Κανείς αδιάφορος

Κανείς αδιάφορος

Η Άστον Βίλα σα να μην θέλει να σωθεί. Σ’ ένα ματς στα μέτρα της, κατάφερε να μην το πάρει. Το 1-1 που πήρε με τη Νιούκασλ μπορεί και να αποδειχθεί πολύτιμο αν και έχει ακόμα 7 αγωνιστικές. Τελευταία φορά που εμπιστεύομαι Βίλα αλλά για να προφυλαχθώ και λίγο θα την ποντάρω στο 1Χ με την Γουλβς. Κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσει. Μετά έχει Λίβερπουλ (εκτός) και Μάντσεστερ Γ. (εντός) στα… καπάκια. Δηλαδή πότε θα κερδίσει;

Ξέρω πως το φαβορί είναι η Γουλβς και έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι ομάδα για Champions League και φυσικά δεν είναι αδιάφορη καθώς μαθηματικά προλαβαίνει να βγει. Όμως στις τελευταίες 5 συναντήσεις τους νικάει πάντα ο γηπεδούχος. Δεν ξέρω πως το κάνουν αυτό. Επίσης η κούραση θα αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνει προς τα έξω και για τις δύο ομάδες.

Η Βίλα όμως έχει περισσότερο κίνητρο από τη Γουλβς και πιστεύω θα βγάλουν ψυχή και τουλάχιστον δεν θα χάσουν.

Επιστροφή στα δικά μας αφού «μας πάει» απ’ ό,τι φαίνεται. ΟΦΗ – Παναθηναϊκός το ματς και παρ’ότι δείχνει αδιάφορο, κάτι μου λέει πως θα γίνει καλό ματς με γκολ εκατέρωθεν. Δεν θα προτείνω όμως το αμφίσκορο αλλά το γνωστό μας πλέον 2-3 γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν θα κατέβουν αδιάφοροι και ίσως προηγηθούν στο σκορ. Αυτό θα αφυπνίσει τους «πράσινους» και θα κυνηγήσουν ένα γκολ καθώς παρ’ ότι μία σχεδόν διαλυμένη ομάδα, οι παίχτες παίζουν για την τιμή τους κι ας ξέρουν πως είναι οι τελευταίοι τους αγώνες με την πράσινη φανέλα. Άλλωστε πολλοί θα θέλουν να κάνουν κάποια καλά παιχνίδια μπας και τους δει κάποιος και τους κάνει πρόταση αφού βλέπω πως οι περισσότεροι έχουν τάσεις φυγής από την ομάδα.

Ίσως έχουμε και ανατροπή εδώ οπότε αξίζει κι ένα ψιλό στο 1/2 ή 2/1. Πιο safe επιλογή θεωρώ το 2-3 γκολ καθώς η κούραση που θα υπάρχει δύσκολα να αφήσει το σκορ να ξεφύγει.

Μονό

21:30 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (1.95)

Δυάδα (απόδοσης 3.90)

21:30 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (1.95)

14:30 Άστον Βιλα – Γουλβς: 1Χ (2.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις