Δίνει ενδιαφέρον στη Basket League το Λαύριο

προγνωστικά μπάσκετ

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η φετινή Basket League δείχνει να είναι μία ταχύτητα κάτω από προηγούμενες. Η πανδημία και η οικονομική δυσπραγία είναι ο ένας λόγος. Η κατρακύλα του αγαπημένου μας αθλήματος, τα τελευταία χρόνια, είναι ο μεγαλύτερος. Απόρροια αυτής της κατρακύλας, ήταν και ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού στην Α2. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τη διετή αγωνιστική ένδεια της ΑΕΚ, έχουν ελαχιστοποιήσει το ενδιαφέρον. Ήρθε όμως ευτυχώς ένας φάρος φέτος, για να φωτίσει για τα καλά το πρωτάθλημα και αυτός είναι που θα μας απασχολήσει για τα προγνωστικά μπάσκετ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά μπάσκετ: Παναθηναϊκός – Λαύριο

Το Λαύριο παίζει μπάσκετ με τέρμα το γκάζι και υποχρεώνει τις παραδοσιακές δυνάμεις να του υποκλίνονται. Έφτασε τις 17 νίκες στα 18 τελευταία παιχνίδια που έδωσε, συνεχίζοντας ακάθεκτο στην κορυφή της βαθμολογίας. Σήμερα βέβαια η αποστολή των παικτών του κ. Σερέλη είναι δύσκολη. Έχουν αποδείξει όμως ότι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα και μας έχουν πληρώσει έτσι πολλές φορές στα προγνωστικά μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Δοκιμάζει συνεχώς πρόσωπα και σχήματα, άλλα λίγα από αυτά του βγαίνουν. Υλικό βέβαια υπάρχει για να χτιστεί κάτι καλό. Παπαγιάννης, Παπαπέτρου,Μήτογλου κ.ά. είναι μια καλή βάση Ελλήνων παικτών. Νέντοβιτς και Χεζόνια είναι έμπειροι ξένοι με πλούσιο ταλέντο στο σκοράρισμα. Για να δέσουν όλοι αυτοί όμως, χρειάζεται ένας καλός, κανονικός playmaker.

Αυτό είναι το μεγάλο κενό στο ρόστερ που φυσικά είναι αρκετό για να προκαλεί προβλήματα σε ολόκληρη την επιθετική λειτουργία. Αμυντικά, πολλές φορές, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση. Η πρώτη περιστροφή της άμυνας του ΠΑΟ, είναι συνήθως προβληματική και αυτό δίνει πολλές επιλογές στην αντίπαλη επίθεση. Το Λαύριο ζει ένα τρελό όνειρο. Θα πάει στο ΟΑΚΑ χωρίς κανένα άγχος και με άγνοια κινδύνου. Πάντα όμως με σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχεία. Η περιφερειακή του γραμμή είναι καταπληκτική. Ειδικά ο Τάισον Κάρτερ, θεωρώ ότι μπορεί να γίνει μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε άλλο ένα ωραίο ντέρμπι, που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έτσι, το line στο χάντικαπ που έχει βγει πολύ ψηλά υπέρ των φιλοξενούμενων, μας επιτρέπει να παίξουμε με σχετική ασφάλεια. Το ματς όπως και να έχει πάντως, θα το απολαύσουμε. Το τρένο του Χρήστου Σερέλη, θα φροντίσει πάλι για αυτό.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Λαύριο
2 (+12,5)
1.87
Fun bet
20:00
Παναθηναϊκός - Λαύριο
2
7.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις