Οι ρωσικές εξ’ αναβολής «μάχες» του Παναθηναϊκού στη Nova

11 ώρες ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Άρης – ΑΕΚ

Μπασκετικό μενού με εξ’ αναβολής αγώνες της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ημιτελικό για το EuroCup και διπλή αγωνιστική στη Lega Basket Serie Α περιμένει και αυτή την εβδομάδα τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας! Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου (20:00) ζωντανά και αποκλειστικά την εξ’ αναβολής αναμέτρηση Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 6η αγωνιστική και την Τετάρτη 14 Απριλίου (20:00) τον εξ’ αναβολής αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για την 25η αγωνιστική της EuroLeague. Οι δύο αγώνες των «πρασίνων» θα πλαισιωθούν πριν και μετά το τέλος των αναμετρήσεων και με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Super Euroleague» με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους.

Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την Τετάρτη 14 Απριλίου τον τρίτο αγώνα της σειράς της αναμέτρησης Βίρτους Μπολόνια – Ούνιξ Καζάν για την ημιτελική φάση του 7DAYS EuroCup, αλλά και τα παιχνίδια Σάσαρι – Αρμάνι Μιλάνο (14/4, 21:45) για την 27η αγωνιστική και Αρμάνι Μιλάνο-Βίρτους Μπολόνια (17/4, 21:15), Τριέστε-Πέζαρο (18/4, 18:00) για την 28η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος Lega Basket Serie A.

Δευτέρα 12 Απριλίου

  • 20:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Παναθηναϊκός, Novasports2HD σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

Τετάρτη 14 Απριλίου

  • 20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός, Novasports1HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις