ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Κροατία. Ζόρικος όμιλος, ζόρισαν οι ελπίδες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Κροατία. Ζόρικος όμιλος, ζόρισαν οι ελπίδες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Κροατία. Ζόρικος όμιλος, ζόρισαν οι ελπίδες

Κροατία. Ζόρικος όμιλος, ζόρισαν οι ελπίδες

Euro 2020

Όπως πάντα έχει πολύ καλό υλικό για να διακριθεί η Κροατία, αλλά στο Euro μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει. Το Μουντιάλ είναι το… αγαπημένο της, με μια τρίτη (1998) και μια δεύτερη θέση (2018), ο τελικός με τη Γαλλία ασφαλώς και έχει δημιουργήσει φιλοδοξίες και προσδοκίες για ανάλογες πορείες και στις προσεχείς διοργανώσεις, όπως στο Euro 2020. Εχει σταθερό κορμό παικτών αλλά ακόμα ο Ντάλιτς δεν έχει καταφέρει να «μπολιάσει» την ομάδα με πολύ «νέο αίμα», ενώ στις δύο διοργανώσεις του Nations League που ακολούθησαν η Κροατία δεν κατάφερε να διακριθεί, αν και γλίτωσε τον υποβιβασμό στο League B. Καλή ομάδα, αναμφίβολα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος του «κορεσμού», προερχόμενη από τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ είναι λογικό η ένταση να «πέσει».


Πώς προκρίθηκε

Σε όμιλο πέντε ομάδων πήρε ως πρώτη την πρόκριση. Αν και όταν πήγε να «στραβώσει» η υπόθεση μετά το 1-1 με το Αζερμπαϊτζάν έριξε τρία στην Ουγγαρία και τέσσερα στη Σλοβακία, στο τελευταίο ματς του γκρουπ και διέλυσε τις αμφιβολίες. Πρώτος σκόρερ με 4 γκολ ο μπόμπερ της Ντίναμο Ζάγκρεμπ Μπρούνο Πέτκοβιτς.


Ο προπονητής

Κροατία. Ζόρικος όμιλος, ζόρισαν οι ελπίδες

Ζλάτκο Ντάλιτς, 54 ετών. Κλήθηκε από το πουθενά τον Οκτώβριο του 2017 να αναλάβει την εθνική, αντί του Αντε Τσάτσιτς, ως μια αμφιλεγόμενη επιλογή του προέδρου της ομοσπονδίας Νταβόρ Σούκερ. Και με διαδοχικά θαύματα την έφτασε στον τελικό του Μουντιάλ 2018, έτσι κατάφερε να είναι πια ακλόνητος στη θέση του. Θιασώτης του 4-2-3-1, έφερε την Κροατία και στα τελικά του Euro 2020, πριν γίνει ομοσπονδιακός είχε αδιάφορες θητείες σε μικρομεσαίες ομάδες (Βάρτεκς, Ριέκα, Μπελούπο) ενώ τίτλους κατέκτησε στη θητεία του σε Σαουδική Αραβία (Αλ-Χιλάλ) και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Αλ-Αϊν), όπου και αναδείχτηκε δις προπονητής της χρονιάς.


Στα προηγούμενα Euro

Δεν έχει ακόμα το μπαμ στο Euro παρότι πάει πάντα με αξιώσεις και πολύ καλό ρόστερ, που το περιμένεις να κάνει τη διαφορά. Από το 1996 συμμετέχει ως ανεξάρτητο κράτος, απουσίασε μόνο από την διοργάνωση του 2000. Δύο φορές έφτασε στα προημιτελικά (1996, 2008), η πορεία που έχει το μεγαλύτερο… κρίμα είναι αυτή του 2016, όταν τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, μπροστά από την Ισπανία, στα νοκ-άουτ ματς ωστόσο έπεσε πάνω στη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία και αποκλείστηκε στην παράταση.

  • 1960 – 1992: – (δεν υπήρχε ως ανεξάρτητο κράτος)
  • 1996: Προημιτελικά
  • 2000: – (δεν προκρίθηκε)
  • 2004: Στους ομίλους
  • 2008: Προημιτελικά
  • 2012: Στους ομίλους
  • 2016: Στους «16»

Το ρόστερ

Ο Ντάλιτς σπάνια προχωρά σε αλλαγές και βασίζεται σε συγκεκριμένο γκρουπ παικτών εδώ και χρόνια, ενώ δειλά δειλά τώρα προχωρά σε σχετική ανανέωση ενόψει Euro 2020. Από την παλιά φρουρά συνεχίζουν μόνον οι Μόντριτς, Πέρισιτς, Βίντα και Λόβρεν, αποσύρθηκαν από την εθνική οι Ράκιτιτς και Μάντζουκιτς, στο προσκήνιο έχουν έρθει μεσοεπιθετικά παίκτες όπως ο Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), ο Πέτκοβιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ) και αμυντικά οι Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ) και Μπράνταριτς (Λιλ). Σε σχέση με το Μουντιάλ, 13 παίκτες είναι στην αποστολή του Euro, ενώ κλήθηκαν από νέο αίμα και οι ηγέτες της Under-21, ο μεσοεπιθετικός Ιβάνουσετς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ) και ο στόπερ Γκβάρντιολ (Ντίναμο Ζάγκρεμπ).


Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ντόμινικ Λιβάκοβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Λόβρε Κάλινιτς (Χάιντουκ), Σίμον Σλούγκα (Λούτον).

Αμυντικοί: Σίμε Βρσάλκο (Ατλέτικο), Μπόρνα Μπάρισιτς (Ρέιντζερς), Ντούγε Τσαλέτα-Τσαρ (Μαρσέιγ), Ντέγιαν Λόβρεν (Ζενίτ), Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), Ντομάγκοϊ Βίντα (Μπεσίκτας), Ντομάγκοϊ Μπράνταριτς (Λιλ), Γιόσκο Γκβάρντιολ (Ντ. Ζάγκρεμπ), Μίλε Σκόριτς (Οσιγιεκ).

Μέσοι: Ματέο Κόβατσιτς (Τσέλσι), Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ), Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς (Ιντερ), Νίκολα Βλάσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μάριο Πάσαλιτς (Αταλάντα), Μίλαν Μπάντελι (Τζένοα), Λούκα Ιβάνουσετς (Ντ. Ζάγκρεμπ).

Επιθετικοί: Ιβαν Πέρισιτς (Ιντερ), Γιόσιπ Μπρέκαλο (Βόλφσμπουργκ), Αντρέι Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Αντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα), Μίσλαβ Ορσιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ), Αντε Ρέμπιτς (Μίλαν), Μπρούνο Πέτκοβιτς (Ντ. Ζάγκρεμπ).


Ο ηγέτης

Κροατία. Ζόρικος όμιλος, ζόρισαν οι ελπίδες

Εστω και στα 35 του πια ο Λούκα Μόντριτς είναι ο ηγέτης της Κροατίας και φέτος προέρχεται από σεζόν χωρίς τραυματισμούς στη Ρεάλ, μπαίνει δυνατός στην τελική ευθεία. Ρέκορντμαν συμμετοχών (133) στους «βατρένι» και φυσικά με το «παράσημο» της Χρυσής Μπάλας του 2018, απόρροια των εκπληκτικών εμφανίσεών του με την εθνική ως τον τελικό του Μουντιάλ.


Ενδεκάδα

4-2-3-1: Λιβάκοβιτς – Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Μπάρισιτς – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς – Ρέμπιτς, Βλάσιτς, Πέρισιτς – Κράμαριτς.

Κροατία. Ζόρικος όμιλος, ζόρισαν οι ελπίδες


Πρόγραμμα στο Euro 2020

  • 13 Ιουνίου, Αγγλία – Κροατία (στο Λονδίνο)
  • 18 Ιουνίου, Κροατία – Τσεχία (στη Γλασκώβη)
  • 22 Ιουνίου, Κροατία – Σκωτία (στη Γλασκώβη)

Εκτίμηση

Ο όμιλός της είναι πολύ δύσκολος και με ιδιαιτερότητες, καθώς έχει να αντιμετωπίσει δύο από τις τρεις ομάδες στην έδρα τους. Το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου του Euro 2020, Αγγλία, στο Λονδίνο και την επανακάμψασα σε μεγάλη διοργάνωση Σκωτία στη Γλασκώβη. Ασφαλώς και η Κροατία δεν είναι στην κατάσταση που βρισκόταν στο 2018, στα δύο Nations League που ακολούθησαν δεν τα πήγε καλά και εμφάνισε πολλά αμυντικά κενά. Και το σταύρωμα του ομίλου της δεν είναι και το… καλύτερο, αφού σε περίπτωση πρόκρισης αναμένεται να πέσει με μια ομάδα από το γκρουπ του… θανάτου (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία).


Μακροχρόνια

Στο 1.30 η πρόκρισή της στα νοκ-άουτ ματς, οι μπουκ την υπολογίζουν, φυσικά μετράμε και το ότι θα προκριθούν στους 16 και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες, ωστόσο δεν θα κάνει πορεία ανάλογη με το 2018. Ως και το 30.00 η κατάκτηση του τροπαίου, δύσκολα θα φτάσει ως εκεί, έστω και ως σκέψη να πλησιάσει το στόχο αυτό. Εκτίμηση είναι ότι θα φτάσει στους 16, αν το κάνει ωστόσο ως δεύτερη θα πέσει πάνω σε μία από τις Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία και εκεί η πορεία της θα σταματήσει, με το 2.40 του αποκλεισμού της σε αυτή τη φάση να φαντάζει εφικτό.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκολα Βλάσιτς είναι μια καλή αουτσάιντερ επιλογή για να βγει πρώτος σκόρερ της Κροατίας στη διοργάνωση, ο μεσοεπιθετικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο πρώτος σκόρερ των “βατρένι” στην προκριματική φάση του Euro αλλά και του πρόσφατου Nations League, με 5 γκολ. Παίκτης με καλά στημένα αλλά και προωθήσεις στην αντίπαλη περιοχή, το 11,00 του να είναι πρώτος σκόρερ της Κροατίας είναι ελκυστικό!

Euro 2020 Κροατία
Αποκλεισμός στους 16
Ναι
2.4
1ος σκόρερ Κροατίας
Βλάσιτς
11.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις