ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Στοίχημα σνούκερ: Όλα πιθανά με τον Χέντρι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στοίχημα σνούκερ: Όλα πιθανά με τον Χέντρι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Στοίχημα σνούκερ: Όλα πιθανά με τον Χέντρι

Στοίχημα σνούκερ: Όλα πιθανά με τον Χέντρι

Ο Στίβεν Χέντρι έκανε το πρώτο βήμα προχθές, όμως ο δρόμος για το Crucible είναι ακόμα μακρύς. Απόψε θα δώσει τη δεύτερη μάχη του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ και οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι πολλές.

Αντίπαλος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στις 21:30 είναι ο Ζου Σι. Ένας από τους πολλούς Κινέζους παίκτες του επαγγελματικού Tour, ο οποίος γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 1998, στα τελειώματα, δηλαδή, της εποχής κυριαρχίας του Χέντρι.

Κι εδώ γεννάται το ερώτημα, το οποίο μπορεί να απαντήσει μόνο ο νεαρός άσος. Πώς θα αντιμετωπίσει τον «βασιλιά του Crucible», απ’ την στιγμή που δεν τον έζησε; Θα του προκαλέσει δέος ή θα τον αφήσει ανεπηρέαστο;

Διότι, καλώς ή κακώς, το αποτέλεσμα εξαρτάται κυρίως από το πώς θα παίξει ο Κινέζος. Ο Χέντρι είχε διαστήματα καλής απόδοσης στη νίκη επί του Τζίμι Γουάιτ (κυρίως μετά το 3-1). Ωστόσο, συμφώνησε κι ο ίδιος ότι το επίπεδό του απέχει ακόμα πολύ απ’ αυτό που απαιτείται για να προκριθεί στο Crucible.

Στοίχημα σνούκερ: Όλα πιθανά με τον Χέντρι

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Χέντρι θα παίξει καλύτερα απ’ ό,τι τη Δευτέρα, μια και θα νιώθει λιγότερη πίεση. Η ψυχοσύνθεση του Ζου, όμως, θα διαπιστωθεί μόνο όταν αρχίσει ο αγώνας. Γι’ αυτό θα ήταν πιο σώφρον να περιμένετε να δείτε πώς θα συμπεριφερθεί αγωνιστικά στα πρώτα ένα-δύο frames και να στοιχηματίσετε στο live.

Ο 23χρονος Κινέζος έχει ανάγκη τη νίκη για να παραμείνει στο Tour κι αυτό ίσως του προκαλέσει πρόσθετο άγχος.

Αυτήν τη στιγμή είναι 6ος ανάμεσα στους επιλαχόντες της ετήσιας κατάταξης κι αν τσεπώσει τις 10.000 λίρες του σημερινού αγώνα, ξενοιάζει. Θα τα καταφέρει, όμως;

Ο Ζου έγινε επαγγελματίας μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ερασιτεχνών του 2016 – επιτυχία που επιβεβαιώνει το ταλέντο του. Όμως, δεν έχει σημειώσει ιδιαίτερες διακρίσεις στην τετραετία που συμμετέχει στο Tour.

Μόνο με το «καλημέρα», τον Αύγουστο του 2017, έφτασε στους «4» του Indian Open, νικώντας μεταξύ άλλων τον Ντέιβιντ Γκίλμπερτ και τον Ρίκι Γουόλντεν.

Προφανώς ο μικρός είναι ανώτερος από τον σημερινό Χέντρι. Δεν θα είναι έκπληξη αν τον νικήσει με 6-2 ή 6-3. Όμως, στο τραπέζι «παίζουν» κι άλλα πράγματα. Μέχρι να δούμε πώς θα τα διαχειριστεί, επιλέγουμε το over 9,5 frames.

Περιμένουμε κι από τον Σκωτσέζο, άλλωστε, να τα παίξει όλα για όλα.

Τα υπόλοιπα ματς

Άσχημα μας πήγε και η χθεσινή ημέρα στο koubanezos.gr: «Πέρασε» μόνο το over στο ματς του ΜακΛάουντ με τον Οσουασκί, αφού δύο ματς απ’ την τριάδα με τα χάντικαπ κρίθηκαν στο decider, ενώ ο Σάρτζεντ απειλήθηκε με ήττα από την Κένα (6-4) στο χειρότερο ποιοτικά ματς που έχει μεταδοθεί μέχρι στιγμής.

Επιζητώντας να δώσουμε τέλος στο κακό σερί, θα αποφύγουμε τα εναπομείναντα ματς του 1ου γύρου (αρχίζουν στις 16:30) και θα πάμε κατ’ ευθείαν σ’ εκείνα του 2ου (21:30).

Προκαλεί αίσθηση, λοιπόν, ο φαβοριτισμός του Ντόμινικ Ντέιλ στο ματς με τον Όλιβερ Λάινς. Προφανώς έχει τον πρώτο λόγο ο 49χρονος Ουαλός, όμως το 1.44 για τη νίκη του είναι πολύ χαμηλό.

Καθόλου εύκολο έργο δεν θα έχει και ο 55χρονος, Νάιτζελ Μποντ, απέναντι στον Λι Γουόκερ, που έκανε την έκπληξη χθες νικώντας 6-4 τον Κεν Ντόχερτι.

Ο στενός φίλος (και προπονητής) του Μαρκ Γουίλιαμς, δήλωσε χθες ότι οι πόνοι που ένιωθε στη μέση έχουν υποχωρήσει αρκετά και μπορεί να παλέψει για μία θέση στο Crucible – όπου είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά το μακρινό 1997!

Θα κυνηγήσουμε κι εδώ το over 9,5 frames, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Γουόκερ έχει την τάση να «χαλάει» τα τραπέζια, όπως και ότι ο Μποντ δεν ήταν φοβερός breakbuilder ούτε στα νιάτα του, για να επιβάλει άλλον ρυθμό.

Θα το συνδυάσουμε με τη νίκη του Λίαμ Χάιφιλντ επί του Φαν Ζενγκγί με μικρό χάντικαπ, ώστε να ανεβάσουμε λίγο το κέρδος. Τα ματς μ’ αυτούς τους νεαρούς Κινέζους κρύβουν παγίδες (μόλις χθες ο Μπάι Λαϊγκνίνγκ, που δεν είχε παίξει καθόλου φέτος, πέταξε έξω τον Άλαν Τέιλορ), όμως θα πάρουμε το ρίσκο.

Μονό
21:30
Ζου Σι - Στίβεν Χέντρι
Over 9,5 frames
1.90
Δυάδα (συνολικής απόδοσης 2.80)
21:30
Νάιτζελ Μποντ - Λι Γουόκερ
Over 9,5 frames
2.00
21:30
Λίαμ Χάιφιλντ - Φαν Ζενγκγί
1 (-1,5)
1.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις