγερν στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 4.00.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Τσέλσι - Πόρτο
Γκολ και στα δύο ημίχ.
1.80
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχ.
2.02
Fun Bet
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν Μονάχου
Μπάγερν over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχ.
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις