Εμβόλιμη αγωνιστική με αξία στα γκολ

Προγνωστικά

Εν μέσω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, εμείς συνεχίζουμε σταθερά με τα δικά μας. Εμβόλιμη αγωνιστική στην Αγγλία, οπότε τα προγνωστικά μας θα κινηθούν προς αυτή τη κατεύθυνση. Η τελευταία μας στήλη πήγε εξαιρετικά, ενώ ταμεία είχαμε και στο Instagram.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1380917207870406656?s=20

 

Προγνωστικά Αγγλίας: Δύσκολη έξοδος για το τρένο της Μπόρνμουθ

Η Χάντερσφιλντ υποδέχεται την – εξαιρετική το τελευταίο διάστημα – Μπόρνμουθ. Μια Χάντερφιλντ που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο στη φετινή σεζόν, αναλογικά βέβαια με το στόχο που ήταν μια άνετη παραμονή. Η Μπόρνμουθ έστω και οριακά έπιασε το στόχο των πλέι οφ, με το ζητούμενο τώρα να είναι ένα καλό πλασάρισμα.

Αγωνιστικά, σε τρομερό μομέντουμ η ομάδα του Γούντγκεϊτ, είναι το φαβορί σήμερα. Βέβαια, μια ουσιαστικά αδιάφορη Χάντερσφιλντ αποτελεί μη αμελητέα ποσότητα. Σε συνδυασμό με το πιθανό ροτέισον από μεριάς Μπόρνμουθ, ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού με τη Νόριτς. Εν ολίγοις, δε χάνουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά ένα γκολ θα το δεχτούν.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ματς απαντήσεων στο «Alexandra»

Η Κρου υποδέχεται τη Πόρτσμουθ σε ένα ματς με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Αυτό είναι από τη μεριά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ψάχνουν νίκη απάντηση στους χαμένους βαθμούς απέναντι στη Μπέρτον. Η Κρου με τη σειρά της, μετά το διασυρμό από την Όξφορντ, σίγουρα θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Βαθμολογικά η Πόρτσμουθ ”καίγεται” και αναμένω πως θα φύγει από το «Alexandra» με βαθμό/ούς. Η Κρου πλέον δεν έχει στόχους, με τη πρώτη χρονιά της στη κατηγορία να κρίνεται πετυχημένη. Εντός έδρας ήταν εντυπωσιακή φέτος και λογικά δε θα κάνει τόσο κακό ματς για δεύτερη φορά κολλητά. Παρ’ όλα αυτά η έλλειψη κινήτρου με ωθεί να στηρίξω τους φιλοξενούμενους.

Επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά οι «μαύρες γάτες»

Η φορμαρισμένη Σάντερλαντ πηγαίνει στο «DW stadium» για να αντιμετωπίσει τη Γουίγκαν. Μια Γουίγκαν που δίνει τον αγώνα της για την αποφυγή του υποβιβασμού και πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στη Ντόνκαστερ. Στον αντίποδα η Σάντερλαντ έχασε εντός έδρας από την εξαιρετική Τσάρλτον και είδε τη Πίτερμπορο να ξεφεύγει και πάλι.

Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά ποιοτικά η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά. Ουσιαστικά, εάν δε πάρει το τρίποντο σήμερα, η Σάντερλαντ σταματάει να σκέφτεται την απευθείας άνοδο. Με τη πορεία της το τελευταίο καιρό, δε μου φαίνεται πιθανό να το παρατήσουν. Η Γουίγκαν δεν είναι αδιάφορη, αλλά θεωρώ δύσκολο να κάνει δεύτερο σερί μεγάλο αποτέλεσμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Combo
19:30
Χάντερσφιλντ - Μπόρνμουθ
X2 & Goal/goal
2.32
Combo
20:00
Κρου - Πόρτσμουθ
Χ2 & Goal/goal
2.40
Combo
20:00
Γουίγκαν - Σάντερλαντ
2 & over 1,5
2.18
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις