ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Euro 2020: Σουηδία. Θέλει, αλλά μπορεί;

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Euro 2020: Σουηδία. Θέλει, αλλά μπορεί;

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Euro 2020: Σουηδία. Θέλει, αλλά μπορεί;

Euro 2020

Euro 2020

Μία χώρα που δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί και να ζητά εναγωνίως μια διάκριση. Μαζί με Ισλανδούς, Νορβηγούς και τους άσπονδους εχθρούς της, Δανούς, φέρει στο dna της όλα τα χαρακτηριστικά των Βίκινγκς. Μια χώρα που συνεχώς εξάγει ταλέντα, αλλά δεν μπορεί να βρει τη μαγική φόρμουλα ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω. Φέτος, έχει όλα τα εχέγγυα, αλλά θα μπορέσει να καταφέρει κάτι στο Euro 2020; Στο Μουντιάλ του 2018 έφτασε ως και τα προημιτελικά. Στο Nations League υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία στη δεύτερη, αν και μπορεί να της δοθεί το ελαφρυντικό ότι βρισκόταν σε δύσκολο όμιλο, με Κροατία, Γαλλία και Πορτογαλία. Όμως, η εμφάνισή της θεωρείται φτωχή και φυσικά η πενιχρή βαθμολογική της συγκομιδή (3 βαθμοί).


Πώς προκρίθηκε

Η πορεία της στο δρόμο προς τη τελική φάση του Euro 2020 κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Μόλις μία ήττα σε 10 αγώνες, πέταξε έξω τη Νορβηγία σε όμιλο 5 ομάδων και πήρε τη 2η προνομιούχο θέση τερματίζοντας πίσω από την Ισπανία, την οποία θα ξαναβρεί μπροστά της.


Ο προπονητής

Euro 2020

Γιάνε Άντερσον, 58 ετών. Παλιά καραβάνα στους πάγκους, ένας πολύπειρος και έξυπνος κόουτς, ο εγκέφαλος πίσω από την αναμόρφωση και αναγέννηση της Σουηδίας. Τεχνικός από το Χάλμσταντ, μόλις 17 ετών η ποδοσφαιρική του καριέρα, ενώ δεν έπαιξε ποτέ εκτός Σουηδίας. Ως προπονητής επίσης δεν άνοιξε τα φτερά του για άλλες πολιτείες, έμεινε στην Σουηδία, κοουτσάροντας 5 ομάδες όλες κι όλες, αλλά έμεινε αρκετά χρόνια στην καθεμιά. Φέτος κλείνει αισίως 33 χρόνια στους πάγκους! Έχει συμμαζέψει εν πολλοίς το εθνικό συγκρότημα και είναι έτοιμος με μεθοδικότητα και πίστη να προσφέρει μια καλή πορεία.

Στα προηγούμενα Euro

Μεγαλύτερή της διάκριση, η συμμετοχή της στα ημιτελικά το 1992, όταν και διοργάνωσε η ίδια τον θεσμό. Έκτοτε παλεύει να περάσει από τους ομίλους και σπάνια από τα προημιτελικά.

  • 1960: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1964: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1968: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1972: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1976: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1980: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1984: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1988: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1992: 3η θέση Euro 2020: Σουηδία. Θέλει, αλλά μπορεί;
  • 1996: – (δεν προκρίθηκε)
  • 2000: Στους ομίλους
  • 2004: Προημιτελικά
  • 2008: Στους ομίλους
  • 2012: Στους ομίλους
  • 2016: Στους ομίλους

Το ρόστερ

Στα τέσσερα χρόνια που είναι στον πάγκο της ο Άντερσον κράτησε τον βασικό κορμό αλλά πρόσθεσε και επιτυχημένες πινελιές, αφού η χώρα από ταλέντα δεν στερεύει. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς περιορίστηκε, αν και παραμένει ηγέτης, αλλά λόγω τραυματισμού θα λείψει και αυτή θα είναι η μοναδική μεγάλη απώλεια της εθνικής. Στο προσκήνιο έχουν έρθει νέα ταλέντα, όπως ο Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Λίντελοφ (Μάνστεστερ Γ.), ο έμπειρος Κλάεσον (Κρασνοντάρ), ο Ίσακ (Σοσιεδάδ) και ο Κουάισον (Μάιντζ) σε ένα ρόστερ συνολικά με πολλούς… ξενιτεμένους.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Ρόμπιν Όλσεν (Έβερτον), Καρλ-Γιόχαν Όλσον (Κοπεγχάγη), Κρίστοφερ Νόρντφελτ (Γκεντσλερμπιρλίγκι).

Αμυντικοί: Μίκαελ Λούστιγκ (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Βίκτορ Λίντελεφ (Μαν.Γιουνάιτεντ), Αντρέας Γκράνκβιστ (Χελσινγκμπόργκ), Πιέρ Μπέκγτσον (Βέιλ), Λούντβιχ Αουγκούστινσον (Β.Βρέμης), Φίλιπ Ελάντερ (Γουότφορντ), Εμίλ Κράφθ (Νιούκασλ), Πόντους Γιάνσον (Μπρέντφορντ), Μάρκους Ντάνιελσον (Νταλιάν).

Μέσοι: Σεμπάστιαν Λάρσον (ΑΪΚ Στοκχόλμης), Εμίλ Φόρσμπεργκ (Λειψία), Γκούσταβ Σβένσον (Γκουανγκτσού), Κεν Σέμα (Γουότφορντ), Βίκτορ Κλάεσον (Κρασνοντάρ), Ματίας Σβάνμπεργκ (Μπολόνια), Κρίστοφερ Όλσον (Κρασνοντάρ), Ντέιαν Κουλουσέφσκι (Γιουβέντους), Γενς Καϊούστε (Μίντιλαντ).

Επιθετικοί: Γιόρνταν Λάρσον (Σπαρτάκ Μόσχας), Ρόμπιν Κουάισον (Μάιντς), Αλεξάντερ Iσάκ (Σοσιεδάδ), Μάρκους Μπεργκ (Κρασνοντάρ).


Ο διαχρονικός ηγέτης 

Euro 2020: Σουηδία. Θέλει, αλλά μπορεί;

 

Ο Ματίας Γκράνκβιστ είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Διαχρονική αξία, σιγουριά και εμπιστοσύνη, κι ας μην είναι ενδεκαδάτος. Με τρομερή θητεία σε Σουηδία, Αγγλία, Ρωσία, Ολλανδία, ο γερόλυκος φύλακας της άμυνας των Βίκινγκς αν χρειαστεί, θα είναι παρών. Παίκτης με δύναμη, μυαλό, μεγάλη εμπειρία και φυσικά ψυχή, που από τις μεγάλες διοργανώσεις δε λείπει. Ίσως η τελευταία του συμμετοχή με την Σουηδία, αν και στα 35 του έχει ακόμα έναν χρόνο για να παίξει και στο Κατάρ.  Άξια ακολουθητές οι νέοι Κουλουσέφκσι, Λίντελοφ, Ίσακ, Κλάεσον, Κουάισον. Ο τελευταίος, μάλιστα σημείωσε 5 γκολ στην προκριματική φάση.


Ενδεκάδα

4-4-2: Όλσεν – Λούστιγκ, Ντάνιελσον, Λίντελεφ, Μπένγκστον – Λάρσον, Όλσον, Κλάεσον, Κουλουσέφκσι – Ισάκ, Μπεργκ.

Euro 2020

 


Πρόγραμμα στο Euro 2020

  • 14 Ιουνίου, Ισπανία – Σουηδία (στη Σεβίλλη)
  • 18 Ιουνίου, Σουηδία – Σλοβακία (στην Αγία Πετρούπολη)
  • 23 Ιουνίου, Σουηδία – Πολωνία (στην Αγία Πετρούπολη)

Εκτίμηση

Αν υποθέσουμε, που καθόλου σίγουρα δεν είναι ότι, η Ισπανία θα τερματίσει στην 1η θέση, τότε έχουμε την Σουηδία, την Σλοβακία και την Πολωνία να ερίζουν για τη 2η θέση του ομίλου τους στο Euro 2020. Στα μέτρα των Σκανδιναβών οι 2 διεκδικήτριες και αν πάρουν το ματς με τους Σλοβάκους έχουν πολλές πιθανότητες. Από εκεί και πέρα, ο δρόμος ανοικτός και ό,τι ήθελε προκύψει.


Μακροχρόνια

H Σουηδία μόνον ως αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να εκληφθεί, ξεχειλίζει από ταλέντο, εμπειρία, πάθος και έχει στον πάγκο της έναν ευφυή τεχνικό που μπορεί να την ανεβάσει τακτικά. Ένα γεμάτο σύνολο, που τόσο από τους παίκτες όσο και από τους μπουκ δεν περνά απαρατήρητο. Οι μπουκ έχουν εκτιμήσει σωστά την περίπτωσή της, είναι ψυλλιασμένοι, και την πρόκρισή της την δίνουν στο 1.50. Λογικό, πολύ πιθανό, αλλά χαμηλό. Εμείς, όμως, θα πάμε και στον συνδυασμό πρόκρισης για να ενισχύσουμε τη θέση μας. Να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα Ισπανία & Σουηδία που πληρώνει άνω του διπλασιασμού.

 

Euro 2020, Σουηδία
Να προκριθεί από τον όμιλο
Ναι
1.5
Να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα
Ισπανία & Σουηδία
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις