ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Βαριά η καλογερική για τον Χέντρι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Βαριά η καλογερική για τον Χέντρι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Βαριά η καλογερική για τον Χέντρι

Βαριά η καλογερική για τον Χέντρι

Μετά την πρώτη χαρά, ακολούθησε η απότομη προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα για τον Στίβεν Χέντρι.

Ο Ζου Σι αποδείχθηκε πολύ δυνατός αντίπαλος για τον 52χρονο Σκωτσέζο και το τελικό 6-1 τα λέει όλα. Ο Κινέζος άσος τιμώρησε τα λάθη του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος μάλλον αντιλήφθηκε χθες πόσο βαριά είναι η καλογερική.

Το όνειρο της επιστροφής στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σνούκερ έσβησε νωρίς για τον Χέντρι, δύσκολα όμως η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Η διαφορά ηλικίας, αλλά και αγωνιστικής ετοιμότητας, έγινε αισθητή όσο προχωρούσε ο αγώνας και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.

Ο Χέντρι μπήκε δυνατά στο ματς, έχασε όμως μία σχετικά βατή frame ball κόκκινη που θα του έδινε προβάδισμα με 2-0. Κι όταν ο Ζου «καθάρισε» το εξαιρετικά δύσκολο τραπέζι ισοφαρίζοντας σε 1-1, το μομέντουμ άλλαξε ολοκληρωτικά.

Το χέρι του 23χρονου άσου «λύθηκε» και με δύο εξαιρετικά breaks 75 και 79 πόντων πήγε στο διάλειμμα προηγούμενος 3-1. Το ματς πήρε τον δρόμο του και ο Σκωτσέζος δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση. Συνέχισε να χάνει βατές μπάλες, ενώ στάθηκε και άτυχος σε κρίσιμα σημεία του έκτου frame.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ζου δεν άφησε πολλές ευκαιρίες στον Χέντρι μετά το 1-1 (αυτή ήταν η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το ματς της Δευτέρας με τον Τζίμι Γουάιτ). Ο Σκωτσέζος κατάλαβε καλά ότι μόνο με συμμετοχή σε πολλά τουρνουά της επόμενης σεζόν, θα έχει ελπίδες να επιστρέψει του χρόνου στo Crucible.

«Ελπίζω να έχω δώσει περισσότερους αγώνες πριν φτάσω σ’ αυτό το σημείο την επόμενη χρονιά. Μόνο έτσι θα μπορέσω να είμαι πιο ψύχραιμος. Κάθε μου στεκιά σήμερα (σ.σ. χθες) έμοιαζε με δοκιμασία», δήλωσε προβληματισμένος ο Χέντρι, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του απέτυχε να προκριθεί στα τελικά.

Ο Ζου Σι θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον συμπατριώτη του, Τζου Γιουελόνγκ. Με τη χθεσινή νίκη, έκανε τεράστιο βήμα παραμονής στο Tour μέσω της ετήσιας κατάταξης (είναι πλέον 1ος ανάμεσα στους επιλαχόντες).

Πέρασε ο Μποντ

Ο Νάιτζελ Μποντ είναι πλέον ο γηραιότερος παίκτης που συνεχίζει στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο 55χρονος άσος νίκησε 6-4 τον Λι Γουόκερ, σε ένα (αναμενόμενα) αργόσυρτο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε λίγο πριν την 1 ώρα Αγγλίας και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή του στο Tour και τη νέα σεζόν.

Ανάλογο βήμα έκανε και ο 49χρονος Ντόμινικ Ντέιλ, ο οποίος νίκησε τον Όλιβερ Λάινς με 6-4 σε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς. Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και ο Λίαμ Χάιφιλντ, ο οποίος επικράτησε 6-5 του Φαν Ζενγκγί.

Το ματς της ημέρας διεξήχθη το πρωί για τον 1ο γύρο. Ο 17χρονος Κινέζος, Λέι Πεϊφάν, νίκησε 6-5 τον κατά ένα χρόνο νεότερό του Βέλγο, Μπεν Μέρτενς, παρότι είχε βρεθεί να χάνει με 5-1. Ανάλογη ανατροπή (από 2-5) πέτυχε το απόγευμα και ο Μίτσελ Μαν, κόντρα στον 16χρονο Ρόμπι ΜακΓκουίγκαν.

Αντίθετα, ο 20χρονος Αυστριακός, Φλόριαν Νίσλε, νίκησε εύκολα με 6-2 τον Μπεν Χάνκορν κι έγινε ο δεύτερος ερασιτέχνης από την ηπειρωτική Ευρώπη που πέρασε στον 2ο γύρο (μετά τον Βέλγο, Ζιλιέν Λεκλέρκ).

Τα υπόλοιπα χθεσινά αποτελέσματα του 1ου γύρου: Λούκας Κλέκερς-Πίτερ Ντέβλιν 6-1, Φέργκαλ Ο’Μπράιεν-Φέργκαλ Κουίν 6-3, Άσλι Χιούγκιλ-Έρον Χιλ 6-4, Σίμον Λίχτενμπεργκ-Ιβάν Κακόφσκι 6-3, Κάτσπερ Φιλίπιακ-Ράιλι Πάρσονς 6-4.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις