Παρών ο Αλαφούζος στην προπόνηση

Παρών ο Αλαφούζος στην προπόνηση

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, παρακολούθησε το Σάββατο από κοντά την τελευταία προπόνηση των πράσινων πριν το ντέρμπι της Κυριακής (11/4) με τον Ολυμπιακό.

Στο “Γ. Καλαφάτης” βρέθηκε το Σάββατο (10/4) το απόγευμα και για περισσότερες από δύο ώρες ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, μια μέρα πριν από το “αιώνιο” ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνομίλησε με τον προπονητή και τα στελέχη της ομάδας, χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και παρακολούθησε ολόκληρη την προπόνηση δίχως να υπάρξει κάποια γενική ομιλία.

Με την κίνηση του αυτή ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θέλησε να δείξει πως είναι δίπλα στην ομάδα, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ώστε να “ντοπάρει” ψυχολογικά άπαντες για ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ένα αποτέλεσμα που θα φέρει τους πράσινους ποιο κοντά στο στόχο τους που είναι η έξοδος στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Κάτι το οποίο έχει ζητήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος από τους ποδοσφαιριστές του αλλά και το τεχνικό επιτελείο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις