ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ώρα αποδείξεων για τη Λιλ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ώρα αποδείξεων για τη Λιλ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ώρα αποδείξεων για τη Λιλ

Κουπόνι στοιχήματος

Φτωχό το γαλλικό κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής, στο οποίο ξεχωρίζει η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Λιλ στο φιλόξενο «Σεν Συμφοριέν» της Μετς.

Κουπόνι στοιχήματος: Μετρ στις εξορμήσεις η Λιλ

Βελτιωμένη η εικόνα (κυρίως αμυντικά) της Μετς -συγκριτικά με τον αγώνα πρωταθλήματος- στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Μονακό. Κράτησε τους Μονεγάσκους στο 0 (μεγάλη εμφάνιση στην επάνοδό του ο τερματοφύλακας Ουκίτζα με 6 αποκρούσεις), έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, εκεί όπου αποκλείστηκε εν τέλει με 5-4. Μοναδικός στόχος πλέον στη σεζόν το κυνήγι της 5ης θέσης (στο -7 από Λανς). Επιστροφή στο «Σεν Συμφοριέν» όπου μετρά τρεις σερί ήττες και μόλις μία νίκη σε 7 παιχνίδια μέσα στο 2021 (1-3-3). Εξέτισε στο κύπελλο και επιστρέφει ο βασικός στόπερ Μπόι.

Μάλλον καλό έκανε η διακοπή στην Λιλ. Πολύ μεγάλη νίκη -τόσο για βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους- το 0-1 της Λιλ μέσα στο Παρίσι. Βρήκε το γκολ στο 20’, αμύνθηκε μαζικά και με την συνδρομή και της τύχης, αποσπάστηκε στο +3, μόνη πρώτη στην κορυφή της Ligue 1. Δέκατη νίκη εκτός έδρας (10-4-1), άλλη μία με μηδέν παθητικό (8 απ’ τις 10, μόλις 9 γκολ παθητικό ως φιλοξενούμενη), ενώ αισίως χρειάζεται μόλις 5,5 τελικές για να βρει δίχτυα. Σημαντική η απουσία του φορμαρισμένου Ντέιβιντ, θα λείψουν επίσης ο Γιαζίτσι και ο αποβληθείς Τζαλό. Η απουσία του τελευταίου δημιουργεί θέμα στην θέση του δεξιού μπακ για τον Γκαλτιέ καθώς δεν είναι επίσης διαθέσιμοι οι Τσέλικ (Covid) και Πιε (τραυματίας), πιθανότατα το κενό θα καλύψει ο αριστεροπόδαρος Μπράνταριτς.

Παράδοση, διαιτητής και ποντάρισμα

Ιδιαίτερα φιλόξενη για την Λιλ η έδρα της Μετς με 7 «διπλά» σε 10 αναμετρήσεις από το 2000 έως σήμερα (1-2-7). Δύο είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στην μεταξύ τους παράδοση στην Λωρραίνη. Η Μετς έχει σκοράρει στο ημίχρονο μόλις σε ένα από τα δέκα αυτά παιχνίδια ενώ αντίθετα, 8 στα 10 ματς η Λιλ προηγούταν στο ημίχρονο! Συνολικά σε 21 συναντήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας, μόνο σε δύο περιπτώσεις έχει επικρατήσει η Μετς (3-2 εντός το ’16, 0-1 εκτός το ’17).

Άρχων του αγώνα ο Κλεμέν Τουρπέν, με τις φετινές επιδόσεις του να δείχνουν γκολ (10/14 Over, 10/14 αμφίσκορα). Άλλες τρεις φορές διηύθυνε αγώνα της Λιλ φέτος με τους «Λιλουά» να έχουν δύο νίκες (2-3 στην Μονπελιέ και 2-0 εντός με Μαρσέιγ) και μία ισοπαλία (0-0 εντός με Ρεν).

Πιο ξεκούραστη, πιο ποιοτική και με μεγαλύτερο κίνητρο η Λιλ. Οριακά αποδεκτό το «διπλό» στο 1.72, ξεπερνά τον διπλασιασμό συνδυαστικά με το Over 1,5. 

Με τις επιθέσεις στο εξάποντο

Εξάποντη μάχη στην Κορσική μεταξύ Μπαστιά-Μποργκό (16η) και Αννεσί (14η), με μόλις έναν βαθμό να χωρίζουν τις δύο ομάδες. Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα τους, χωρίς νίκη για 8 σερί παιχνίδια οι γηπεδούχοι (τελευταίο τρίποντο το 3-0 εντός με Αβρανσέ, 13 Φεβρουαρίου), τρεις σερί νίκες (με μηδέν παθητικό) και τέσσερεις στα πέντε τελευταία παιχνίδια για την Αννεσί, συγκομιδή που την έχει βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν θετικά σημάδια στο ντεμπούτο του έμπειρου Αλμπέρ Καρτιέ στον πάγκο τους, πέτυχαν δύο τέρματα και πήραν βαθμό στην δύσκολη έδρα της Σετ. Σκληρό καρύδι εντός έδρας, με μόλις μία ήττα μέσα στο 2021 (2-3-1) ενώ εμφανίζει και συνέπεια στο σκοράρισμα με τους φορμαρισμένους Ισιντόρ (12 γκολ, δανεικός από Μονακό) και Ντουρμπάν (7 γκολ).

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για την Αννεσί, συνεχίζει το αποδοτικό 4-4-2 ο Ρεμί Ντρου (όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη στήλη), το δίδυμο Αλφαρέλα και Σπανό λειτουργεί καλά και σκοράρει ακατάπαυστα (έχουν σημειώσει τα 7 από τα 11 τελευταία γκολ της) και οι ελπίδες για παραμονή στην National έχουν βελτιωθεί σημαντικά.

Ισορροπημένες οι αποδόσεις στο κουπόνι στοιχήματος, δύσκολα βγαίνει σημείο. Οι επιθέσεις των δύο ομάδων και το ασυνήθιστο αλώβητο σερί της Αννεσί στα τρία τελευταία ματς, μας “ψήνουν” για το αμφίσκορο που μοιάζει αρκετά ελκυστικό στο 2.20.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Combo
22:00
Μετς - Λιλ
2 & over 1,5
2.30
Ειδικό
22:00
Μετς - Λιλ
Anytime Score 0-2
2.85
Μονό
19:00
Μπαστιά Μποργκό - Αννεσί
Goal/goal
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις