Επιτέλους μια νίκη!

Επιτέλους μια νίκη!

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr! Επιστροφή ξανά στα γνώριμα λημέρια μετά από λίγες μέρες και κατά συνέπεια υπήρξε ένα καθιερωμένα ρεπό, αφού οι Άγγλοι ιδίως στις μικρές κατηγορίες με τις οποίες καταπιανόμαστε δεν έπαιζαν μεσοβδόμαδα, αλλά τη Δευτέρα, όταν και μας πλήγωσαν ξανά. Θα γυρίσουμε σε επιτυχή προγνωστικά όμως, αν έχουμε φυσικά και τη θεά τύχη δίπλα μας.

Πολλά ματς, λίγες οι στροφές πλέον στην κανονική διάρκεια των μικρών κατηγοριών, οπότε θα μικρύνουμε το ποντάρισμα όσο δεν πάει. League 2 έχει το μενού για σήμερα, ένα ματς, άρα και μία επιλογή.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ποντάρισμα στο Γουόλσολ – Φόρεστ Γκριν

Ως ”dark horse” ξεκίνησε η Γουόλσολ, απογοήτευσε γρήγορα όμως και πλέον βρίσκεται στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού, αν και ακόμα δε φαίνεται να αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο τον κίνδυνο, και προσωπικά εκτιμώ πως δεν θα το κάνει ούτε στο εγγύς μέλλον. 5/6 ισοπαλίες τελευταία, εντός έχει 4 ήττες, αγνοεί τη νίκη από τον Γενάρη (!) και έχει  κομβικές απουσίες, εκτός αν κάποιοι παίκτες της προλάβουν να είναι έτοιμοι: Ο βασικός της χαφ, ο κίπερ της και ο φορ της είναι εξαιρετικά αμφίβολοι ενώ ο βασικός της στόπερ μένει ξανά εκτός. Θέλει βαθμούς, αλλά ταλαιπωρείται και είναι εξαιρετικά δύσκολος ο αγώνας που ορθώνεται μπροστά της.

Η Φόρεστ Γκριν, αν και είναι σε ελεύθερη πτώση, αν και απογοητεύει, στην ουσία δεν μπορεί τίποτα να σβήσει την ως τώρα τρομερή πορεία της. Συμπαγές σύνολο, οικογενειακό το κλίμα, ο Κούπερ ξέρει τι τον περιμένει, δήλωσε πως πάση θυσία θα ψάξει νίκες ώστε να μην μπλέξει με τα πλέι οφ, αλλά η ομάδα είναι εκτός φόρμας, καταφανέστατα. Τρομερή απουσία ο βασικός σκόρερ της, Ματ, εκτός συνεχίζει να είναι ο στόπερ Σουίνι, που τον χρειάζεται. Πρέπει να βρει λύσεις, πλέον ξέρει ότι δεν έχει περιθώρια, κι εκτιμώ λύση θα υπάρξει. Ματς-τελικός, όσο εντύπωση κι αν προξενεί αυτό, με την Φόρεστ Γκριν να αγνοεί εδώ και 5 αγώνες τη νίκη, να έχει απουσίες, το ποντάρισμα έτσι κι αλλιώς φαντάζει δύσκολο, αλλά πρέπει να ρισκάρουμε, όπως πρέπει να ρισκάρει και ο Κούπερ. Ο κλοιός στενεύει, η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο, αν υπάρξει νίκη, θα αλλάξουν οι συσχετισμοί. Ποντάρισμα σε ποσοστό άνω του διπλασιασμού, προφανώς με ρίσκο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:00
Γουόλσολ - Φόρεστ Γκριν
2
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις