ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δεν πετάει την ευκαιρία η Λιλ, ούτε η... Μπάγερν

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δεν πετάει την ευκαιρία η Λιλ, ούτε η... Μπάγερν

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δεν πετάει την ευκαιρία η Λιλ, ούτε η… Μπάγερν

Προγνωστικά στοιχήματος

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Η Γαλλική Ligue 1 έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και αποτελεί πλέον ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Φέτος είναι η πρώτη φορά, εδώ και μια πενταετία, που ο πρωταθλητής δεν είναι ήδη γνωστός στα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς υπάρχουν τέσσερις ομάδες που είναι κοντά στη βαθμολογία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μετς – Λιλ

Όπως προέβλεψα από την αρχή της χρονιάς, η Λιλ φέτος διεκδικεί στα ίσα τον τίτλο από την Παρί Σεν Ζερμέν. Την κέρδισε μέσα στο Παρίσι την προηγούμενη αγωνιστική, προσπερνώντας την έτσι με τρεις πόντους στη βαθμολογία. Μια νίκη που πλήρωσε μεγάλη απόδοση στα προγνωστικά στοιχήματος. Για να έχει αυτό το αποτέλεσμα αντίκρισμα, πρέπει η Λιλ να κερδίσει και σήμερα, μέσα στην έδρα της Μετς. Έτσι θα κρατηθεί πρώτη και θα αυξήσει την πίεση στους διώκτες της. Η εμφάνιση της ομάδας του Κριστόφ Γκαλτιέ στο ντέρμπι της πρωτεύουσας, ήταν ανάλογη επίδοξης πρωταθλήτριας. Ανέβηκε και πίεσε όταν έπρεπε, σκόραρε στην καλύτερη στιγμή που είχε, και στη συνέχεια κράτησε το αποτέλεσμα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Πιστεύω πως κάπως έτσι θα πάει σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα. Σφιχτά στην άμυνα και θα καθαρίζει με μια δύο αντεπιθέσεις. Η Μετς είχε αγώνα κυπέλλου με αποκλεισμό στην παράταση μεσοβδόμαδα και δεν φαίνεται να έχει ρόστερ να διαχειριστεί συνεχόμενα παιχνίδια. Διανύει περίοδο κακής φόρμας (1-1-4) και δεν δείχνει να μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο από την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Η Λιλ θα μπει για άλλη μια φορά με το μαχαίρι στα δόντια και θα επιδείξει όλες εκείνες τις αρετές, που την έκαναν να μας πληρώσει πολλές φορές φέτος στα προγνωστικά στοιχήματος.

Επιλογή από την αγαπημένη Ευρωλίγκα

Η αγαπημένη ομάδα της στήλης όμως, είναι αυτή που μας πλήρωσε τις περισσότερες φορές στα προγνωστικά μπάσκετ. Η Μπάγερν φυσικά, που όποιος παρακολουθεί τη στήλη, ξέρει γιατί την επιλέγουμε από την αρχή της σαιζόν και μας δικαιώνει. Η ομάδα του Τρινκιέρι έχει μεγάλη θέληση και πάθος για διάκριση. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο από όλα είναι το εξής: Έκανε ως τώρα 20 νίκες, άλλα οι παίκτες της πανηγύρισαν έντονα με την ψυχή τους μόνο την τελευταία. Αυτή που τους έδωσε οριστικά το εισιτήριο για τα playoffs. Αυτό δείχνει σοβαρότητα και στοχοπροσήλωση, κάτι που δεν μας εκπλήσσει από Γερμανούς.

Φυσικά όμως δεν τέλειωσαν τη δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι ο Ιταλός προπονητής στοχεύει παραπέρα, αφού βλέπει ότι η ομάδα του έχει δυνατότητες. Με μια νίκη σήμερα επί της Μπαρτσελόνα, μπορεί να πάρει το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας, που είναι προφανές ότι θα της χρειαστεί, αφού σε αυτήν στηρίχθηκε έως τώρα. Η Μπαρτσελόνα είναι πλέον σίγουρα πρώτη και αδιάφορη βαθμολογικά. Φυσικά δεν θα παρατήσει το παιχνίδι και θα παίξει για τη νίκη. Η Μπάγερν όμως έχει ισχυρότερο κίνητρο από τους Καταλανούς, κάτι που αναμένεται να παίξει το ρόλο του στη σημερινή αναμέτρηση. Στο παιχνίδι του 1ου γύρου, οι Γερμανοί υπερίσχυσαν πλήρως των Ισπανών, κερδίζοντας με ανατροπή. Οπότε δεν νομίζω ότι έχουν και σήμερα κάτι να φοβηθούν, από την κατά τα άλλα μεγάλη αντίπαλο τους.

Μονό
22:00
Μετς - Λιλ
2
1.72
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν
2 (+10,5)
1.60
Fun bet
22:00
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν
2
3.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις