Η αμυντική αφέλεια και οι επαγγελματικές νίκες

προγνωστικά

Η αναβολή του Χολστάιν Κέιλ – Ρέγκενσμπουργκ, χάλασε το απόλυτο της χθεσινής στήλης, όμως έστω κι έτσι, η βασική δυάδα πέρασε εύκολα, ενώ πλήρωσε ως μονό η Λάρισα. Φρέσκα, κυριακάτικα κουλούρια, και ας δούμε τι ξεχωρίζει στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Έβαλε τάξη ο Ζενεζιό

Αρχή από τη γαλλική Ligue 1, και το Ρεν – Ναντ. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους με τον Ζενεζιό στον πάγκο, καθώς μετά την ήττα στο ντεμπούτο του από τη Μαρσέιγ, ακολούθησαν δύο νίκες με Στρασβούργο και Μετς, ενώ την περασμένη εβδομάδα ισοφάρισε δις της Ρεμς για το τελικό 2-2. Φέτος στο σύλλογο, έζησαν πρωτόγνωρες καταστάσεις με τη συμμετοχή στο Champions League, και θέλουν να το επαναλάβουν εξασφαλίζοντας ένα απ’ τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Την τριάδα φυσικά, δεν την προλαβαίνουν, ωστόσο το Europa League είναι εφικτό.

Στην αντίπερα όχθη, η Ναντ, των απίστευτων σκαμπανεβασμάτων. Πηγαίνει στο Παρίσι και παίρνει τεράστιο διπλό επί της Παρί ΣΖ, και σε δύο κολλητά εντός με Λοριάν και Νις καταφέρνει να μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Ουσιαστικά, «πέταξε» στα σκουπίδια το τρίποντο επί των πρωταθλητών. Έχει μπλέξει για τα καλά, βρίσκεται τελευταία αν εξαιρέσουμε το… πτώμα της Ντιζόν, με το μέλλον να προμηνύεται δύσκολο.

Περνώντας στα προγνωστικά, ο άσος στο 1.78 δείχνει στήριγμα.

Επαγγελματική νίκη

Η Βιγιαρεάλ, εν μέσω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων, υποδέχεται την Οσασούνα. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έρχεται από μεγάλο διπλό επί της Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, και την ερχόμενη Πέμπτη θέλει να επιβεβαιώσει το εισιτήριο των ημιτελικών του Europa League. Στο πρωτάθλημα, μετά από πολύ καιρό δείχνει ζωή, τρεις σερί νίκες και στόχος της είναι να εξασφαλίσει την εξάδα. Ο Ζεράρ Μορένο βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο. Σχετικό rotation αναμένεται από τον Ουνάι Έμερι.

Από την άλλη, η Οσασούνα των 31 βαθμών, δε δείχνει εξασφαλισμένη αλλά δε δείχνει και να θέλει να κάνει κάτι για αυτό. Έρχεται από τρία σερί 0-0, έχει πετύχει ένα τέρμα στα τελευταία έξι, πραγματικά αποκρουστικό το ποδόσφαιρο που παίζεται στα παιχνίδια της.

Μια τυπική νίκη θα ψάξει ο Έμερι, και να ξεκουράσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Ο άσος στο 1.70, και σε συνδυασμό με το under 3,5 ανεβαίνει στο 2.18.

Γκολ στη Super League

Η μητέρα των μαχών, το αιώνιο ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι αυτό που ξεχωρίζει στη Super League. Ένα ματς που αμφότεροι οι αντίπαλοι, πάνε με την ψυχολογία στα ύψη. Οι Πειραιώτες έρχονται από την τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ (μεσολάβησε το 1-1 με τον ΠΑΣ στο κύπελλο, ωστόσο θα διορθωθεί στη ρεβάνς) και οι «πράσινοι» από τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ.

Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, παρά τη βαθμολογική κρισιμότητα για τον Παναθηναϊκό, στα μέτρα τους το αμφίτερμα στο 2.05.

Νωρίτερα, ο Αστέρας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Ρόλο ρυθμιστή φαίνεται πως θα έχουν οι Αρκάδες στα play off, ωστόσο «χτυπάνε» κάθε ματς. Κόντρα στον Παναθηναϊκό επέστρεψαν από το 0-2, ενώ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί καθώς έβγαλαν πολλές καλές φάσεις.

Ο «δικέφαλος του βορρά» επούλωσε κάποιες από τις πληγές του με το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου, σίγουρα μετράει έξτρα κι ο τρόπος που ήρθε αυτή η νίκη με γκολ στο τελευταίο ουσιαστικά δευτερόλεπτο. Η επίθεση δουλεύει καλά, η άμυνα όχι και τόσο.

Κι εδώ, όπως και στον Πειραιά, το αμφίτερμα σε τιμές αουτσάιντερ στα προγνωστικά, στο 1.95. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.03
14:00
Ρεν – Ναντ
1
1.78
15:00
Βιγιαρεάλ – Οσασούνα
1
1.70
Μονό
15:00
Βιγιαρεάλ – Οσασούνα
1 & under 3,5
2.18
Δυάδα απόδοσης 3.90
17:15
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.90
19:30
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις