ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Καλοπληρωμένα γκολ στην Championship

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλοπληρωμένα γκολ στην Championship

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Καλοπληρωμένα γκολ στην Championship

προγνωστικά Σκωτίας

Καλημερίζω τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Πικρή γεύση μάς άφησε η Κυριακή καθώς το γκολ της Χιμπέρνιαν δέκα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα μάς χάλασε τόσο τη βασική επιλογή όσο και το fun bet. Δεν πτοούμαστε όμως, συνεχίζουμε με προγνωστικά Σκωτίας για να επανέλθουμε στα… εύστοχα bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Σκωτίας

Στην Championship, τα προγνωστικά Σκωτίας περιλαμβάνουν δυο εξ αναβολής παιχνίδια: Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, η Ντανφέρμλιν υποδέχεται την Νταντί.

Τρεις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν, η Νταντί βρίσκεται ισόβαθμη με τη Ρέιθ Ρόβερς (αγωνίζεται στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι) στη 2η θέση και διεκδικεί όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ενόψει των play off ανόδου στην Premiership. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (44 γκολ) στο πρωτάθλημα μετά την πρωτοπόρο Χαρτς, ωστόσο η άμυνά της δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία (38 γκολ παθητικό).

Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος Ντανφέρμλιν βρίσκεται στην 5η θέση, έχοντας δυο βαθμούς λιγότερους από την 4η που δίνει εισιτήριο για τα play off ανόδου. Προέρχεται από δυο ισοπαλίες, μια εκτός έδρας με την ΆΥΡ (1-1) και μια εντός με την πρωτοπόρο Χαρτς (0-0).

Στα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στη σεζόν για τους δυο προηγούμενους γύρους του πρωταθλήματος, κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα γκολ. Και τα δυο ματς έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Νταντί, το ένα (19/12/2020) ήρθε ισόπαλο 3-3, ενώ στο δεύτερο (27/3) η Νταντί πήρε τη νίκη με 3-2.

Στο δεύτερο ματς της βραδιάς, η Κουίν οφ Σάουθ υποδέχεται τη Ρέιθ Ρόβερς. Οι φιλοξενούμενοι, όπως προαναφέρθηκε, συγκατοικούν με την Νταντί στη 2η θέση της βαθμολογίας και διεκδικούν όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση ενόψει των play off. Προέρχονται από καλή φόρμα καθώς είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Η γηπεδούχους, Κουίν οφ Σάουθ, βρίσκεται στην 6η θέση με 31 βαθμούς. Απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στα play off ανόδου, ενώ έχει πέντε βαθμούς περισσότερους από την 9η θέση που οδηγεί σε αγώνες play out για παραμονή στην κατηγορία. Χαρακτηριστικό της είναι ότι σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία (37 γκολ ενεργητικό και 45 παθητικό σε 23 αγωνιστικές).

Αμφότερες έχουν από μια εκτός έδρας νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στους προηγούμενους δυο γύρους. Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Κουίν οφ Σάουθ η Ρέιθ Ρόβερς πήρε τη νίκη με το επιβλητικό σκορ 2-5, ενώ στην έδρα της Ρέιθ, η Κουίν οφ Σάουθ πήρε τη νίκη με 0-2.

Εκτίμηση: Και τα δυο ματς θα έχουν γκολ. Και οι τέσσερις ομάδες διαθέτουν επιθετικές δυνατότητες, αυτό δείχνουν και τα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Μπορούμε να επιλέξουμε ξεχωριστά το καθένα, είτε αμφίσκορο είτε over είτε συνδυασμό. Προσωπικά, θα επιλέξω και στα δυο ματς τη safe επιλογή να σκοράρουν και οι δυο ομάδες ή over 2,5, σε δυάδα που μας προσφέρει υπερδιπλασιασμό.

Δυάδα απόδοσης 2.24
20:00
Ντανφέρμλιν - Νταντί
Να σκοράρουν κι οι δυο ή over 2,5
1.53
21:00
Κουίν οφ Σάουθ - Ρέιθ Ρόβερς
Να σκοράρουν κι οι δυο ή over 2,5
1.47
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις