Αγωνιστική φωτιά και… Clasico!

προγνωστικά στοιχήματος

Γεια και χαρά σε όλους! Επιστροφή μετά από μακρά απουσία. Δυστυχώς, προσωπικά θέματα με άφησαν εκτός, ελπίζω για τελευταία φορά φέτος, αλλά τώρα επιστρέφω με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με μια αγωνιστική φωτιά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά στοιχήματος: Άλλοι για Ευρώπη, άλλοι για σωτηρία

Αγωνιστική φωτιά, όπως γράφω και στον τίτλο, και όχι άδικα. Η ημέρα ανοίγει με το αγώνα Χετάφε – Καντίθ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την σωτηρία. Ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, φαβορί λόγω ονόματος και έδρας οι γηπεδούχοι, για μένα πρώτο σημείο η ισοπαλία, ωστόσο θα πάω σε ένα ειδικό, στις κάρτες, το όριο των 5 καρτών θεωρώ ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Επόμενος αγώνας το ντέρμπι, χωρίς μεγάλη αντιπαλότητα, των Βάσκων Μπιλμπάο – Αλαβές. Η Μπιλμπάο μετά το χαμένο τελικό, τον… χρωστούμενο για το 2020, και την ισοπαλία με την Σοσιεδάδ έχει μια καλή ευκαιρία να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Θα κυνηγήσει και μέσω πρωταθλήματος την ευρωπαϊκή έξοδο, έχει και τον δεύτερο τελικό κυπέλλου για φέτος κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μπορεί τα τελευταία αποτελέσματα της να μην ήταν θετικά ωστόσο παραμένει ανώτερη ποιοτικά από την ουραγό Αλαβές, η οποία με μια νίκη για το πρωτάθλημα στο τρέχον έτος, παλεύει για την παραμονή της, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να την εξασφαλίσει. Άσος με αξία κατά την γνώμη μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Για το Εϊμπάρ – Λεβάντε μόνο την παράδοση έχει στα υπέρ της η γηπεδούχος, όλα τα άλλα δεδομένα που έχω ευνοούν την Λεβάντε, η οποία πιστεύω ότι μπορεί να φύγει με τουλάχιστον ένα βαθμό και θα την στηρίξω, για μειωμένο ρίσκο στην διπλή ευκαιρία.

Clasico αποδείξεων και κορυφής

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Μπαρτσελόνα. Ό,τι εισαγωγή και αν γράψω θα είναι λίγη για το κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη και ομολογώ πως, όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, ανυπομονούσα για να έρθει. Μετά τις συνεχόμενες γκέλες της Ατλέτικο και το φορμάρισμα των δυο αποψινών μονομάχων, βρίσκονται 2 και 1 βαθμούς αντίστοιχα μακριά από την κορυφή, θα τα δώσουν όλα για όλα τον τίτλο και τη νίκη. Η Ρεάλ που συνεχίζει στην Ευρώπη, νίκησε 3-1 τη Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα και έδειξε τα δόντια της. Ο Ζιντάν έχει τον απόλυτο έλεγχο και δείχνει παρά τις απουσίες και τα προβλήματα τραυματισμών ότι μπορεί να διαχειριστεί το ρόστερ ώστε να αντεπεξέλθει στο δύσκολο αγωνιστικά πρόγραμμα. Καρβαχάλ, Βαράν και κατά πάσα πιθανότητα Ράμος δεν θα δώσουν το “παρών”, αλλά ο Ζιντάν έχει δείξει ότι μπορεί να βγάλει λαγούς από το καπέλο και να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ανανεωμένη.

Η εκλογή Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο έδρασε ευεργετικά και οι Καταλανοί έχουν αφήσει πίσω τους μια κακή περίοδο. Πέρασε στον τελικό κυπέλλου γυρνώντας το εις βάρος της 2-0 της Σεβίλλης, άφησε πίσω της τον αποκλεισμό στο Champions League από την Παρί και από το -12 που βρισκόταν, κυνηγάει το πρωτάθλημα.  Θεαματική βελτίωση που πριν δύο μήνες φαινόταν αδύνατο. Κουτίνιο, Ανσού Φατί και Νέτο χάνουν το ντέρμπι και περιορίζουν κάπως τις επιλογές του Κούμαν. Όχι πως δεν παρουσιάσει ό,τι καλύτερο έχει, τώρα που ειδικά ο Μέσσι βρίσκει τον παλιό καλό εαυτό του.

Κρίσιμος αγώνας και για τους δύο, η Ατλέτικο έδωσε δικαίωμα με τις γκέλες της να την αμφισβητήσουν και να ξαναμπούν στο κόλπο για τον τίτλο. Φορμαρισμένες και σε τρομερή κατάσταση, θα δώσουν το 110% όποιοι και αν αγωνιστούν. Σε τέτοιους αγώνες ό,τι και να ποντάρεις έχει το ρίσκο του, αλλά έχει και την λογική του. Περιμένεις πάθος και ένταση, λογικό, παίζεται το γόητρο και ένας τίτλος, εγώ θα ρισκάρω στον 1 dnb. Αφετέρου, οι αποδόσεις μού το επιτρέπουν, κακώς δίνεται τόσο φαβορί η Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ, δε, φέτος, στα μεγάλα παιχνίδια και στα ντέρμπι, έδειξε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να την εμπιστευτώ.

Προγνωστικά στοιχήματος με κάρτες και  άσο της Ρεάλ, δυάδα η Μπιλμπάο με την διπλή ευκαιρία της Λεβάντε.

Αυτά από εμένα καλή συνέχεια.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:00
Χετάφε - Καντίθ
Over 5,5 κάρτες
1.72
Δυάδα απόδοσης 3.30
17:15
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλαβές
1
2.00
19:30
Εϊμπάρ - Λεβάντε
Χ2
1.65
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
1 dnb
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις