Euroleague Fantasy στην τελευταία αγωνιστική

Euroleague Fantasy

Καλημέρα Κουβανέζοι! Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική της regular season και το Euroleague Fantasy είναι στο απόγειο της αγωνίας του! Αυτή η στήλη, αφιερώθηκε απ’ την αρχή σ’ αυτό το παιχνίδι και ελπίζω κάποιες φορές να βοήθησε στις επιλογές σας! Όπως είπαμε, μετά το τέλος της regular season, το παιχνίδι συνεχίζεται. Θα έχουμε απεριόριστες αλλαγές, έτσι ώστε να στελεχώσουμε τις ομάδες μας με παίκτες από τις ομάδες που συνεχίζουν στα playoffs.

Την προηγούμενη βδομάδα προτάθηκαν οι Σενγκέλια και Πάνγκος που με 14.3 πόντους έκαναν αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Το πρωτάθλημά μας συνεχίστηκε με το “Chicago 1976” να βρίσκεται στην 1η θέση. Όσο για την πρωτιά του 33ου γύρου, πήγε δίκαια στην ομάδα ονόματι “Μούμια”. Όχι, μπράβο παιδιά, για τα ευφάνταστα ονόματα!!!

Προτάσεις παικτών για το Euroleague Fantasy

Αυτή τη βδομάδα θα ασχοληθώ με τους παίκτες που μπορούν να συμπληρώσουν τα γνωστά φαβορί των ομάδων μας. Ο τραυματισμός του Βέσελι δημιουργεί πρόβλημα στη ρακέτα της Φενέρ.  Ο αγώνας απέναντι στη Ρεάλ είναι σημαντικός. Δύο σκέψεις υπάρχουν. Αφενός ο Ταβάρες που έτσι κι αλλιώς κυριαρχεί πάνω από τα καλάθια. Ίσως όμως η αξία βρίσκεται στην άλλη μεριά.  Ο Ο’Κουίν θα καλύψει το κενό του Τσέχου και το απέδειξε απέναντι στην Μπαρτσελόνα.  Είναι πιο ευέλικτος από τον Ταβάρες και δεδομένου ότι ο Ντουβερίογλου θα κάνει τη “βρώμικη ” δουλειά, ο Αμερικανός μπορεί να φέρει πόντους.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από μια ομάδα που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Η Ζενίτ φιλοξενεί τη Μακάμπι. Ο καλύτερος παίκτης στον αγώνα του πρώτου γύρου  ήταν ο Πονίτκα. Ο Πολωνός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με συνεχόμενα διψήφια PIR. Πιστεύω πως και σήμερα θα πάρει χρόνο και θα κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στους Ισραηλινούς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις