Ο Ορσάτο και ο Εμπαπέ

προγνωστικά Champions League

Σούπερ ρεβάνς στο Παρίσι, η Παρί υποδέχεται την Μπάγερν και έχει το προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-2 του Μονάχου. Η γαλλική ομάδα είχε και τύχη στο πρώτο παιχνίδι αλλά και… Κιλιάν Εμπαπέ. O σούπερ σταρ της Παρί πέτυχε δύο γκολ στη… χιονοθύελλα και άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης για το υπέρ της ομάδας του 3-2. Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και παρότι σκοράρει  κατά ριπάς εξακολουθεί να πληρώνει πολύ καλά, το anytime του φτάνει και στο 2.30 και είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα προγνωστικά Champions League. Εκτός των δύο γκολ με την Μπάγερν θυμόμαστε το χατ-τρικ με την Μπαρτσελόνα στον προηγούμενο γύρο ενώ φυσικά σκόραρε και στο σαββατιάτικο 4-1 επί της Στρασμπούρ για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Champions League: Ξανά ο Ορσάτο διαιτητής!

Από εκεί και πέρα σε μια απόφαση που ξένισε, διαιτητής της ρεβάνς ορίστηκε ο Ντανιέλε Ορσάτο, ο Ιταλός είχε διευθύνει και τον τελικό μεταξύ των δύο ομάδων τον περασμένο Αύγουστο στη Λισαβόνα. Ο Ορσάτο είχε χρησιμοποιήσει κατά κόρον την κίτρινη κάρτα, μοίρασε 8 κάρτες σε Βαυαρούς και Παριζιάνους και η σημασία της αποψινής ρεβάνς θα φέρει δυνατά μαρκαρίσματα και πιθανώς και νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. To Over 5,5 καρτών πληρώνει 1.95 και είναι πολύ καλό για τα προγνωστικά Champions League. Ο Ορσάτο φέτος δίνει ακριβώς 5 κάρτες κατά μέσο όρο, σε 20 αγώνες παντός είδους διοργάνωσης έχει δώσει 100 κίτρινες (και 4 κόκκινες).

Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν
Εμπαπέ anytime scorer
2.30
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Μπάγερν
Over 5,5 κάρτες
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις