Φαβορί στο κουπόνι, φαβορί και στη πράξη

Κουπόνι

Αφήνουμε πίσω μας το ευρωπαϊκό κουπόνι και επικεντρωνόμαστε στα εγχώρια, με αρκετά πράγματα για σήμερα Παρασκευή. Φυσικά το μάτι μου πέφτει κλασικά στα Ολλανδικά δρώμενα. Δύο παιχνίδια θα με απασχολήσουν, όπου έχουμε ξεκάθαρα φαβορί.

Φαβορί στο κουπόνι, φαβορί και στη πράξη

Η εξαιρετική φέτος Φίτεσε υποδέχεται στο «Χελρεντόμ» τη Ντεν Χάαγκ. Υποδειγματική φέτος στα εντός έδρας η Φίτεσε, έχει από τις καλύτερες συγκομιδές στη λίγκα. Συνεχίζει τη πίεση στη δεύτερη μέχρι στιγμής Αϊντχόφεν, ούσα στο – 3. Από την άλλη μεριά η Ντεχ Χάαγκ βλέπει την… άβυσσο, βρισκόμενη εδώ και καιρό ουραγός. Η σωτηρία είναι οκτώ βαθμούς μακριά, με μόλις έξι παιχνίδια να απομένουν μέχρι το τέλος. Στα αγωνιστικά τρέχει τρομερό σερί χωρίς νίκη, αφού αγνοεί το τρίποντο στα τελευταία 13 ανεξαρτήτως έδρας.

Στοιχηματικά φυσικά και το μεγάλο φαβορί είναι η Φίτεσε, αλλά δεν υπάρχει αξία στο ξερό άσο. Λαμβάνοντας υπόψιν την τραγική εικόνα των φιλοξενούμενων σε σερί παιχνιδιών, θεωρώ πως η Φίτεσε δε θα έχει πρόβλημα να καθαρίσει από ημίχρονο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Η Καμπούρ συνεχίζει το χαβά της

Στην Eerste divisie η Ντεν Μπος υποδέχεται στο στάδιο «Ντε Φλιέρτ» την Καμπούρ. Ουραγός παραμένει η απογοητευτική φέτος Ντεν Μπος, η οποία αδυνατεί να βρει επιθετικό ρυθμό. Δεν τη νιώθουν επιθετικά οι αντίπαλοι, με την άμυνα να πελαγοδρωμεί στα περισσότερα παιχνίδια. Όαση αποτελεί ο τερματοφύλακας Βαν Ντερ Στιν, ο  οποίος έχει κρατήσει το… κοντέρ χαμηλά σε πολλά παιχνίδια.

Στον αντίποδα η Καμπούρ συνεχίζει το χαβά της και βρίσκεται με το ένα πόδι στην Eredevisie. Τρομερό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Χεντ Ντε Τζονγκ, με επιθετική συγκομιδή στα 91 γκολ προς το παρόν. Φυσικά η απόδοση στο κουπόνι λέει όλη την αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει ιδιαίτερη αξία στο ξερό σημείο και εδώ. Ποντάρισμα σε νίκη από ημίχρονο, στηριζόμενος κυρίως στον αέρα που θα έχει μετά τη συντριβή 7-2, με θύμα την Εξέλσιορ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.97
21:00
Φίτεσε - Ντεν Χάαγκ
1 ημ./ 1 τελ.
1.75
21:00
Ντεν Μπος - Καμπούρ
2 ημ./ 2 τελ.
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις