ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

«Πληρώνει» το κίνητρο για αήττητο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

«Πληρώνει» το κίνητρο για αήττητο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

«Πληρώνει» το κίνητρο για αήττητο

προγνωστικά Σκωτίας

Καλή και κερδοφόρα Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Την Παρασκευή η Χαρτς μάς έβγαλε ακόμη ένα εύστοχο… bet a tet με το ταμείο! Για αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε με προγνωστικά Σκωτίας και αυτή τη φορά με ένα παιχνίδι από την Premiership.

Προγνωστικά Σκωτίας

Στο μοναδικό παιχνίδι που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Σκωτίας, η πρωταθλήτρια Ρέιντζερς υποδέχεται τη Χιμπέρνιαν στην 34η αγωνιστική της Premiership, ή 1η των play off αν προτιμάτε.

Η ομάδα της Γλασκώβης μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά στα πέντε εναπομείναντα παιχνίδια των play off, ωστόσο έχει ένα μεγάλο κίνητρο: να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητη. Για αυτόν τον λόγο μην περιμένετε ο Στίβεν Τζέραρντ να κάνει πειράματα στην 11άδα του. Θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα σα να πρόκειται να κριθεί το πρωτάθλημα και το σημερινό ματς, όπως και τα επόμενα τέσσερα που απομένουν.

Μοναδικές απουσίες για τον Άγγλο κόουτς είναι οι γνωστοί τραυματίες Ταβερνιέ, Κάτιτς και Τζακ. Από εκεί και πέρα, ο πρώην άσος της Λίβερπουλ έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Από την άλλη πλευρά, μοναδική απουσία για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Τζακ Ρος, αποτελεί ο τραυματίας Μακί.

Πέρα από το γεγονός ότι η Ρέιντζερς είναι αήττητη μέχρι στιγμής σε 33 αγωνιστικές (28 νίκες, 5 ισοπαλίες), στο γήπεδό της μετράει 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η άμυνά της, σε αυτά τα 16 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα στο «Ibrox», έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ!

Από την άλλη πλευρά, όμως, η Χιμπέρνιαν δε θα είναι τόσο εύκολος αντίπαλος. Προέρχεται από καλή φόρμα καθώς στους τελευταίους 8 αγώνες μετράει 5 νίκες. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτή που θα τερματίσει 3η και θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League (εφόσον δεν κατακτήσει το κύπελλο άλλη ομάδα πέρα από Ρέιντζερς και Σέλτικ). Μπορεί η Αμπερντίν που βρίσκεται στην 4η θέση να νίκησε χθες και να μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς, όμως οι «πράσινοι» παραμένουν το φαβορί για να τερματίσουν πίσω από τους Ρέιντζερς και τη 2η Σέλτικ.

Στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους μέσα στη σεζόν, το ματς του πρώτου γύρου στο γήπεδο της Χιμπέρνιαν έληξε ισόπαλο 2-2, ενώ στα άλλα δυο, σε αυτό του δεύτερου γύρου στο «Ibrox» και σε αυτό του τρίτου γύρου στο γήπεδο της Χιμπέρνιαν, η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ πήρε τη νίκη με 1-0.

Εκτίμηση: Οι πρωταθλητές είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Σε καμία περίπτωση όμως δε θα ασχοληθούμε με τον άσο που είναι σε πολύ χαμηλή τιμή. Το γεγονός ότι η Ρέιντζερς στο γήπεδό της έχει δεχθεί μόλις δυο γκολ σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα μάς παρακινεί να επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με no goal. Παράλληλα, θα εμπιστευτούμε τον Αλφρέντο Μορέλος, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός επιθετικός και έχει 11 γκολ στο πρωτάθλημα (μεταξύ των οποίων εναντίον της Χιμπέρνιαν) και 16 συνολικά στη σεζόν, να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς. Τέλος, ως fun bet από το ματς θα επιλέξουμε το 2-0 ως ακριβές σκορ, ένα αποτέλεσμα το οποίο έχει επαναληφθεί 8 φορές μέσα στη σεζόν για τη Ρέιντζερς.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Combo
17:00
Ρέιντζερς - Χιμπέρνιαν
1 & no goal
2.15
Σκόρερ
17:00
Ρέιντζερς - Χιμπέρνιαν
Μορέλος anytime scorer
2.15
Fun bet
17:00
Ρέιντζερς - Χιμπέρνιαν
2-0 ακριβές σκορ
6.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις