«Ξεσπάει» και… πληρώνει η Χαρτς

Προγνωστικά Σκωτίας.

Καλημερίζω τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Συνηθίζουμε να λέμε στο ποδόσφαιρο για τους προπονητές «11άδα που νικάει δεν την αλλάζεις». Κάπως έτσι κι εμείς στο στοίχημα, βλέπουμε ότι… μας πάει τελευταία η Σκωτία και για αυτό τον λόγο θα συνεχίσουμε και σήμερα με την ίδια συνταγή. Δηλαδή με προγνωστικά Σκωτίας, για να βγούμε ακόμη ένα εύστοχο… bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Σκωτίας

Με δύο επιλογές από ένα παιχνίδι θα καταπιαστούμε σήμερα από τα προγνωστικά Σκωτίας. Η πρωτοπόρος της Championship, Χαρτς, υποδέχεται την ουραγό της κατηγορίας, Αλόα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της σεζόν, η Χαρτς είναι αγκαλιά με τον τίτλο και την επιστροφή της στην Premiership, καθώς βρίσκεται στο +11 από τη 2η θέση. Σε αυτή ισοβαθμούν Ρέιθ Ρόβερς και Νταντί έχοντας ένα ματς λιγότερο από τη Χαρτς, επομένως για να «κλειδώσει» μαθηματικά τον τίτλο η ομάδα του Ρόμπι Νίλσον χρειάζεται 5 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Σίγουρα το πρώτο βήμα μπορεί να γίνει παίρνοντας τους 3 από αυτούς που χρειάζεται απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας. Έτσι, αφενός θα χρειάζεται μόλις μια νίκη (ή δυο ισοπαλίες) στις επόμενες τρεις αγωνιστικές για να επιστρέψει και μαθηματικά στην Premiership. Αφετέρου θα αφήσει πίσω της το αρνητικό σερί τεσσάρων διαδοχικών αγώνων χωρίς νίκη.

  • 03/04 Ντανφέρμλιν – Χαρτς 0-0
  • 27/03 Χαρτς – Κουίν οφ Σάουθ 2-3
  • 23/03 Μπρόρα Ρέιντζερς – Χαρτς 2-1 (Κύπελλο)
  • 20/03 Άρμπροαθ – Χαρτς 0-0

Η ομάδα του Ρόμπι Νίλσον, λοιπόν, χρειάζεται ένα «ξέσπασμα» απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Να αφήσει πίσω της τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Μπρόρα Ρέιντζερς, ομάδα της Highland League (5ης κατηγορίας) και να έρθει μια ανάσα από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.

Σκοράρει η Αλόα

Από την άλλη πλευρά η Αλόα μόνο με θαύμα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς υπολείπεται 7 βαθμούς από την 9η θέση που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία. Παρά το γεγονός ότι η Αλόα έχει μόλις 18 βαθμούς σε 23 αγωνιστικές και έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 51 γκολ παθητικό, στην επίθεσή της δεν τα πάει τόσο άσχημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι μόλις σε πέντε παιχνίδια από τα 23 δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα!

  • 1η αγωνιστική Μόρτον – Αλόα 1-0
  • 3η αγωνιστική Χαρτς – Αλόα 3-0
  • 5η αγωνιστική Κουίν οφ Σάουθ – Αλόα 2-0
  • 6η αγωνιστική Αλόα – ΑΥΡ 0-2
  • 21η αγωνιστική Αλόα – Νταντί 0-3

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει δώσει, έστω κι αν γνώρισε την ήττα στα περισσότερα από αυτά, βρήκε τρόπο να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Μάλιστα, πέρα από το ματς με την Νταντί που ήταν πριν τρεις βδομάδες (19/03), τελευταία φορά που δεν κατάφερε να σκοράρει σε ματς ήταν στις 12 Δεκεμβρίου όταν ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από την ΑΥΡ για την 6η αγωνιστική!

Οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές μέσα στη σεζόν. Στους δύο προηγούμενους γύρους για το πρωτάθλημα η Χαρτς πήρε τη νίκη με 3-0 στο γήπεδό της και 3-1 στο γήπεδο της Αλόα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο Λιγκ Καπ, όπου η Αλόα πραγματοποίησε την έκπληξη και απέκλεισε τη Χαρτς με 1-0 στην παράταση.

Εκτίμηση: Αναμφισβήτητα η Χαρτς είναι το φαβορί για τη νίκη στα προγνωστικά Σκωτίας. Θεωρώ ότι μπορεί να «ξεσπάσει» πάνω στην Αλόα μετά τα τέσσερα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, επομένως βρίσκω αξία στον συνδυασμό του 1/1 και over 2,5. Παράλληλα, ως δεύτερη επιλογή θα εμπιστευτώ την ικανότητα των φιλοξενούμενων να βρίσκουν δίχτυα και θα επιλέξω τον άσο σε συνδυασμό με goal/goal που μας προσφέρει τριπλασιασμό.

Μονό
21:45
Χαρτς - Αλόα
1 ημ./ 1 τελ. & over 2,5
2.05
Μονό
21:45
Χαρτς - Αλόα
1 & goal/goal
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις