Από την Ελλάδα του 2.85 στη Γερμανία του 6.10

Προγνωστικά Κυριακής

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Ημέρα Κυριακή, με το κουπόνι να είναι γεμάτο από επιλογές για όλα τα γούστα. Απλώνουμε και εμείς τα δικά μας δίχτυα σήμερα, σε Ελλάδα και Γερμανία στα προγνωστικά Κυριακής.

Προγνωστικά Κυριακής: Με οδηγό την κακή άμυνα

Τα προγνωστικά Κυριακής, μας ταξιδεύουν πρώτα – πρώτα στην ”εξωτική” Τρίπολη. Το απόγευμα ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Καλός για ένα ημίχρονο στο «Κλέανθης Βικελίδης» ο Αστέρας, δεν έφτασε όμως αυτό και εντέλει δέχθηκε δύο γκολ. Αν νικήσει σήμερα, μπαίνει δυνατά στο κόλπο για την διεκδίκηση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στην παρθενική εμφάνιση του Κόνφερενς.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, παρουσιάστηκε μέτριος στον ημιτελικό με την ΑΕΚ ανεξάρτητα από το αν πήρε την νίκη στο τέλος. Η τριάρα από τον Παναθηναϊκό τον βάζει σε μπελάδες και σήμερα επιβάλλεται να νικήσει. Το θέμα βέβαια είναι αν μπορεί. Επιθετικά βγάζει φάσεις, αλλά δυσκολεύεται να βρει το γκολ, ενώ πίσω ό,τι πάει μέσα… γράφει.

Δυνατός ο Αστέρας στην έδρα του, κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια με 2-1 και γενικά προκαλεί ζημιές. Πρώτη επιλογή είναι να σκοράρουν πρώτοι στην αναμέτρηση οι «Αρκάδες». Αν επιβεβαιωθεί η τάση του ΠΑΟΚ να δέχεται γκολ τόσο εύκολα, ίσως πληρωθούμε και νωρίς. Και πληρώνει πολύ καλά στο 2.85. Επόμενη επιλογή από την Τρίπολη είναι ένα fun bet. Η ισοπαλία μαζί με τα γκολ βγάζει απόδοση 4.80. Το αμφίτερμα από μόνο του, είναι πιθανό και αν συνδυαστεί μαζί με ισοπαλία είναι ταμάμ.

Γερμανικό multiscore στο 6.10

Περνάμε στην Γερμανία και στο Σάλκε – Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδεχτεί πλέον ότι του χρόνου θα αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Είναι τελευταίοι και οι εμφανίσεις τους αποκαρδιωτικές.

Στην μέση της βαθμολογίας οι φιλοξενούμενοι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Έχει τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια και σήμερα δύσκολο να χάσει. Δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό θεωρώ, καθώς με όσα δείχνει κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά δύσκολο.

Λογικά θα νικήσει την πολύ κακή Σάλκε. Σε ένα multiscore κατέληξα, παίρνοντας ως δεδομένο και τις προβληματικές άμυνες των δύο ομάδων. Τα πιθανά σκορ 1-2, 1-3 και 1-4 προσφέρουν μια απόδοση της τάξεως του 6.10.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Fun Bet
16:30
Σάλκε - Άουγκσμπουργκ
Multiscore 1-2, 1-3, 1-4
6.10
Μονό
17:15
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
Anytime score 1-0
2.85
Fun Bet
17:15
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ
Χ & goal/goal
4.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις