ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Αφού το πιστεύει η Σατορού...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αφού το πιστεύει η Σατορού...

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Αφού το πιστεύει η Σατορού…

προγνωστικά

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον η Ligue 2 στο σαββατιάτικο κουπόνι, με δύο αναμετρήσεις να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και να προκρίνονται στα προγνωστικά Γαλλίας για τη σημερινή στήλη.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1380627981891166209

Προγνωστικά Γαλλίας: Ανεβασμένη με Σιμόνε η Σατορού

Συνεχίζει τις θετικές εμφανίσεις με τον Μάρκο Σιμόνε στον πάγκο της η Σατορού, πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην αήττητη έδρα της Γκρενόμπλ καθώς, παρά το ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 26’, κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 2-0 (λίγο έλειψε να κλέψει και το τρίποντο, δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα). Τρίτη σερί ισοπαλία, στο -10 η απόσταση από την 17η θέση, με νίκη σήμερα οι γηπεδούχοι μπαίνουν ξανά στο κόλπο. Εμφανής η βελτίωση στον επιθετικό τομέα υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού, δημιουργεί πολλές ευκαιρίες (41 τελικές στα 3 τελευταία) γεγονός που οδηγεί και σε υψηλό αριθμό κερδισμένων κόρνερ (23 στο ίδιο διάστημα).

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Από αγωνιστική απραξία προέρχεται η Δουνκέρκη (τελευταίο παιχνίδι η ήττα στην Πο στις 20 Μαρτίου), καθώς το εντός έδρας κόντρα στην Αμιάν για την 31η αγωνιστική αναβλήθηκε. Μία νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια της (2-0 εντός με Νιόρ), παράλληλα παραμένει χωρίς τρίποντο εκτός έδρας από τις 21 Νοεμβρίου (πάλι απέναντι στην Νιόρ με 1-2, 0-2-7 έκτοτε). Χειρότερη επίθεση εκτός έδρας (8 γκολ) ενώ σημειώνονται υψηλοί αριθμοί τελικών και κόρνερ εις βάρος της στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξορμήσεις της (περίπου 13 τελικές και 30 παραχωρημένα κόρνερ στο σύνολο).

Σε καλύτερη κατάσταση η Σατορού, αντίπαλος στα μέτρα της η Δουνκέρκη. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα προγνωστικά, θα επιλέξουμε το Over 1,5 γκολ της Σατορού αλλά και των ομαδικών κόρνερ των γηπεδούχων.

Ευνοϊκές παράμετροι για κόρνερ

Αυτοχειρία. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ένα παιχνίδι στο οποίο βρίσκεσαι με 2-0 μπροστά στο σκορ, έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά εντέλει, νιώθεις και τυχερός που δεν έχασες! Αυτά τα απίθανα συνέβησαν στο εντός έδρας 2-2 της Γκρενόμπλ κόντρα στην Σατορού του περασμένου Σαββάτου. Ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία στο «Σταντ ντεζ Αλπ», πέμπτο παιχνίδι (αν υπολογίσουμε και το 0-1 απ’ την Μονακό για το κύπελλο) χωρίς νίκη, παρ’ όλα αυτά παραμένει η μόνη αήττητη έδρα στην Ligue 2 (9-6-0). Στην 4η θέση, λοιπόν, η Γκρενόμπλ, στο -4 απ’ την απευθείας άνοδο και η νίκη στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην μέτρια Καέν μοιάζει μονόδρομος, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από τα play off ανόδου. Μεσοεπιθετικά μπορεί να στηριχτεί και πάλι στην καλή φόρμα της 5άδας των Τζιτέ, Ανάνι, Σεμέδο, Ραβέ και Μπενέ (έχουν σημειώσει τα 7 από τα 8 τελευταία τέρματα).

Μόλις 3 βαθμούς συγκομιδή μετρά η Καέν στα έξι τελευταία παιχνίδια της (0-3-3), τελευταία νίκη το 1-0 επί της Νιόρ στις 13 Φλεβάρη. Στην 15η θέση και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν αποκλείεται να μπλεχτεί σε περιπέτειες αν δεν αλλάξει την εικόνα της. Αχίλλειος πτέρνα -ιδίως στα εκτός έδρας- η αμυντική συμπεριφορά της με τους «Βίκινγκς» να δέχονται 40 τελικές και 7 γκολ στα τρία τελευταία σε Γκινγκάμπ, Νανσί και Σατορού. Παράπλευρο στατιστικό που προκύπτει είναι και τα πολλά παραχωρημένα κόρνερ μέσα στο ’21 ως φιλοξενούμενη (7 ανά αγώνα, 23 συνολικά στα 3 τελευταία).

Τέσσερα εντός έδρας χωρίς νίκη για την Γκρενόμπλ είναι πολλά και η Καέν προσφέρεται ως αντίπαλος για επιστροφή στις επιτυχίες. Με βάση την καλή επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων αλλά και τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων, δίκαιος κρίνεται ο άσος κοντά στον διπλασιασμό, παρ’ όλα αυτά θα καταλήξουμε στα ομαδικά κόρνερ της Γκρενόμπλ και θα φτιάξουμε ένα παρολί κόρνερ σε συνδυασμό με τα ομαδικά κόρνερ της Σατορού.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Σατορού - Δουνκέρκη
Over 1,5 γκολ Σατορού
2.50
Δυάδα απόδοσης 3.25
21:00
Σατορού - Δουνκέρκη
Over 4,5 κόρνερ Σατορού
1.90
21:00
Γκρενόμπλ - Καέν
Over 4,5 κόρνερ Γκρενόμπλ
1.71
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις