Ζαριές στο ΣΕΦ εώς… 12.00 απόδοση

Ευρωλίγκα.

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr με Ευρωλίγκα και προγνωστικά στο ΣΕΦ.

Τελευταίος αγώνας του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα και τη… σεζόν γενικότερα απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ κόντρα στα… υπολείμματα της Χίμκι. Βλέπετε, η ρωσική ομάδα θα παραταχθεί με 5-6 επαγγελματίες και οι υπόλοιποι θα είναι μέλη της εφηβικής ομάδας που παίζουν σπάνια λόγω των απουσιών και των Σβεντ, Τίμα και Μίκι. Οτιδήποτε άλλο από άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού θα είναι τεράστια έκπληξη, με τη ρωσική ομάδα απλά να βγάζει την υποχρέωση.

Το σημερινό ματς υπάρχει ενδεχόμενο να είναι και το τελευταίο του Σπανούλη. Λίγο δύσκολο αφού δεν έχει ακόμη εκφράσει ανοιχτά την πρόθεσή του, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Σημειώστε ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακου χρειάζεται 34 πόντους για να ξεπεράσει τον Γκάλη και να γίνει 1ος σκόρερ όλων των εποχών στα Κύπελλα Ευρώπης. Οπότε αξίζει το ρίσκο του 12.00 στο να είναι αυτός 1ος σκόρερ σε έναν αγώνα με χαρακτήρα… προπόνησης. Αν το θελήσει ο Σπανούλης και τον τροφοδοτήσουν οι συμπαίκτες του, απουσία άμυνας για τη Χίμκι, ικανός είναι.

Από εκεί και πέρα πιο συμβατικές επιλογές είναι το under 7,5 εύστοχα τρίποντα της Χίμκι στο 1.75, με τη ρωσική ομάδα να μετράει 5 σερί ματς με λιγότερα από 8 τρίποντα (απουσία όλων των σουτέρ και σκόρερ που διαθέτει), ενώ μου αρέσει και ο άσος με χάντικαπ 20,5 πόντων στο 2.12.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Χίμκι
1 (-20.5)
2.12
Fun bet
21:00
Ολυμπιακός - Χίμκι
1ος σκόρερ Σπανούλης
12.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις