Βόλεϊ, φάουλ και 6.30

Προγνωστικά.

Χαιρετώ τα πλήθη, η τελευταία στήλη μας ήταν επιτυχημένη με τα φάουλ στο παιχνίδι κυπέλλου ΑΕΚ- ΠΑΟΚ να μας πληρώνουν. Σήμερα έχουμε μπόλικα προγνωστικά γι’ αυτό και θέλω την προσοχή σας.

Τουρκικός τελικός

Ξεκινάμε σήμερα στην Εφελέρ Λιγκ και στον 3ο ημιτελικό μεταξύ Φενέρμπαχτσε Αρκάς. Το σκορ της σειράς είναι 1-1 και όποιος κερδίσει πάει στον τελικό βόλεΪ του Τουρκικού πρωταθλήματος. Στο προηγούμενο παιχνίδι (2ο της σειράς), η Φενέρμπαχτσε κέρδισε αρκετά εύκολα με 3-0 σετ, μετά το στραπάτσο στον πρώτο αγώνα. Προβλέπω ότι θα πολεμήσει η Αρκάς διότι είναι μία παραδοσιακή δύναμη στην Τουρκία και δε θα τα παρατήσει εύκολα και έστω ένα σετ θα το πάρει. Το όριο έχει τοποθετηθεί στο 175,5 που στα μάτια μου φαντάζει χαμηλό καθώς με 4 σετ θα το πάρουμε το over. Θα ρίξω και μία τουφεκιά στο ακριβές σετ σκορ 3-2 υπέρ της Φενέρμπαχτσε σε απόδοση 6.30 παρακαλώ!

Προγνωστικά με φάουλ στην Ισπανία

Συνεχίζω με ποδόσφαιρο και το παιχνίδι 6 πόντων μεταξύ Ουέσκα και Έλτσε. Δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή και σήμερα θα τα δώσουν όλα καθώς όποιος κερδίσει παίρνει μεγάλη ανάσα. Οι δύο ομάδες είναι 3η και 4η από το τέλος, αντίστοιχα και θα τα δώσουν όλα. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 12,50 φάουλ ανά παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να παραχωρούν 13,69 φάουλ ανά παιχνίδι. Αυτό που με χαλάει είναι το κοράκι. Αρμπερόλα Ρόχας λέγεται και σφυρίζει περί τα 24 φάουλ ανά παιχνίδι. Όμως αν δε βγάλει εδώ και δε σφυρίξει δε βλέπω που θα το κάνει καθώς από μέρους μου θα φάει πολλές κατάρες. Επιλογή το over 25,5 σύνολο φάουλ. Εδώ τονίζω πως στο live θα μπούμε και σε κάρτες και σε κόκκινη κάρτα καθώς θα περιμένουμε καλύτερα όρια και αποδόσεις γι’ αυτό να είστε συντονισμένοι στα κανάλια μας στο Telegram .

Καλή τύχη.

ΥΓ. Αύριο έχουμε και ημιτελικά πρωταθλήματος στην Ρωσία στο βόλεϊ. Ακόμα δεν τα έχουν ανοίξει οπότε να έχετε το νου σας αφού θα ενημερώσω αν δω κάτι να αξίζει.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
Φενέρμπαχτσε - Αρκάς
3-2 ακριβές σετ σκορ
6.30
Δυάδα απόδοσης 3.50
20:00
Φενέρμπαχτσε - Αρκάς
Over 179,5 σύνολο πόντων
1.87
22:00
Ουέσκα - Έλτσε
Over 25,5 σύνολο φάουλ
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις