Έδρα, κίνητρο, κάρτες… τα πάντα όλα

Έδρα, κίνητρο, κάρτες... τα πάντα όλα

Γεια και χαρά στη παρέα του koubanezos.gr. Είπα χθες η πανηγυρικό ταμείο ή πανηγυρικό …κουβά. Δυστυχώς το δεύτερο με τη Ζενίτ να μας κάνει πλάκα. Δε πτοούμαστε πάμε παρακάτω με κουπονάρα σήμερα Σάββατο και προτάσεις με ελαφρύ ρίσκο.

Αρχή από φίλους Βρετανούς και το παιχνίδι Σουόνσι – Λούτον. Βίοι αντίθετοι οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι στην 9η θέση αλλά μόλις στο -1 από τη ζώνη των play off. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας -6 από τη σωτηρία. Φαβορί οι γηπεδούχοι φυσικά, που επέστρεψαν μετά τη διακοπή με εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Μίντλεσμπρο με 0-3. Η Λούτον που τσίμπησε βαθμό που δεν άξιζε απέναντι στη Πρέστον, είναι αλήθεια πως μετά την αλλαγή προπονητή εμφανίζει καλύτερο πρόσωπο, αλλά αυτό δεν αρκεί σε δύσκολες έδρες. Ποντάρισμα στη καλή επιθετική γραμμή των κύκνων σε συνδυασμό με κόρνερ για να ανεβάσουμε λίγο απόδοση.

Συνεχίζουμε με Γερμανία και το παιχνίδι Λεβερκούζεν – Μάιντζ. Τελευταία αγωνιστική λοιπόν και μονόπλευρο το κίνητρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς η Λεβερκούζεν με νίκη ελπίζει για Τσάμπιονς λιγκ. Παρόλα αυτά μόνο με ήττα της Γκλάντμπαχ θα είναι αυτό δυνατό. Δε πειράζει έχει καβάντζα σίγουρα Γιουρόπα, αλλά θα κυνηγήσει τις πιθανότητες. Η Μάιντζ από την άλλη έκανε εντυπωσιακό finish με πολύ καλές εμφανίσεις και έσωσε τη κατηγορία. Μονόπλευρο το κίνητρο αλλά αυτό δε πάει να πει πως η Μάιντζ θα πέσει αμαχητί. Με τη ψυχολογία που τελειώνει τη χρονιά ένα γκολάκι το έχει πιστεύω. Βασιζόμενος και στην ορμή που θα δείξει από το πρώτο λεπτό η Λεβερκούζεν το να τσιμπήσει μια καρτούλα η Μάιντζ στο πρώτο ημίχρονο (τις έχει εύκολες γενικά), μας ανεβάζει πολύ.

Τελειώνουμε με Ιταλία και το παιχνίδι Κάλιαρι – Τορίνο. Πρακτικά καμία από τις δύο ομάδες δεν φαίνεται να έχει σημαντικούς στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν. Μαθηματικά αν το δούμε η Κάλιαρι μπορεί να παλέψει ακόμα για Ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Τορίνο δεν έχει ξεμπερδέψει τελείως με το θέμα παραμονή. Αλλά αυτά μαθηματικά πάντα. Πρακτικά με αυτά που βλέπουμε και οι δύο ομάδες θα τερματίσουν στο μέσο της βαθμολογίας. Οπότε και σήμερα περιμένω ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Θεωρώ πως είναι από αυτά τα παιχνίδια που ξεκινούν από το 1-1 και βλέπουμε. Η κατάσταση των δύο ομάδων και οι φιλοσοφίες τους συνηγορούν για αυτό. Ποντάρισμα και στα κόρνερ που γενικά τα έχουν και βγήκε η αποδοσούλα.

Μονό

14:30 Σουόνσι – Λούτον: Σουόνσι over 1,5 & over 1 κόρνερ Σουόνσι στο 1ο ημίχ.(2.15)

Μονό

16:30 Λεβερκούζεν – Μάιντζ: Goal/goal & Μάιντζ over 0,5 κάρτα στο 1ο ημίχ. (2.80)

Μονό

20:30. Κάλιαρι – Τορίνο: Goal/goal & οver 3 κόρνερ στο 1ο ημίχ. (2.34)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις