Δυάδα του 3.66 σε Μπρόμιτς και Μπενεβέντο

Προγνωστικά στοιχήματος

Καλημέρα στους φίλους του koubanezos.gr! Άλλη μία εξαιρετική ημέρα η προχθεσινή για τη στήλη, καθώς πέρασε άνετα η δυάδα τριπλασιασμού στα προγνωστικά στοιχήματος. Θρίαμβος της Λειψίας με 4-1 στη Βρέμη και εύκολο αμφίτερμα στο Στρασβούργο με το ίδιο σκορ υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν. 

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1380944498897920000

Για σήμερα έχω επιλέξει μία δυαδούλα εκ νέου βασισμένη στα γκολ, από τα πρωταθλήματα των Premier League και Serie A.

Προγνωστικά στοιχήματος: Γουέστ ΜπρομΣαουθάμπτον 

Η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς πραγματοποίησε μακράν την καλύτερή της φετινή εμφάνιση το προηγούμενο Σάββατο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», παίρνοντας σπουδαία νίκη με 5-2. Σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σεζόν, παρόλα αυτά αναζητά ένα θαύμα στις εναπομείνασες 8 αγωνιστικές για να φτάσει στη σωτηρία, από την οποία… απέχει 11 βαθμούς. Απόψε θα αναγκαστεί να παίξει ανοικτά και να διεκδικήσει τη νίκη, για να πάρει ακόμη μία σημαντική, ψυχολογική κυρίως, ανάσα. Κακή εντός έδρας (2-5-8), δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά αγώνα κατά μέσο όρο. Επιστρέφει ο χαφ Κάλαχερ.  

Υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, η οποία με τη νίκη-ανατροπή της προηγούμενης εβδομάδας με 3-2 επί της Μπέρνλι, “αγκάλιασε” την παραμονή. Δείχνει να βρίσκει καλό ρυθμό επιθετικά έπειτα από πολλούς μήνες, αλλά τα αμυντικά κενά είναι εμφανή και παραλίγο να κοστίσουν ξανά αφού η Μπέρνλι λίγο έλειψε να πετύχει και 3ο γκολ στο τέλος. Προβληματίζει στα εκτός (4-4-7), με την άμυνα να αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα, ενώ επιθετικά είναι συνεπής. Αμφίβολος ο μπακ Γουόκερ-Πίτερς, εκτός από τον Φλεβάρη ο Ισπανός μέσος Ρομέου. 

Η Μπρομ θα βγει μπροστά να κυνηγήσει τη νίκη εξ αρχής, η Σαουθάμπτον έχει βρει ρυθμό επιθετικά, πολύ πιθανό να έχει γκολ το ματς. Θα επιλέξω το οver στα προγνωστικά στοιχήματος, που διπλασιάζει. 

Serie A: ΜπενεβέντοΣασουόλο 

Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να “καθαρίσουν” την υπόθεση παραμονή από το προηγούμενο Σάββατο, αλλά η νίκη επί της Πάρμα γλίστρησε από τα χέρια τους στο 88ο λεπτό, με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ. Παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, απέχει 8 πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, με 9 αγώνες να απομένουν για το τέλος της σεζόν. Πολύ μέτρια στο «Τσίρο Βιγκορίτο», με ρεκόρ 2-6-7 και 15-30 τέρματα.  

Η Σασουόλο δεν εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε Ρόμα εντός (2-2) και Ίντερ εκτός (1-2), μαζεύοντας μόλις έναν βαθμό ενώ άξιζε κάτι καλύτερο. Δεν προλαβαίνει πλέον τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και θέλει να κλείσει τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο και σήμερα δίνεται δικαίως φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος απέναντι στην Μπενεβέντο. Αναμένονται 6 επιστροφές στην αποστολή, ανάμεσά τους οι Λοκατέλι, Ντεφρέλ, Μπεράρντι και Καπούτο. 

Η Μπενεβέντο το κίνητρο, η Σασουόλο το ταλέντο και την ποιότητα. Πάω με τη μεριά των φιλοξενούμενων, ποντάροντας να σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ απόψε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.66
20:00
Γουέστ Μπρομ - Σαουθάμπτον
Over 2,5
2.00
21:45
Μπενεβέντο - Σασουόλο
Σασουόλο over 1,5
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις