Φορμαρισμένοι οι μεν, απογοητεύουν οι δε

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ligue 2 (Σαμπλί-Αζαξιό) και Liga MX (Μασατλάν-Κλαμπ Αμέρικα)

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από ένα διάλειμμα αρκετών ημερών, επιστρέφουμε ανανεωμένοι και ελπίζω λίγο πιο τυχεροί με τα προγνωστικά μας.

Με Liga MX θα ασχοληθούμε σήμερα και τους δύο μεταμεσονύκτιους της αγώνες.

Προγνωστικά Liga MX: Πάει… τρένο η Κρους Ασούλ

Η Κρους Ασούλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (1η, 11-0-2) και έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play-off. Μάλιστα, ξεκίνησε την Clausura με δύο ήττες και συνέχισε με ένα σερί 11 νικών, το οποίο θέλει να επεκτείνει. Έχει τα καλύτερα στατιστικά στην κατηγορία με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μαζί με την Κλαμπ Αμέρικα (20 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (7 γκολ). Πριν λίγες ημέρες έπαιξε και στο CONCACAF Champions League για την φάση των «8». Ήταν κυρίαρχος στον αγώνα αλλά από ατυχία δεν κατάφερε να κερδίσει και το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Η Τσίβας (15η, 2-7-3), με μόνο 5 αγωνιστικές να απομένουν, κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός play-offs, παρά τις μικρές βαθμολογικές διαφορές. Στις ισοβαθμίες, πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων, στο οποίο δεν ευνοείται λόγω της προβληματικής της άμυνας. Ειδικότερα, στην Clausura, μέχρι στιγμής έχει δεχτεί από τουλάχιστον 1 γκολ σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει. Θετικό στοιχείο ότι μπροστά είναι καλούτσικη και καταφέρνει να σκοράρει αρκετά συχνά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Η Κρους Ασούλ είναι πιο κουρασμένη, λόγω και της συμμετοχής της στο CONCACAF Champions League αλλά πολύ καλύτερη μέχρι στιγμής, σε σχέση με την αντίπαλό της. Η Τσίβας θα υποχρεωθεί να παίξει επιθετικά γιατί χρειάζεται τους βαθμούς και δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να καταφέρει να σκοράρει, παρά την πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι μπορεί να μην είναι τελείως αδιάφοροι αλλά δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πιεστούν. Δύσκολο παιχνίδι για επιλογή σημείου και η βασική επιλογή για τα προγνωστικά μας θα είναι το πλήθος των γκολ.

Μία νίκη δε φέρνει την άνοιξη

Από σημαντική νίκη έρχεται η Τίγκρες (10η, 4-3-5), χάρη στην οποία ανέβηκε μερικές θέσεις και αύξησε τις πιθανότητές της για συμμετοχή στα play-offs. Μία νίκη που ήρθε, όμως, με τίμημα την απουσία του αμυντικού Μέσα, ο οποίος δέχτηκε κόκκινη κάρτα. Δεν είναι καλή η εικόνα της ομάδας και προβληματίζει αρκετά. Ειδικότερα, η αποτελεσματικότητα  των επιθετικών είναι πολύ κάτω από τα αναμενόμενα επίπεδα, κάτι το οποίο είχαμε παρατηρήσει και στην Apertura. Όσα χρόνια θυμάμαι να παρακολουθώ την ομάδα, είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ τέτοιου είδους παρατεταμένο ντεφορμάρισμα στην επίθεση.

Η Κλαμπ Αμέρικα (2η, 10-1-2) κέρδισε πριν λίγες ημέρες την Ολίμπια στα πλαίσια του CONCACAF Champions League, ενώ στο πρωτάθλημα έχει έξι συνεχόμενες νίκες. Είναι σε τρομερή φόρμα και έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα (9 γκολ) και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (20 γκολ). Δεν είναι ότι καίγεται για το αποτέλεσμα αλλά είναι και θέμα γοήτρου της πρώτης θέσης, από την οποία απέχει μόλις 2 βαθμούς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Όσο κι αν υποστηρίζω την Τιγκρές, δυστυχώς δεν μπορώ να σας προτείνω να τη στηρίξετε σήμερα στοιχηματικά. Αν και δεν πιστεύω ότι θα μείνει εκτός play-offs, η πρόσφατη αγωνιστική εικόνα της, η απουσία του Μέσα και η πολύ καλή εικόνα των φιλοξενούμενων, με κάνει να αμφιβάλλω ότι μπορεί να κερδίσει σήμερα, πάρα την αυξημένη κούραση της αντιπάλου της. Θα πάμε με βασική μας επιλογή και εδώ το πλήθος των γκολ.

Μονό
03:00
Κρους Ασούλ – Τσίβας Γουαδαλαχάρα
2-3 γκολ
1.95
Δυάδα απόδοσης 2.26
03:00
Κρους Ασούλ – Τσίβας Γουαδαλαχάρα
Νίκη Κρους Ασούλ σε οποιοδήποτε ημίχρονο
1.44
05:05
Τίγκρες – Κλαμπ Αμέρικα
Χ2
1.57
Μονό
05:05
Τίγκρες – Κλαμπ Αμέρικα
2-3 γκολ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις