Κόντρες σε Αγγλία και Ισπανία

Στοίχημα Σαββάτου

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μέτριος ο απολογισμός της στήλης μεσοβδόμαδα. Μετά το διήμερο ρεπό επανερχόμαστε για στοίχημα Σαββάτου στις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Με δύο αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα.

Η προτεραιότητα στραμμένη αλλού

Πρώτο χρονικά παιχνίδι στο στοίχημα Σαββάτου, είναι αυτό της Μάντσεστερ Σίτι με την Λίντς στο «Έτιχαντ». Στις λεπτομέρειες νίκησε την Τρίτη την Ντόρτμουντ με το 2-1 να της δίνει ένα πολύ ρευστό προβάδισμα ενόψει του επερχόμενου επαναληπτικού στην Γερμανία. Όλα είναι ανοιχτά και το μυαλό της δεν γίνεται να μην βρίσκεται εκεί. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα επιχειρήσει rotation. Ας μην λησμονούμε ότι την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί και ο ημιτελικός κόντρα στην Τσέλσι για το FA Cup.

Η Λίντς βρίσκεται οριακά εκτός δεκάδας, νίκησε την προηγούμενη αγωνιστική την Σέφιλντ, που είναι ουραγός, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Δεύτερη σερί νίκη για τους φιλοξενούμενους, συμπληρώνοντας μάλιστα το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι που δεν ηττήθηκαν.

Η Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στο +14 από την δεύτερη Γιουνάιντετ. Εξαιρετικά δύσκολο έστω και να απειληθεί. Με δεδομένο ότι έχει μπροστά της δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, ίσως παρουσιαστεί πιο χαλαρή στην αναμέτρηση. Αρχικά θα επιλέξω το αμφότερμα σε απόδοση 1.85 καθώς πιστεύω πως κάποιον τρόπο θα βρει η ομάδα του Μπιέλσα να σκοράρει.

Η δεύτερη επιλογή είναι ένα fun bet που πενταπλασιάζει. Η κόντρα της Σίτυ συνδυαστικά με το αμφίτερμα αν και ρίσκο αξίζει να πονταριστεί. Χ2 & Goal/goal η δεύτερη επιλογή σε απόδοση 5.00

Στοίχημα Σαββάτου:Τ ο κίνητρο δείχνει 1.90

Λίγη ώρα αργότερα, στην Ισπανία η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την ουραγό της βαθμολογίας Αλαβές. Το πρώτο ντέρμπι της ημέρας στην χώρα των Βάσκων, αλλά στην σκιά του βραδινού El Clasico. Αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι, με αρκετή κόπωση αφού αντιμετώπισαν μέσα σε λίγες μέρες δύο φορές την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μια για τον τελικό κυπέλλου, στον οποίο ηττήθηκε με 0-1 και μια για το πρωτάθλημα μεσοβδόμαδα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Από την άλλη η Αλαβές, καίγεται για βαθμούς και μια ενδεχόμενη νίκη είναι θησαυρός. Αγνοεί την νίκη εδώ και δύο μήνες όταν και νίκησε εντός έδρας την Βαγιαδολίδ με 1-0. Τελευταία φορά που κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό εκτός έδρας, ήταν στα τέλη του Γενάρη, όπου και ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Χετάφε.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η βαθμολογική άνεση που έχουν οι γηπεδούχοι σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη ανάγκη της Αλαβές για βαθμούς με οδηγεί στο να πάω κόντρα στην Αθλέτικ. Ακολουθεί και την άλλη εβδομάδα, ο τελικός κυπέλλου για την φετινή σεζόν, όπου αν κατακτήσει το τρόπαιο βγαίνει αυτομάτως και στην Ευρώπη. Το Χ2 είναι η επιλογή μου από αυτήν την αναμέτρηση σε απόδοση 1.90.

Μονό
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς
Goal/goal
1.85
Fun Bet
14:30
Μάντσεστερ Σίτι - Λιντς
Χ2 & Goal/goal
5.00
Μονό
17:15
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές
Χ2
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις