Τεράστια νίκη της ΑΕΚ με 1-3 επί του Άρη

Τεράστια νίκη της ΑΕΚ με 1-3 επί του Άρη

Μια ΑΕΚ που είχε καιρό να εμφανιστεί πέρασε αέρα με 3-1 από το «Βικελίδης» επιστρέφοντας σε τροχιά εξόδου στην Ευρώπη και βάζοντας σε περιπέτειες τον Άρη.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας τρία γκολ.
Ο Άρης ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος και μπόρεσε μονάχα να μειώσει.

Η ΑΕΚ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 51 πόντους συνεχίζει τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και βρίσκεται στο -3 από τη δεύτερη θέση, όπου παρά την ήττα παραμένει ο Άρης.

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε το καθιερωμένο 4-2-3-1, με τον Κουέστα στο τέρμα, τους Σάκιτς και Σούντγκρεν στα άκρα της άμυνας και στόπερ τους Δεληζήση και Ροζ.
Οι Τζέγκο και Σάσα ήταν το δίδυμο των κεντρικών χαφ, με τον Μπερτόγλιο σε ελεύθερο ρόλο, τους Σίλβα και Μπρούνο στα άκρα και τον Μανσίνι στην κορυφή της επίθεσης, καθώς λίγο πριν τη σέντρα τέθηκε νοκ άουτ ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε ένα πιο συντηρητικό 4-3-3, διατηρώντας τον Τσιντώτα στην εστία, με Βασιλαντωνόπουλο και Λόπες σε ρόλο μπακ και τους Σβάρνα και Νεντελτσιάρου δίδυμο στόπερ.
Στο κέντρο επέλεξε Γαλανόπουλο, Σιμάνσκι και Κρίστισιτς, με τους Τάνκοβιτς (μιας και ο Αλμπάνης που είχε επιλεγεί αρχικά ένιωσε ενόχληση κι έμεινε στον πάγκο) και Γκαρσία στα «φτερά» και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις