Πέναλτι και κάρτες στο Europa League

Προβλέψεις

Καλημέρα στους φίλους του koubanezos.gr! Πολύ καλά πήγαμε στην προηγούμενη στήλη, καθώς πέρασαν δύο στις τρεις επολογές, με πολύ καλές αποδόσεις. Αν, βέβαια, η Ρόδεραμ είχε σκοράρει, θα είχαμε καταφέρει το απόλυτο στις προβλέψεις μας.  

Ημέρα Europa League η σημερινή, με τρία ειδικά στοιχήματα να έχουν μπει στις επιλογές μου. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προβλέψεις Europa League: Άγιαξ – Ρόμα 

Ο «Αίαντας» υποδέχεται στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» τη Ρόμα στα πλαίσια των προημιτελικών του Europa League. 

Ολλανδοί βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση, με την τελευταία τους ήττα να καταγράφεται στις 9 του περασμένου Δεκέμβρη, από την Αταλάντα, για τους ομίλους του Champions League. Tάντιτς, Άντονι και Κλάασεν οδηγούν εκ του ασφαλούς την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ σε ακόμη μία Ευρωπαϊκή πορεία, έχοντας ως στόχο τον τελικό της διοργάνωσης. 

Οι Ρωμαίοι κάνουν μια μίνι κοιλιά τελευταία, έχοντας μείνει στην 7η θέση της Serie A και πλέον κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Ευρώπης. Απόψε στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι των «8» του Europa, με τον Πάουλο Φονσέκα να πονοκεφαλιάζει για τον καταρτισμό της 11άδας, αφού δεν υπολογίζει στους βασικότατους Σμόλινγκ και Μιχιταριάν. 

Ρέφερι της αναμέτρησης ο “πεναλτάκιαςΚαράσεφ, ο οποίος δίνει την εσχάτη των ποινών στο 40% των παιχνιδιών που σφυρίζει. Φέτος σε 20 αγώνες έχει δώσει ήδη 10, αλλά σε τρεις για το Europa κανένα! Αξίζει το πέναλτι στις προβλέψεις για το ματς του Άμστερνταμ, σε απόδοση 2.70. 

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Βιγιαρεάλ 

Οι Κροάτες ακόμη πανηγυρίζουν την επική πρόκριση επί της ομάδας του Μουρίνιο. Ανέτρεψαν μάλιστα σκορ 2-0, κερδίζοντας στην παράταση τους Λονδρέζους πετυχαίνοντας 3 γκολ από το 45’ και μετά. Το ταξίδι συνεχίζεται απόψε για την Ντινάμο, η οποία υποδέχεται την εξαιρετική Βιγιαρεάλ, ψάχνοντας ακόμη μία υπέρβαση. 

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βρίσκεται σε φουλ φόρμα, με 5 συνεχείς νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στη La Liga παλεύει να μπει στις θέσεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο της νέας σεζόν. Στα δικά μου μάτια πάντως, φαντάζει ένα από τα δυνατά αουτσάιντερ για το τρόπαιο του φετινού Europa League. Φοβερός και τρομερός ο φορ Ζεράρδ Μορένο, ο οποίος είναι πρώτος σε γκολ και ασίστ για την ομάδα του.  

Κλείνοντας, όσο αφορά στις προβλέψεις για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, οδηγήθηκα στις κάρτες. Οι Κροάτες θα μπουν δυνατά να διεκδικήσουν ό,τι μπορούν απέναντι στους ποιοτικούς Ισπανούς. Over 2,5 κάρτες για τους γηπεδούχους στο 2.30, καθώς πιστεύω ότι θα κυριαρχήσει ο δυναμισμός στο παιχνίδι τους. Άλλωστε, ο Γερμανός ρέφερι Ντάνιελ Σίμπερτ, δείχνει πάνω από 5 κάρτες μ.ό. στους αγώνες που διευθύνει για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Ειδικό
22:00
Άγιαξ - Ρόμα
Καταλογισμός πέναλτι
2.7
Κάρτες
22:00
Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Βιγιαρεάλ
Ντινάμο Ζ. over 2,5 κάρτες
2.3
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις