ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Allsvenskan 2021, αφιέρωμα. Οι Σουηδοί στη σέντρα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Allsvenskan 2021, αφιέρωμα. Οι Σουηδοί στη σέντρα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Allsvenskan 2021, αφιέρωμα. Οι Σουηδοί στη σέντρα

Allsvenskan 2021, αφιέρωμα. Οι Σουηδοί στη σέντρα

Γεια και χαρά αγαπητοί Κουβανέζοι μου!  Έφτασε η εποχή που εδώ στον Βορρά τα χιόνια λιώνουν, οι λίμνες και τα ποτάμια διώχνουν από πάνω τους τον πάγο, και συνάμα την άνοιξη η νέα αγωνιστική περίοδος κάνει πρεμιέρα τόσο σε Allsvenskan όσο και σε Superettan.

Allsvenskan στη σέντρα

Η Allsvenskan λόγω του Euro θα δώσει τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές έως τις 24 Μαΐου και στη συνέχεια θα υπάρξει διακοπή έως την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Παρακάτω θα ακολουθήσει μια μικρή αναφορά σε όλες τις ομάδες ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση:

Ξανά φαβορί η Μάλμε

Πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν μας περιμένει και φέτος στην Αλσβένσκαν καθώς τόσο σε υποβιβασμό  αλλά όσο και σε τίτλο αλλά και ευρωπαϊκά εισιτήρια αναμένεται να γίνει πραγματική μάχη.

Μάλμε (1η πέρυσι ): Ξεκινά από την θέση του φαβορί για ακόμα μία σεζόν, με τον Νταλ Τόμασον στο τιμόνι, με την ομοιογένεια να παίζει σημαντικό ρόλο, καθώς εκτός των Θελίν και Τραούστασον από τους βασικούς της περυσινής οι υπόλοιποι συνεχίζουν, ενώ αποκτήθηκε για την κορυφή της επίθεσης ο – γνωστός μας από το ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ – Αντόνιο Τσόλακ. Θεωρώ πως δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Έλφσμποργκ (2η πέρυσι): Εξαιρετική σεζόν η περυσινή για την ομάδα του Τζίμι Θελίν η περυσινή καθώς η ομάδα έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και δίκαια κατέκτησε την δεύτερη θέση. Και φέτος με το 4-3-3 θα δούμε την ομάδα του Θελίν, αλλά πιστεύω πως οι απουσίες των Νίελσεν στην μεσαία αλλά και Κάρλσον στην επίθεση θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ μεγάλη επιτυχία αν η ομάδα τερματίσει στις πρώτες πέντε θέσεις.

Χέκεν (3η πέρυσι): Με τον Αντρέας Αλμ στο τιμόνι της και φέτος η Χέκεν θα προσπαθήσει για μια σεζόν ανάλογη με την περυσινή. Οι προσθήκες των Όλσον στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και του Γιερεμέγιεφ, που επιστρέφει στην ομάδα από την Ντινάμο Δρέσδης ανεβάζουν την ποιότητα της ομάδας που θεωρώ πως θα βρίσκεται μέσα στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας.

Γιουργκόρντεεν (4η πέρυσι): Με το δίδυμο Μπέργκστραντ Λάγκερλεφ στην τεχνική ηγεσία θα δούμε την Γιουργκόρντεν την φετινή σεζόν η οποία έχει ως στόχο να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το υλικό της ομάδας είναι αρκετά δυνατό και γεμάτο, και θεωρώ πώς αν βρεθεί ομοιογένεια μεταξύ σε νέους και παλιούς μπορεί να αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη. Επιθετικά θεωρώ πως διαθέτει την πιο δυνατή και γεμάτη ομάδα.

Μιέλμπι (5η πέρυσι): Η μεγαλύτερη έκπληξη της περυσινής σεζόν έχει όνομα και λέγεται Μιέλμπι! Να σας γυρίσω λίγο πίσω στο χρόνο για να καταλάβετε τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα: Ήταν 5 Νοεμβρίου του 2016 όταν η Μιέλμπι αντιμετώπιζε την Πρέσπα Μπρίλικ εκτός έδρας με μοναδικό στόχο την νίκη αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία (κέρδισε 0-3 όλα κύλησαν υπέρ της και έμεινε στην κατηγορία). Το 2017 τερματίζει στην δεύτερη θέση και χάνει στα πλέι οφ την άνοδο στην Σουπερέταν – αυτό ήταν η αρχή! Το 2018 κερδίζει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Σουπερέταν, αμέσως το 2019 κερδίζει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Αλσβένσκαν όπου με σπασμένα φρένα τερματίζει στην 5η θέση! Τι θα κάνει φέτος, πολλοί αναρωτιέστε, το ίδιο και εγώ. Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά περιμένω την ομάδα να βρεθεί στη μέση της βαθμολογίας και να παραμείνει στην κατηγορία.

Νορσέπινγκ (6η πέρυσι): Με προπονητή στον πάγκο της τον Ρικάρντ Νόρλινγκ θα δούμε την Νορσέπινγκ φέτος, μια ομάδα που ξεκίνησε εξαιρετικά την περυσινή σεζόν αλλά από κάποιο σημείο και μετά η απόδοσή της πήρε την κατιούσα. Στα δικά μου μάτια αυτή η ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο δυνατό, το μόνο που με φοβίζει είναι πως ο προπονητής με αμυντική φιλοσοφία θα μπορέσει να επιβληθεί σε μια ομάδα ανέκαθεν επιθετική. Η επιθετική τριάδα Νίμαν, Χατζαμπάνοβιτς, Λέβι είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος. Περιμένω την ομάδα να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία, στις πρώτες θέσεις.

Έρεμπρο (7η πέρυσι): Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφερε στις τελευταίες αγωνιστικές να βρεθεί ψηλά στην βαθμολογία αν και όλη την σεζόν πάλευε για την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Ίδια ομάδα με πέρυσι με αρκετούς νέους παίκτες αλλά και τον Μπόμπι Άλεν πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στο ρόστερ της θα προσπαθήσει για την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει.

Χάμαρμπι (8η πέρυσι): Με όνειρα για κάτι καλό ξεκινάει και η φετινή σεζόν για την Χάμαρμπι, η ομάδα πριν μια εβδομάδα κέρδισε την πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου και όλοι  ευελπιστούν για μια θετική σεζόν. Η προσθήκη του Σελμανί θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά και αποτελεσματικότητα. Εάν βελτιωθεί αμυντικά είναι ικανή να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο.

ΑΙΚ (9η πέρυσι): Πολύ κακή σεζόν η περυσινή για την ομάδα του Γκρέζλακ που συνεχίζει από πέρυσι καθώς η ομάδα με ένα εξαιρετικό σερί στα τελευταία δέκα παιχνίδια εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία. Γνώμη μου, εάν δεν είχαν αποκτηθεί στο μέσο της σεζόν οι Λούστιγκ και Παπαγιανόπουλος στην άμυνα δύσκολα θα εξασφάλιζε η ομάδα την παραμονή. Θεωρώ πως η περυσινή σεζόν έγινε μάθημα για την ομάδα και την περιμένω ανταγωνιστή και να τερματίσει πάνω από το μισό της βαθμολογίας.

Σίριους (10η πέρυσι): Με βασικό και πρωταρχικό στόχο την παραμονή θα παλέψει η ομάδα για φέτος, η οποία κράτησε σχεδόν όλο το βασικό κορμό της περυσινής ομάδας, όμως, έχασε δύο από τους καλύτερους παίκτες της την περυσινή σεζόν, τον Βέκια που πήγε στην Ρόζενμποργκ και τον Άντερσον που πήγε στην Γιουργκόρντεν. Θεωρώ πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή και την περιμένω να τερματίσει κάτω από την 10η θέση που κατέκτησε πέρυσι.

Βάρμπεργκ (11η πέρυσι): Η πρωτάρα της περυσινής σεζόν που όλοι την είχαν καταδικάσει από την αρχή ότι θα επέστρεφε στην Σουπερέταν κι όχι μόνο κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία αλλά σε αρκετά παιχνίδια ήταν εξαιρετική στο πρώτο μισό της σεζόν. Έχασε σημαντικούς παίκτες, όπως οι Σελμανί, Νόρλινγκ, Σαντίκου και Μπαρνί, ενώ αυτοί που ήρθαν δεν θα καλύψουν το κενό τους. Είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό.

Γκέτεμποργκ (12η πέρυσι): Τραγική σεζόν η περυσινή για την ομάδα, η οποία με σερί 10 βαθμών στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Με τον Ρόναλντ Νίλσον θα συνεχίσει η ομάδα με στόχο, όπως άπαντες δηλώνουν, να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Η μεταγραφή του Μάρεκ Χάμσικ έχει προκαλέσει ενθουσιασμό όπως και αυτή του Μάρκους Μπεργκ που θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά το πέρας του Euro 2021! Αξίζει σαν ποντάρισμα να τερματίσει η ομάδα στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας.

Όστερσουντ (13η πέρυσι): Δύσκολη αναμένεται και η φετινή σεζόν όπως και η περυσινή, καθώς όσοι ασχολούνται με το Σουηδικό πρωτάθλημα θα γνωρίζουν πως η εγγυητική για τη συμμετοχή της ομάδας στην Allsvenskan κατατέθηκε 10 μέρες πριν την έναρξη της σεζόν από εταιρία που εδρεύει στην Κύπρο! Με όπλο την ομοιογένεια στην άμυνα και την ταχύτητα στην επίθεση θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο. Θεωρώ θα δώσει μάχη για την παραμονή και πιστεύω θα καταλάβει μια εκ των τελευταίων τεσσάρων θέσεων.

Κάλμαρ (14η πέρυσι): Με τους τέσσερις βαθμούς που κατέκτησε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές του περυσινού πρωταθλήματος κατάφερε να πάει στα παιχνίδια μπαράζ με την Γιονσέπινγκ και με δύο νίκες παρέμεινε στην κατηγορία. Η ομάδα δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα και δεν περιμένω να πετύχει κάτι σημαντικό. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για εμένα αν βρεθεί μέσα στις πρώτες οκτώ θέσεις. Περιμένω να παλέψει εκ νέου για την παραμονή της

Χάλμσταντ (1η Superettan): Πρωταθλήτρια πέρυσι στη β’ κατηγορία, επιστρέφει στην Allsvenskan, μετά το 2017 όπου υποβιβάστηκε. Πρώτος στόχος παραμένει η παραμονή, με την ομάδα να κρατάει τον κορμό την ανόδου ενώ περιμένει πολλά στο επιθετικό κομμάτι από τον Μάρκους Άντονσον που ήρθε από την Μάλμε. Περιμένω να δώσει μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία.

Ντέγκερφορς (2η Superettan): Η περυσινή σεζόν βρήκε την ομάδα να επιστρέφει στην Allsvenskan, εκεί που ανήκει θα πω εγώ. Δεν το κρύβω και όσοι με γνωρίζεται, ξέρετε ότι υποστηρίζω Ντέγκερφορς στην Σουηδία και μπορώ να σας γράφω για ώρες για αυτή την ομάδα που οι οπαδοί της την λατρεύουν. Παρακολούθησα σχεδόν όλα τα παιχνίδια πέρυσι και όλα τα φετινά επίσημα για το θεσμό του κυπέλλου. Είναι η πιο άπειρη ομάδα στην κατηγορία, αλλά με μεγάλο ταλέντο και ικανή για τα πάντα. Θεωρώ πως θα παλέψει και θα κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ αν επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων έστω και στο 30% που συζητά η ομοσπονδία, θεωρώ βέβαιο ότι θα πετύχει τον στόχο της  Ελπίζω να μην σας κούρασα…

Μακροχρόνια Allsvenskan
Κατάκτηση πρωταθλήματος
Χάμαρμπι
6.00
Πρώτος σκόρερ
Κρίστοφερ Νίμαν
8.00
Να υποβιβαστεί
Βάρμπεργκ
2.75
Να παραμείνει κατηγορία
Ντέγκερφορς
2.50
Να τερματίσει στην 6άδα
Νορσέπινγκ
1.96
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις