Bet minute στο Champions League!

Στοίχημα

Καλησπέρα στην παρέα, μετά το πανηγυρικό μας ταμείο στην Ισπανία χθες, σήμερα θα πάμε στοίχημα με τα δύο παιχνίδια του Champions League καθώς σιγά σιγά ολοκληρώνονται και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στοίχημα: Με το γκολ στο τελευταίο τέταρτο

Στο πρώτο παιχνίδι, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν μας είχαν χαρίσει ένα χορταστικό παιχνίδι με 5 γκολ. Κάτι παρόμοιο περιμένω και σήμερα με τους Γερμανούς φυσικά να το παλεύουν και να μην το παρατάνε για την πρόκριση μέχρι τέλους. Για τα στατιστικά της υπόθεσης, οι Γάλλοι στο διάστημα 76’ – 90’ σκοράρουν 18 γκολ και δέχονται 4 γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο διάστημα σκοράρουν 15 και δέχονται 7 γκολ. Το να επιτευχθεί κάποιο γκολ μετά το 78’ πληρώνει 1.83 και θα το τιμήσω.

Θα σκοράρουν στο τέλος στην Ισπανία

Μετά το πρώτο στοίχημα μας πάμε στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς όπου κοντράρονται στην ουδέτερη Ισπανία η Τσέλσι με την Πόρτο. Μετά το 0-2 των Άγγλων στο πρώτο παιχνίδι, οι Πορτογάλοι έχουν δύσκολο έργο. Οι Άγγλοι στο διάστημα 76’ – 90’ σκοράρουν 13 γκολ και δέχονται 3, ενώ οι Πορτογάλοι σκοράρουν 15 και δέχονται 4 γκολ στο ίδιο διάστημα. Το δεύτερο στοίχημα μας είναι να σκοράρουν κάποιο γκολ μετά το 73’ στο 1.88. Ελπίζω σε αυτό το παιχνίδι να έχει κριθεί η πρόκριση από νωρίς έτσι ώστε οι ομάδες να είναι και λίγο πιο χαλαρές στο τέλος.

Καλή τύχη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00
Τσέλσι- Πόρτο
Γκολ μετά το 73'
1.88
Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου- Παρί Σεν Ζερμέν
Γκολ μετά το 78'
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις