Δυάδες για το 3.28 και το 2.59

προγνωστικά

Το τέλος της σεζόν πλησιάζει και το βαθμολογικό κίνητρο είναι πλέον αυτό που δίνει τον χαρακτήρα ενός αγώνα. Φυσικά οι αποδόσεις προσαρμόζονται κατάλληλα και είτε πρέπει να συμβιβαστούμε ή να αφήσουμε στην ησυχία τους τα παιχνίδια όπου ένας βαθμολογικά αδιάφορος συναντά κάποιον που «καίγεται». Οπότε, λίγα και στοχευμένα προγνωστικά για να μη χάσουμε τον μπούσουλα…

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά Zweiteliga: Στο κυνήγι της τριάδας

Πρώτη στάση, στη σημερινή βόλτα, στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, και συγκεκριμένα στο ματς του Κιέλου, όπου η Χολστάιν υποδέχεται την Ρέγκενσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι ήταν χωρίς ματς για έναν μήνα, λόγω κρουσμάτων covid-19 αλλά και της διακοπής των εθνικών, επανήλθαν με δύο κολλητά εκτός έδρας σε Μπόχουμ και Χαϊντενχάιμ, όπου δεν κατάφεραν να μαζέψουν ούτε βαθμό.

Για τη Ρέγκενσμπουργκ, τα λέγαμε και την Τετάρτη, είναι μια ομάδα με μοναδικό στόχο την παραμονή. Το ματς του κυπέλλου με τη Βέρντερ δεν το «χτύπησε» ιδιαίτερα, κρατώντας δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο +5 από την 16η Μπραουνσβάιγκ, ορίζοντας έτσι την τύχη της. Αναιμική η εκτός έδρας παρουσία της, ενώ σκοράρει πολύ δύσκολα.

Στην επιστροφή στο σπίτι της, μετά από ενάμισι μήνα, στοχεύει να μείνει κοντά στην κορυφή η Χολστάιν, επομένως είναι σωστό φαβορί στο 1.82.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Χέρι – χέρι στα αστέρια

Στην Bundesliga ξεχωρίζει η συνάντηση της Άιντραχτ με την Βόλφσμπουργκ. Αμφότερες, είναι ομάδες που εκπλήσσουν ευχάριστα φέτος και δείχνουν να κρατάνε γερά τα εισιτήρια του Champions League.

Οι μεν «αετοί» έρχονται από τεράστια νίκη στο Ντόρτμουντ, νίκη που πρακτικά βγάζει εκτός ανταγωνισμού την Μπορούσια, αφού πρέπει να καλύψει διαφορά επτά βαθμών. Η επίθεση συνεχίζει τον… χαβά της, σκοράρει για 22 σερί παιχνίδια, επίδοση που τελευταία φορά, σε επίπεδο συλλόγου, είχε να συμβεί από το 1977!

Σε παρόμοια μονοπάτια, κινείται και η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» με 9 νίκες στα 11 τελευταία, βρίσκονται στο +11 από την πέμπτη θέση, και μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν την έξοδο στα αστέρια. Σκοράρουν και αυτοί ακατάπαυστα, όμως εν αντιθέσει με την Άιντραχτ, φροντίζουν και την άμυνά τους (η καλύτερη της κατηγορίας, μαζί με τη Λειψία).

Συμπερασματικά, είναι ένα ματς που γυροφέρνει την ισοπαλία. Ο βαθμός, θεωρώ, δε θα χαλάσει καμία από τις δύο, όμως επειδή το ποντάρισμα στο Χ μου προκαλεί αλλεργία, θα προτιμήσω το ταπεινό αμφίτερμα για τα προγνωστικά, στο 1.57.

Όσα φάμε κι όσα βάλουμε

Το πρόγραμμα της 30η αγωνιστικής της Serie A, ανοίγει με την αναμέτρηση μεταξύ της Σπέτσια και της Κροτόνε. Κυκλωμένο εδώ και καιρό από τους γηπεδούχους για τρίποντο, άλλωστε άπαντες υπολογίζουν σε τρεις βαθμούς με την ουραγό. Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που δεν κλείνονται ιδιαίτερα και κάνουν το κομμάτι τους σε κάθε ματς. Mόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η Λάτσιο χρειάστηκε ένα πέναλντι στο 88ο λεπτό για να τους κερδίσουν, σε ένα ματς που ο δανεικός από την ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, έβαλε το γκολ της ζωής του. Διαθέτουν καλή επίθεση, από τις καλύτερες της «ουράς» της βαθμολογίας.

Η Κροτόνε, με τους 15 βαθμούς, είναι καταδικασμένη. Η νέα σεζόν θα τη βρει στη Serie B, όμως δεν παύει να το διασκεδάζει. Απ’ τη στιγμή που τα ηνία ανέλαβε ο Κόσμι, τα ματς της έχουν γίνει η χαρά του θεατή, καθώς σε πέντε αγώνες έχουν μπει συνολικά 29 γκολ! Κοντά έξι ανά ματς! Έχει δεχθεί 17 κι έχει σκοράρει 12. Απίστευτα νούμερα…

Δε βλέπω τον τρόπο που το συγκεκριμένο μπορεί να μείνει στο χαμηλό σκοράρισμα. Το over 2,5 στο 1.65.

Μιλάει το κίνητρο

Πέρασμα και στη Super League, και στην αναμέτρηση του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος ακόμη ψάχνει την πρώτη του νίκη με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο, μετά από οκτώ ματς «γράφει» τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Υπερβολικά μίζερο το φινάλε της σεζόν των γηπεδούχων, ωστόσο αν δεν προσέξουν, μπορούν να μπουν ακόμα και σε περιπέτειες, καθώς οι 29 βαθμοί δεν τον εξασφαλίζουν.

Η Λάρισα έρχεται από την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό, σε ένα ματς που ήταν σαφώς ανώτερη και έπρεπε να κερδίσει, ωστόσο έστω κι έτσι κρατάει επαφή με τη σωτηρία. Σήμερα μετράει σημαντικές επιστροφές, καθώς Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Νικολιάς είναι στη διάθεση του Φέστα.

Περιμένω ένα ματς έντασης, λίγης μπάλας και πολύ ξύλου. Και για να μιλήσουμε για προγνωστικά, το σετ είναι σχεδόν στη μέση, ωστόσο η ανάγκη των Θεσσαλών, θεωρώ πως θα μετρήσει περισσότερο στο τέλος. Χ2 σε συνδυασμό με under 3,5 στο 1.80.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.28
14:00
Χολστάιν Κίελ – Ρέγκενσμπουργκ
1
1.82
19:30
Ατρόμητος – Λάρισα
Χ2 & Under 3,5
1.8
Δυάδα απόδοσης 2.59
16:00
Σπέτσια – Κροτόνε
Over 2,5
1.65
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ
Goal/goal
1.57
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις