Στοίχημα σνούκερ: Τώρα αρχίζουν τα ωραία

Στοίχημα σνούκερ: Τώρα αρχίζουν τα ωραία

Ο 3ος προκριματικός γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Και, για όσους γνωρίζουν, τα ωραία τώρα αρχίζουν.

Τα πιο «βαριά» ονόματα, όπως οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές Στιούαρντ Μπίνγκαμ και Γκρέαμ Ντοτ, ρίχνονται στη μάχη. Κανείς, όμως, δεν έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στο Crucible.

Ήδη ο Τζου Γιουελόνγκ αντιμετωπίζει τρελά ζόρια με τον συμπατριώτη του, Ζου Σι, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Οι εκπλήξεις παραμονεύουν, όπως και πέρυσι και τα φαβορί χρειάζεται να δείξουν μεγάλη προσοχή.

Χωρίς πολλά-πολλά, μια και ο χρόνος πιέζει, καταλήξαμε σε μία δυαδούλα για το βράδυ (ώρα έναρξης 21:30).

  • Ο Τζο Ο’Κόνορ (φωτό) ήταν επιλογή του γράφοντος στο μακροχρόνιο για πρόκριση στα τελικά. Ζορίστηκε στον πρώτο του αγώνα και δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον πάντα δυνατό, Ρομπ Μίλκινς. Αν ο βετεράνος άσος βρει το χέρι του, δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Ο Ο’Κόνορ, όμως, έχει καλό all-round παιχνίδι, όμως ένα μικρό αβάντζο χρειάζεται σε όσους επιλέξουν να τον στηρίξουν.
  • Ο Τσανγκ Μπινγκγιού είναι ένας από τους νεαρούς Κινέζους που έκαναν αισθητή την παρουσία τους φέτος. Στον 2ο γύρο νίκησε πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 6-2 τον Ζιλιέν Λεκλέρκ και τώρα έχει μπροστά του ένα πιο δύσκολο τεστ. Ο Τομ Φορντ είναι ένας αναγνωρισμένος παίκτης του top 32 και είναι το μεγάλο φαβορί. Θα κυνηγήσουμε, όμως, το over 9,5 frames, μια και περιμένουμε από τον Τσανγκ να του βάλει δύσκολα.

Θυμίζουμε ότι και σε αυτόν τον γύρο οι αγώνες κρίνονται στα έξι νικηφόρα frames. Το αποψινό πρόγραμμα συμπληρώνει ο αγώνας του Κερτ Μάφλιν με τον Τζακ Τζόουνς.

Δυάδα
21:30
Ρόμπερτ Μίλκινς - Τζο Ο'Κόνορ
2 (+1,5)
1.80
21:30
Τομ Φορντ - Τσανγκ Μπινγκγιού
Over 9,5 frames
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις