Βρέχει γκολ στη Γερμανία!

Στοίχημα

Καλημέρα Κουβανέζοι μου. Άνετα και από ημίχρονο πλήρωσε η προχθεσινή μου πρόταση με το γκολ του ΠΑΣ. Θα επιδιώξω και σήμερα να μπούμε στο Σαββατοκύριακο με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Κοιτάζοντας το κουπόνι εντόπισα έναν αγώνα που μυρίζει αρκετά γκολ από την Β Γερμανίας! Στοίχημα λοιπόν με έμφαση στα τέρματα για σήμερα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στοίχημα με γκολ στο Αμβούργο!

Πάλι σε περιπέτειες μπήκε το Αμβούργο. Προηγήθηκε με 3-0 στην έδρα του Ανόβερο, αλλά κατάφερε να ισοφαριστεί στο 84′ με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, έμεινε στην 2η θέση με 50 βαθμούς σε ισοβαθμία όμως με την Γκρόιτερ Φιρτ και βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν. Τυχόν απώλειες βαθμών θα στοιχήσουν στην ομάδα του Ντάνιελ Θιούν. Τρομερό στατιστικό κατά του Αμβούργου δείχνει ότι σε 4 αναμετρήσεις ως γηπεδούχος έχει 0-1-3 με 4/4 goal/goal και 3/ 4 over 2,5 ενάντια στην Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 56 γκολ. Την κούρσα των σκόρερ οδηγεί ο Τερόντε με 20 τέρματα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Σε ρηχά νερά βρίσκεται η Ντάρμσταντ. Παρά την ήττα της εντός έδρας με 2-1 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ δείχνει ότι θα σώσει τη χρονιά και δεν θα κινδυνέψει να μπει σε σενάρια υποβιβασμού ούσα 12η με 32 βαθμούς. Το περίεργο σενάριο της υπόθεσης με την Ντάρμσταντ είναι ότι έχει την 3η χειρότερη άμυνα με 46 τέρματα και την καλύτερη επίθεση (εκτός της πρώτης τριάδας) με 43 γκολ με μπροστάρη τον 2ο σκόρερ της Zweite Liga Ντούρσουν με 16 γκολ. Η ομάδα του Μάρκους Άνφαγκ δείχνει ότι δεν φοβάται να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τις καθώς στις 5 τελευταίες μετράει 5/5 goal/goal.

Εκτίμηση: Η παράδοση και η φόρμα των δύο ομάδων δείχνει γκολ εκατέρωθεν και άνω των δύο. Αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους γηπεδούχους πιστεύω θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν το ματς με πολλά γκολ γι’ αυτό και θα επιλέξω το ασιατικό ποντάρισμα σε καλή τιμή.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:30
Αμβούργο - Ντάρμσταντ
Over 3 ΑΗ
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις