3.20 στην Αγγλία, 5.00 στην Ισπανία

Προγνωστικά Europa League

Καλημερίζω το κοινό του koubanezos.gr. Σειρά για τα προγνωστικά Europa League σήμερα, με τέσσερις αναμετρήσεις  για την φάση των «8». Δύο εξ αυτών θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Η πορεία δίνει το πρώτο γκολ

Προγνωστικά Europa League στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Σλάβια Πράγας. Οι Άγγλοι πέρασαν από τον Ολυμπιακό παρά την ήττα στον δεύτερο αγώνα και την αστοχία του Ομπαμεγιάνκ. Από τρίμπαλο προέρχεται στο πρωτάθλημα και η έξοδος στην Ευρώπη δυσκολεύει αισθητά.

Η Σλάβια κάνει ατομική κούρσα στην Τσεχία, κάτι που προφανώς δεν είναι ενδεικτικό. Όμως έχει πετάξει έξω τη Λέστερ και την Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραντ και η παρουσία της ως εδώ είναι επιτυχία, αλλά σίγουρα δεν έχει σκοπό να το αφήσει εδώ. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα… σκυλιά δεμένα.

Ασταθής γενικότερα η Άρσεναλ, κακή η άμυνα της και το γεγονός να προηγηθεί η Σλάβια, που διαθέτει μια καλή επίθεση, πληρώνει καλά, στο 3.20 και θα είναι η επιλογή μας από αυτήν την αναμέτρηση. Το έκανε με την Λέστερ όπως και με την Ρέιντζερς. Γιατί όχι και σήμερα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά Europa League: Σκορ που πενταπλασιάζει

Δεύτερος αγώνας αυτός στην Ισπανία. Η Γρανάδα, πρωτάρα στην διοργάνωση, πέρασε από Νάπολι και Μόλντε. Είναι στους «8» και δεν αμφισβητεί κανείς την επιτυχία της. Αυτή την φορά, έχει να κάνει με το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Δύσκολη αποστολή, αλλά εκπλήξεις έχουμε δει ουκ ολίγες φορές.

Η Μαντσεστερ, έφτασε ως εδώ με το μεγάλο διπλό που πήρε στο Μιλάνο. Ο Πογκμπά ήταν αυτός που σκόραρε και έστειλε τους Άγγλους στα προημιτελικά. Μεγάλος στόχος είναι το Europa League και σίγουρα θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση ώστε να έχει το κεφάλι της ήσυχο ενόψει επαναληπτικού.

Δεν νομίζω πως θα δυσκολευτούν οι φιλοξενούμενοι. Η Γρανάδα ναι μεν εντυπωσιάζει με την πορεία της, αλλά τα πράγματα τώρα μόνο εύκολα δεν είναι. Θα ποντάρω ολίγα φράγκα, στο πολλαπλό σκορ 1-2,1-3 ή 1-4, σε απόδοση 5.00, καθώς πιστεύω ότι ένα γκολ θα καταφέρει να το βρει η Γρανάδα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
22:00
Άρσεναλ - Σλάβια Πράγας
Anytime score 0-1
3.20
Fun Bet
22:00
Γρανάδα - Μάντσεστερ Γιουνάιντετ
Multiscore 1-2,1-3 ή 1-4
5.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις