Στοίχημα σνούκερ: Πρωινές ευκαιρίες

Στοίχημα σνούκερ: Πρωινές ευκαιρίες

Ο 2ος γύρος των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ συνεχίζεται σήμερα κι εμείς αναζητούμε απεγνωσμένα εξιλέωση στο στοίχημα.

Έτσι, για πρώτη φορά από την έναρξη της διοργάνωσης θα ασχοληθούμε και με τα πρωινά παιχνίδια (έναρξη στις 11:30 ώρα Ελλάδας). Εκεί εντοπίσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες που μας δίνουν ελπίδα να ρεφάρουμε ύστερα από αλλεπάλληλες ατυχίες.

Θα πάμε αρχικά κόντρα στον Μπράντον Σάρτζεντ, στον οποίο είχαμε την ατυχή έμπνευση να ποντάρουμε ότι θα συνέτριβε με 6-0 τη Ρεμπέκα Κένα. Ο 23χρονος Άγγλος ήταν απογοητευτικός προχθές κι αν δεν βελτιωθεί εντυπωσιακά σήμερα στις 16:30, θα γίνει παιχνιδάκι στα χέρια του Άντριου Χίγκινσον.

Ναι, θα θυμάστε ότι δεν είχαμε γράψει τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον έμπειρο Άγγλο στο αφιέρωμά μας για το τουρνουά. Δεν παύει, όμως, να είναι ένας αξιόλογος παίκτης και σίγουρα έχει τη δυνατότητα να νικήσει τον Σάρτζεντ με τρία frames διαφορά (-2,5). Αυτό θα ποντάρουμε. Συντηρητικά, μπας και μας κάτσει.

Θα το συνδυάσουμε με ακόμα μεγαλύτερο χάντικαπ στη νίκη του Τσανγκ Μπινγκγιού επί του Ζιλιέν Λεκλέρκ. Ο Βέλγος έκανε τη μίνι-έκπληξη στον 1ο γύρο νικώντας τον Σοχέιλ Βάχεντι. Δεν είναι εύκολο, όμως, να προχωρήσει παραπέρα, ιδίως από τη στιγμή που αντιμετωπίζει έναν από τους κορυφαίους νεαρούς Κινέζους.

Ο Τσανγκ με νίκη εξασφαλίζει, ουσιαστικά, την παραμονή του στο επαγγελματικό σιρκουί και δεν νομίζουμε ότι θα αφήσει να του ξεφύγει. Το -3,5 είναι ρίσκο, όμως θα τα παίξουμε όλα για όλα.

«Αβάντζο» στον Τζέιμι

Αίσθηση προκαλεί η υψηλή απόδοση για τη νίκη του Τζέιμι Γουίλσον επί του Τζακ Τζόουνς (6.00). Το 6-0 του 17χρονου επί του Μπάρι Πίντσις δεν θορύβησε, προφανώς, τους παίκτες στοιχήματος σνούκερ και τους μπουκ.

Ασφαλώς και είναι αουτσάιντερ ο χαρισματικός πιτσιρικάς, όμως μπορεί να κοντράρει τον πιο έμπειρο Ουαλό – ο οποίος βρίσκεται στο άλλο άκρο από πλευράς ταχύτητας στεκαρίσματος.

Ένα fun bet με «αβάντζο» 2,5 frames στον νεαρό αξίζει το ποντάρισμα. Η απόδοση είναι αρκετά υψηλή για να την αγνοήσουμε, ειδικά μετά το πρώτο δείγμα γραφής του Γουίλσον στο τουρνουά.

Δυάδα (συνολικής απόδοσης 3.78)
11:30
Τσανγκ Μπινγκγιού - Ζιλιέν Λεκλέρκ
1 (-3,5)
2.10
16:30
Άντριου Χίγκινσον - Μπράντον Σάρτζεντ
1 (-2,5)
1.80
Fun Bet
11:30
Τζακ Τζόουνς - Τζέιμι Γουίλσον
2 (+2,5)
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις